Şimdi Ara

2016 KYK BURS VE KREDİLER ANA KONUSU(25 aralik ACIKLANDI) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
22
Favori
59.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: attakkann1

aralık 1 de mi yatar aralık 15 de mi nasıl oluyor bilen var mı ilk defa alıcam.bide bu okulun bize verdiği ziraat kart var ona mı yatar başka kart mı vericekler

kart konusunda bılgım yok zıraat subesıne sorabılırsın kyk nı yatıcagı tarıh ıse twıtterda 6 10 aralık arasında yatacagı soylenıyo
  • delgado12 D kullanıcısına yanıt
    Onaylanmamıştır, ki onaylansa bile iptal etme hakkına sahipsiniz aynı sayfa aracılığıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlığa başladığımda kredi çıkmıştı almıştım (malesef aldım) 1 yıl sonra iptal ettim. Bu sene başvuru yapmıştım ama önceden kredi aldım diye değerlendirilmemiş. Hazırlıkta kredi çıkıp da 1. sınıfta burs çıkan arkadaşlarım var. Neye göre belirliyorlar? Arkadaşlarımın maddi durumunda değişen bir şey yok halbuki? Kredi alıp iptal edenlere niye burs başvuru yaptırmıyorlar anlamıyorum.
  • Taahhütname tutarı olarak bir lira yazıyor. Bu ne demek? Diğer burs çıkanlarda da bir lira olarak gözüküyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrik42 -- 17 Kasım 2016; 20:58:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlık öğrencisi ara dönemde muafiyeti geçip yarım dönem okula gitmese burs/kredi kesiliyor mu ? Bir de konuyla alakasız ama 2.öğretim hazırlık öğrencisi ara dönemde muafiyet sınavını verip geçse de 2.dönemin harç parasını ödemek zorunda mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaxis kullanıcısına yanıt
    Peki hocam herhangi bir sıkıntı olmadan seneye başvurabilirim değil mi

• delgado12 D kullanıcısına yanıt
    Evet, sisteme dahil edilmeyeceğinizden ötürü seneye tekrar başvuru yapabilirsiniz.

• Ziraat'ten hesabı kyk kendi açıyordu sanırım,başka yapılması gereken bir şey var mı ?
  • cco C kullanıcısına yanıt
    Ülkeyi terk et bağlayan mı var ?
  • Arkadaşlar bana da kredi çıktı. Hazırlıktayım şu an. Sadece bu sene almak istiyorum ileri ki senelerde iptal edebilir miyim ? taahhütname tutarı 24.000 lira diyor tırsıyorum.
  • Burs çıkan arkadaşa bak ! Arkadaşın babası ile annesi resmi olarak evli değiller (sadece kağıt parçası yok) ama adam en baba babadan daha baba. Petrol kralı diyorlar o bölgede. Müteahhit ve imar işleri ile uğraşıyor, daha çok baraj.

Oğlu Elazığ'da kıçı kırık bir bölümde (2 yıllık) üni kazandı. Ve şimdi burs çıktı. E annede çalışmıyor tabi, para içinde yüzüyor. Oğluna ev tuttu adam 1 yıllık kirasını peşin ödedi. 0 eşya dizdi, klima falan taktı kiralık eve ev sahibini zorlayıp(parasını kendi ödedi). LCD'ler sinema sistemleri, 5000 liralık pc'sini ben dizdim. Sınırsız internet, güvenlikli kameralı site. Bina aidatı ile beraber toplamda sadece site aidatı bile ayda 200 tl.

Alın size resmiyet alın size sistem.

Sisteme göre bu çocuk babasız, annesi çalışmıyor, zavallı bir anadolu kentinde okuyor.

Gelde çıldırma arkadaş ! 2000 tl ye çalışan 3 çocuk okutan babam zamanında 3-5 kuruşla 50 bin tl ye daire bulmuş atmış hepimizi kümese atar gibi, 3 kardeşiz hiç birimize burs çıkmadı !

