Şimdi Ara

2016 KYK BURS VE KREDİLER ANA KONUSU(25 aralik ACIKLANDI) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
22
Favori
59.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tev bursu alıyorum 2.sınıfım. Kyk bursu da cıkmış teve haber vermesem bolur bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion122

Tev bursu alıyorum 2.sınıfım. Kyk bursu da cıkmış teve haber vermesem bolur bilgisi olan var mı

Tev bursu nasıl oluyor başvurusu devam ediyormu nereden başvuru yapılyor?

• E devlette taahhütnameye girince hata veriyor. Sizde de oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IllidanStormrage kullanıcısına yanıt
    aldığını ödersin diye biliyorum.Senin ilk yılın mı üniversitede ?
  • onrbyr26 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

• Fre4Mee F kullanıcısına yanıt
    Aynısı bana da oldu, en az 40 defa onayla deyip hata verdi sonunda.
    Ama öyle bir ara yakalıyorsunuz ki o zaman onaylayabiliyorsunuz.Fakat bu ne internet hızınızla ne de başka bir teknik sorununuzla alakalı değil.Tamamen şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaxis -- 17 Kasım 2016; 19:24:06 >
  • IllidanStormrage kullanıcısına yanıt
    Tamam kendim için sordum aynı miktara imza atıyoruzda benim 2. yılım ama 1. sınıfım o yüzden acaba 3 ay mı ödenir diye merak ettim 3 ay verirler o zaman.Dilekçe ile istedigin zaman bırakabilriisn krediyi sonra o miktar üstünden ödersin bu arada.Taahütnamede öyle yazıyordu
  • tasar07 kullanıcısına yanıt
    Burs basvurusu bitti okullar yeni acıldıgı zaman oluyovben 2 yıldır alıyorum ama devlet bursuyla birlikte alınmıyo ve baya az kişiye veriyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion122

Tev bursu alıyorum 2.sınıfım. Kyk bursu da cıkmış teve haber vermesem bolur bilgisi olan var mı

Up

• Burs çıktı diyor, burs mudur kredi midir yardım. biliyorum kulağa komik geliyor ama emin olamadım.

Taahhütname Türü: Burs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaxis

Aynısı bana da oldu, en az 40 defa onayla deyip hata verdi sonunda.
    Ama öyle bir ara yakalıyorsunuz ki o zaman onaylayabiliyorsunuz.Fakat bu ne internet hızınızla ne de başka bir teknik sorununuzla alakalı değil.Tamamen şans

Bende sık sık girmeye calisiyorum hata veriyo sistem yogunlugundanmi yoksa son gune kadr boylemi devam eder kredi alcaz bide bura ta degil onaylayamiyoruz

• cıldırıcam ya teknık arızana sokayım kyk zar zor tahahutnameye gırıyoruz onaylıyorum kaydet dıyorum yıne teknık arıza dıyo alahın belası
  • burslar ne zaman yatacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Incredibles

burslar ne zaman yatacak?

aralık ta yanı bıdahakı ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fre4Mee

quote:

Orijinalden alıntı: The Incredibles

burslar ne zaman yatacak?

aralık ta yanı bıdahakı ay

güzel haber
  • kredinin yatacağı hesabın kartını nereden alacağımı öğrenmenin bir yolu var mıdır?

sanırım bir süre bu servis açılmış ama ben kaçırdım nasıl öğrenebilirim ya da başvururken yazdığımız yazışma adresindeki şubeden mi oluyor genelde?
  • Beyler sadece deneme amaçli onay sayfasına girdim devama bastim Ariza oluştu yazdi onaylanmamistir degilmi almak istemiyorum krediyi

• aralık 1 de mi yatar aralık 15 de mi nasıl oluyor bilen var mı ilk defa alıcam.bide bu okulun bize verdiği ziraat kart var ona mı yatar başka kart mı vericekler
  • beyler 4 ay kredı alıcam 1600 tl alıcam yanı 2 yıl ıcınde gerı odersem ne kadar oderım ?
  • kredi çıkmış bana burs değil ben bunu almaya başlasam önümüzdeki senelerde tekrar başvursam o seneler için burs çıkma ihtimali var mı yani bu sene kredi geri kalanını burs alma gibi vs eğer olurda çıkarsa
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.