Şimdi Ara

2016 KYK BURS VE KREDİLER ANA KONUSU(25 aralik ACIKLANDI) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
22
Favori
59.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi kredi alsak, 5-6 ay sonra iptal etsek. Okul bittikten 2 sene sonra aldığım kredi kadar mı ödeme yapıyorum?
  • Herkese merhaba arkadaşlar, ön lisans mezunuyum dgs ile aöf çeko bölümü 3. sınıftan devam ediyorum. Fakat kyk ya bursum kesildiğinden burs başvurusu yaptım bana bu çıktı..

Burs ya da Öğrenim Kredisi verilememiştir.

Açıklama: Kurumumuzdan Burs veya Öğrenim Kredisi aldığınız tespit edildiğinden Burs/Kredi Yönetmeliği hükümleri gereğince müracaatınız işleme alınamamıştır.

DGS ile geçiş yapanlar burs alamıyor mu ?
  • DementorBoggark kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben üniversite kontenjanından bursu kazanmisim fakat öğrenim kredisi yaziyor bilgisi olan var mi

• Beyler bi kaç sorum olucaktı. Ünide 3.sınıfım, ilk defa bu yıl başvurdum ve kredi çıktı,

çıkan kredinin kartını nerden alıyoruz? ve aralık ayındamı alıcaz parayı almaya, 3 ay birden toplu verme söylentisi varda, o benim içinde geçerlimi?
  • Bana kredi çıktı fakat e-devlette bir şey görünmüyor bu tarz bi sorun yaşayan var mı ne yapmamız gerek?

• KART ile ilgili KYK DESTEK universitenize en yakin subeye basvurun. diyor israrla.

• E devletten onayladıktan sonra ne yapmak gerekiyor acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba ben bu sene kyk burs krediye başvurdum burs kazandım ama söyle bir durumum var okulu bir sene dondurup tekrar sınava hazırlanıcam 2018 senesinde sınava bu bursu alsam krediye döner mi? Krediye dönerse 2017 içinde aldigim paralar da mı krediye dönüyor yoksa bir sonraki alacağım seneler mi kredi olucak? Yardım arkadaşlar.

• Taahütname işini kesin olarak bilen var mı ? Okul bittikten sonra ödeyeceğimiz tutar 24 bin tl mi ? Yoksa buna faiz vs binebilir mi ?
  • beyler dgs ile geçiş yaptım. kredi çıktı Taahhütname Tutarı (Rakamla)14,400.00 TL bu yazıyor nedir bu ? 1 sene hazırlık okuyorum
  • arkadaşlar bana kredi çıktı taahhütname tutarı 19.000 tl yazıyor devlet faiz mi koyuyor yoksa 4 sene süreklimi yatıcak ayrıca kart işini nasıl halledicez ziraata mı başvurucaz bilen varsa cevaplarsa sevinirim. (1.sınıf)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightshine -- 18 Kasım 2016; 19:23:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daglar95

Bende merak ediyorum

https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/ buradan öğrenebilirsiniz hangi şubeden alabileceğinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirincold

Arkadaşlar Merhaba ben bu sene kyk burs krediye başvurdum burs kazandım ama söyle bir durumum var okulu bir sene dondurup tekrar sınava hazırlanıcam 2018 senesinde sınava bu bursu alsam krediye döner mi? Krediye dönerse 2017 içinde aldigim paralar da mı krediye dönüyor yoksa bir sonraki alacağım seneler mi kredi olucak? Yardım arkadaşlar.

tahmini olarak yazıyorum güzel kardeşim.

evet krediye döner 2018 senesinde

hayır sonraki seneler sadece kredi olarak alırsın. 2017 yılında aldığın paraları burs olarak alırsın
  • Peki almasam taahhütnameyi onaylamazsam iptal olur demi?
    Bir de bursu almadım hazırlıkta kaldım sonraki sene bu hazırlıkta kalma burs basvurum için sıkıntı olur mu?
    Cevapları için Sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: dirincold

Peki almasam taahhütnameyi onaylamazsam iptal olur demi?
    Bir de bursu almadım hazırlıkta kaldım sonraki sene bu hazırlıkta kalma burs basvurum için sıkıntı olur mu?
    Cevapları için Sağol.

evet onaylamazsan iptal olur kendiliğinden

hazırlıkta kalman burs başvurunu etkilermi orasını bilemicem ama tahminen etkilemez olarak düşünüyorum
  • Scorpion122 S kullanıcısına yanıt
    Mrb,TEV Bursuna başvurmuştum,Ancak Mülakata gidemedim,Mülakatta ne gibi işlemler yapılıyor,Burs alabilmek için ne yapmalı birde Yeniden mülakat şansım varmıdır,TEV'e sordum yanıt gelmedi.Tşkl.
  • Arkadaşın teki gruba bunu atmış Kartların ve ödemelerin verilme tarihi için:

2016 KYK BURS VE KREDİLER ANA KONUSU(25 aralik ACIKLANDI)

• Yaxis kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler iyi bilgi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scil -- 18 Kasım 2016; 20:46:3 >
  • Arkadaşlar geçen sene üniversitenin 3.senesinde tekrar lys ye girip kendi bölümümün 1.öğretimine geçtim.Bu sene başvurdum yıl kaybınız olduğu için öğrenim kredisi veya burs verilememektedir diyor bunu nasıl düzeltiriz?

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.