İhbar falan edebiliyor muyuz ? Bize çıkmasın tamamda , bari trilyonu olana da çıkmasın hak yenmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 17 Kasım 2016; 22:29:2 >

• Bende böyle bi yazı çıktı ne yapmam lazım?

Sonuç: Burs ya da Öğrenim Kredisi verilememiştir.

Açıklama:
    TARAFINIZDAN İSTENEN ÖĞRENCİ BELGENİZİ VERMEDİĞİNİZ İÇİN TAHSİS YAPILAMAMIŞTIR.
    KURUMUMUZA VERECEĞİNİZ ÖĞRENCİ BELGENİZİ TEMİN ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ...
    ÖĞRENCİ BELGENİZİ ÖĞRETİM KURUMUNUZA ONAYLATARAK 01 ŞUBAT 2017 TARİHİNDE KURUMUMUZDA OLACAK ŞEKİLDE “YURTKUR SÖĞÜTÖZÜ MAH. 2176. SOK. NO 25 ÇANKAYA-ANKARA ADRESİMİZE POSTA YOLU İLE YA DA ELDEN TESLİM EDEBİLİRSİNİZ.
    ANCAK, ÖĞRENCİ BELGENİZİ DAHA ÖNCE KURUMUMUZA GÖNDERMİŞ İSENİZ YOĞUNLUK NEDENİYLE BELGENİZ HENÜZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR.
    ÖĞRENCİ BELGENİZ İŞLEME ALINDIĞINDA BİR SONRAKİ YAPILACAK TAHSİSE DAHİL OLACAKSINIZ
    AYRICA TARAFINIZA TAHSİS YAPILDIĞINDA ELEKTORONİK POSTA ADRESİNİZE BİLGİ VERİLECEKTİR.
  • O adaminki de nasil bir yuzsuzluktur de 1 kurus borca ihtiyaci olmadigi halde bursa basvurup baskalarinin hakkini gasp ediyor ? Ayip gercekten boyle tiplerin ayiklanmasi gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler onay kısmını nasıl yapıyoruz? e devlet e girince nereye girip onay veriyoruz adım adım anlatacak biri varsa iyi olur beceremedim. hep Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derser1 -- 18 Kasım 2016; 0:13:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

kredi çıkmış bana burs değil ben bunu almaya başlasam önümüzdeki senelerde tekrar başvursam o seneler için burs çıkma ihtimali var mı yani bu sene kredi geri kalanını burs alma gibi vs eğer olurda çıkarsa

hayır kredi alırsan artık başvuru yapamıyorsun burs alma ihtimalin ortadan kalkıyor

kredi almayıp seneye başvurursan bir ihtimal çıkan arkadaşlar nadir olsa da var...
  • Kredi cıkan birisi ekran görüntüsü atabılır mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: derser1

beyler onay kısmını nasıl yapıyoruz? e devlet e girince nereye girip onay veriyoruz adım adım anlatacak biri varsa iyi olur beceremedim. hep Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı diyor

Doğru yerdesin. Dün bana da aynını diyodu sabah 6 civarı yaptım oldu

• Arkadaşlar bu ziraat hesabını nerden, nasıl alıyoruz. Bilen var mı?
  • kartı nerden ve nasıl alacağız bilen var mı herhangi bir ziraat bankasından alabilir miyiz? bide benim önceki üniversitemden sahip olduğum bir ziraat bankası kartım var bu ona mı yatar yoksa başka kart mı alacağız?
  • Merhaba hazırlık öğrencisiyim kredi başvurusunda onay aldım kredi çıktı fakat kredi tahahütnamesinde 24bin tl yazıyor bu da 5 sene boyunca her ay 400 tl yatınca denk geliyor krediler senede 9 ay yatmıyor muydu yoksa faiz mi alınıyor?
    Bir de mesela 2 sene boyunca aldım daha sonra iptal ettirebilir miyim krediyi ve iptal ettirirsem ödemeye ne zaman başlarım yine okul bittikten 2 sene sonra mı başlanır?

Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.