Şimdi Ara

2016 KYK BURS VE KREDİLER ANA KONUSU(25 aralik ACIKLANDI) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
22
Favori
59.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu rektörlük bursu ile kyk bursu ayni mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi tahattuname'yi onayladık bundan sonra ne yapılacak arkadaşlar bankaya gitmeye felan gerek var mı kart için birisi bilgilendirirse iyi olur.
  • yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    Daha önce burs veya kredi aldın mi?

• Universite kontenjanindan burs cıkti bana fakat kyk oğrenim kredisi vermiş yarın dilekçe yazmayı düşünuyorum bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delgado12 -- 18 Kasım 2016; 22:30:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DementorBoggark

quote:

Orijinalden alıntı: daglar95

Bende merak ediyorum

https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/ buradan öğrenebilirsiniz hangi şubeden alabileceğinizi

Acilmadi sayfa hata veriyor

• delgado12 D kullanıcısına yanıt
    Öğrenci işleriyle görüş en net bilgi onlar verir.

• Açıklama: Daha önceden eşdeğer seviyede bir yüksek öğretim kurumundan mezun olduğunuz tespit edildiğinden Burs/Kredi Yönetmeliği hükümleri gereğince müracaatınız işleme alınamamıştır

Dilekçede gönderdim ancak işleme alınmadı sanırım.
  • Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama bu burs çıkmadı bana Tev bu bursun çıkıp çıkmamasına bakıyor mu ve Tev mülakatına girebilen birine bursun çıkma şansı nedir?
  • Arkadaşlar burs çıktı ama ''Öğrenim kredisi, katkı kredisi veya bursunuz bulunmamaktadır.'' diyor, bu nasıl olabilir? Sebebi nedir? Yardımcı olabilecek var mı?
  • metalmanr+ kullanıcısına yanıt
    Mobil uygulamadan değil, bilgayardan e devlete gir kyk bölümlerinin altında burs/kredi onaylam seçeneği var oradan yapıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anlamiyorum ozel unide parali okuyan insana burs cikiyor, yasadigi sehirde okuyan anne babasiyla kalan insana burs cikiyor ve ihtiyaci yok. Bu burslari neye gore veriyorlar cidden ayip ve yazik ya.

• Universite kaydimi sildirdim fakat burs cikmis ne olucak simdi. Ne yapmaliyim?

• Merhaba arkadaslar sorucagim soru burs yada kredi ile ilgili degil

Yurt ile ilgili

Bana yurt cikti bugun son odeme gunu. Ziraatbankin bankamatiginden yatirabiliyormuyuz ucreti yoksa ziraatbank hesabi olmasimi gerekli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi alacağım fakat kartı sadece belirtilen tarihlerde mi alabiliyoruz daha erken ya da sonra alma şansımız yok mu?
  • KARTİNİZİ NEREDEN TESLİM ALACAGİNİZİ OGRENEBİLİRSİNİZ

https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggPatriot -- 19 Kasım 2016; 15:53:12 >
  • Yok hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: CREEPYPASTA

Kredi alacağım fakat kartı sadece belirtilen tarihlerde mi alabiliyoruz daha erken ya da sonra alma şansımız yok mu?

Bende bunu merak ediyorum. 22-23 tarihlerini verdi ve bana en ters şubeyi seçmiş. Dibimde şube varken 2 otobüs değiştirerek gidicem şimdi sorguda ki şubeye...

• Bölüme 900 metre uzaktaki şubeyi vermiş, ziraat bankası ulus şubesi. En yakın şube, 1-2-5 Aralık kart alım, 9 Aralık yatırma tarihi. Benim merak ettiğim şey verecekleri kart temassız mı ve kredi kartı, taksit özelliği falan var mı

• Farklı şehirdeyim ve belirtilen tarihte gitme şansım yok.Ne yapmam gerekiyo.Kartı istediğimiz zaman alamıyomuyuz

• Ben kktcdeyim kefaletname istiyor annem yada babam olur mu kefil olmaya.. Kefaletnamaden başka bişey göndermemiz gerekiyor mu kyk merkezine kktcde okuyan biri bilgilendirir mi...

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.