Şimdi Ara

2016 LG LCD & OLED WEBOS 3.0 TV (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
21
Favori
64.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bende şuan 32" model bakınıyorum fakat maalesef 2016 model FHD bulamıyorum. ayrıca 2016 modellerinden ziyade 2015 deki 32LF650V daha iyi şimdi fark ettim @666azazel in verdiği bilgilere baktım 3D falan yok dümdüz FHD serisi öle bomboş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurlermi U kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam

• Tugayy kullanıcısına yanıt
    trumotion katalog bilgileri eksik hangi modellerde var yada yok hiç bilgi yok ....

menü-ayarlarda yoksa tvde yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alikevicius

Hocam tkgs yi nasıl aktif ettiniz. Ben beceremedim, sürekli hata veriyor.

Şöyle bir dene, galiba bu şekilde çözmüştüm. Anten kablosunu sök. Kanal arama kısmına girip tkgs yi seç ve ileri de. Sonra anten kablosunu tak. Bu şekilde bir miktar ilerleyip yine hata alabilirsin ama sen devam et. Sonra tv otomatik olarak güncellemeye başlıyor listeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulutkuntercuhadar

hocam bende şuan 32" model bakınıyorum fakat maalesef 2016 model FHD bulamıyorum. ayrıca 2016 modellerinden ziyade 2015 deki 32LF650V daha iyi şimdi fark ettim @666azazel in verdiği bilgilere baktım 3D falan yok dümdüz FHD serisi öle bomboş

42 alayım diyorum onlarında kalınlığı 5 cm filan. ne oldu güzelim ince televizyonlara anlamak güç
  • truemotion ayarı ayarlardan resime giriyorsun ordan altlara doğru in görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

43uh650v tv aldım arkadaşlar bu trumoution nasıl açılıp kapanıyor menüde bulamadım bir türlü

Menü / Resim / Resim Modu Ayarları / Trumotion / Kapalı

1 yıldır bu özelliği bekleyip ama nasıl çalıştığını bilmeyen arkadaşlara yardımcı olması maksadıyla,

2016 LG LCD & OLED WEBOS 3.0 TV
    Kapalı: TruMotion'ı kapatır.
    Pürüzsüz: Hızlı hareket eden resimleri yumuşatır.
    Berrak: Hızlı hareket eden resimleri netleştirir.
    Clear Plus: Arka ışık kontrolünü kullanarak hızlı hareket eden resimleri netleştirir.
    Kullanıcı: De-Judder/De-Blur öğelerini manuel olarak ayarlar. (Eski Adı Manuel)
    De-Judder: Ekranın titremesini ayarlar.
    De-Blur: Hareketin bulanıklık etkilerini azaltır.

Şunu yazarken e koymayın lütfen.

• Merhaba,

55uf8507 tv aldi bir arkadaşım. Bozulmuş, degişim olacak. Yeni modellerinden alabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Merhaba,

55uf8507 tv aldi bir arkadaşım. Bozulmuş, degişim olacak. Yeni modellerinden alabilir mi?

Değişimde seçim hakkı tüketicinindir. İster para iadesi alır ister başka bir model Tv. Yani değişebilir.
    Aynısı bugün benim başıma geldi. Işık sızmasıyla servise yolladığım 49uf6807 tvm için servisten değişim raporu çıktı. Aldığım mağazaya gidip aradaki farkı vererek 49uh770v aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _MALCOLMX_

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Merhaba,

Değişimde seçim hakkı tüketicinindir. İster para iadesi alır ister başka bir model Tv. Yani değişebilir.
    Aynısı bugün benim başıma geldi. Işık sızmasıyla servise yolladığım 49uf6807 tvm için servisten değişim raporu çıktı. Aldığım mağazaya gidip aradaki farkı vererek 49uh770v aldım.

O seviye yeni modellerden hangi marka model alabilir. Önereceginiz bir sey var mi? 4 bin liraya almış onu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Teknosa'dan televizyon bakıyorum ve 3 model arasında kaldım. Babam için normalde bakmaktayım. Çok çok büyük niteliklere gerek yok ama ben de arada izlerken bir şeyler keyif alayım isterim.

LG 43LH560V - LG 43LH570V - SONY KDL43W805C
    1849 - 1769 - 2099
    Bu 3 üründen hangisini önerirsiniz. Fiyatlarına göre de düşündüğümüzde. Aslında bütçe 1500 ama biraz yukarı çekebiliriz de. 2100 zorlama olur ama kesinlikle o derseniz yine ona yöneltmeye çalışacağım. Büyükten küçüğe nedenleriyle belirtecek biri olursa sevinirim.
  • St Batuhan kullanıcısına yanıt
    43LH590v ve 43w805c arasında seçim yapmanızı öneririm.Tercih sizin siz beğendiğiniz görüntüye göre karar verin.

Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booming -- 7 Mayıs 2016; 16:05:07 >
  • 650v modelinin altında hiçbir lg 2016 tvlerde trumotion özelligi yok gittim kadıköy tepe natilus da carrefour içindeki lg standında inceledim sonu v ile bitiyor diye aldanmayın lg yine uyanıklık yapıyor dikkat edin

• abaküs76 A kullanıcısına yanıt
    katalog bilgisi yok o yüzden sizden gelen bilgiyi baş sayfaya böyle ekledim.

==Motion==

UH650V modelinin altındaki tvlere dikkat trumotion özelligi yok gibi...

bazı modeller daha gelmediği için gibi yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 8 Mayıs 2016; 13:34:38 >
  • LG trumotion konusunda tam hayal kırıklığı yaptı bende 3 aydır yeni modellerini bekledim.samy nin 48ju6470 2836tl ye +1 yıl ek garanti ve kaza sonucu kırılma sigortası dahil aldım.garanti hariç 2750 ye teknosa kadıköy bırakıyordu.ek garanti daha cazip geldi
    iyi günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: sametali

43LH590v ve 43w805c arasında seçim yapmanızı öneririm.Tercih sizin siz beğendiğiniz görüntüye göre karar verin.

Edit

Teşekkür ederim, 43w805c ye yönlendirdim ve 1-2 saate alacaklar sanırım. Aslında ilk zamanlarında cinema screen ve pasif polarize nedeniyle gönlüm LG'de olsa da son dönemlerde çok karma durumlar ortaya koymuş gibi geldi :(
  • fiyatlar kol gibi olunca vestel 49ua9400 aldım geçtim. Smart tv si berbat ama kullanmadığım için önemli değil. Lg bu fiyat politikasıyla zor satar bu sene. Bakınız Sony de iyi tv ama fiyatlar uçuk olduğu için çoğu mağazada tvsi bile yok.
  • Lg ilce magazalardaki promotor lerinin hepsini isten çıkardı. Benim yasadigim ilcede deli gibi vestel satiyolar. Vesteli sevmesemde satsın arkadaş rezalet musteri hizmeti ile beter bile olsun bence lg. Aldigim kule ses sistemim iyi ama o konuda haklarini yemiyim :)

• DÜN BİR TANE BİMEKS MAĞAZASINA YOLUM DÜŞTÜ UĞRADIM. SÜRÜM OLMAYAN FAZLA MAL OLMAYAN BİR MAĞAZAYDI. 43 VE 49 UH650 ÇALIŞIYORDU. BİR KERE ŞUNU SÖYLÜYÜM 49 DAN AŞŞAĞI 4K TV ALINMAZ İSTERSEN 1 METREDEN SEYRET. BENİM EVDE DE 42 VAR AMA BURDA 43 BANA SANKİ 22 İNÇ LİK BİR MONİTÖR GİBİ GELDİ. BENİM EN DİKKAT ETTİĞİM MEVZU GÖRÜNTÜ HIZI VE AKIŞKANLIĞI. KARLI DAĞLI KAYAK YAPAN İNSANLARIN OLDUĞU BİR DEMO OYNUYORDU. LG BUNU HEP YAPIYOR TV DEN NE ÖZELLİK VARSA ONU GÖSTERECEK BİR VİDEO KOYUYOR. HANİ ŞU 3K MI 4K MI MEVZUSUNUN ÇIKTIĞI OLAY VARYA, RGBW . TAHMİNİMCE O YÜZDEN BEYAZLARIN KALİTESİNİN GÖSTERMEK İÇİN BÖYLE BİR VİDEO KOYMUŞ. EVET BEYAZ LAR ÇOK GÜZELDİ KAR TANELERİ TEK TEK BİLE SAYILABİLİYORDU. EH TABİKİ SİYAHLAR YİNE VASAT KAYAK YAPANA ADAMIN SİYAH EŞOFMANINA BAKTIM HEMEN DETAY METAY YOK TABİ. ZATİ SİYAH KONUSUNDA FAZLA BEKLENTİM OLMADIĞI İÇİN SORUN YOK. ZATEN RTİNGS SİTESİNDEKİ TESTLERDE ANLATILIYORDU. BU VİDEO YA GÖRE RENK KONUSUNDA ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM; ÇOK DOĞAL DI ADAMIN YÜZÜNÜ YAKIN ÇEKİM YAPIYOR CİLDİNİN RENGİ DETAYLARI ÇOK DOĞAL GERÇEKÇİYDİ. BEN ÖYLE PATLAK RENKLERİ SEVMEM RENK DOĞALLIĞI KONUSUNDA SONY VE LG Yİ BEĞENİYORUM. AKICILIĞA DİKKAT ETTİĞİMDE HAREKETLİ SAHNELERDE ADAMUIN KOLLARINA VE AYAKLARINA BAKTIM NE KADAR BULANIYOR DİYE. BENCE AKICILIK FENA DEĞİL ARKADAŞLAR LED TV YE GÖRE . YANİ UH650 BÖYLEYSE 850 DAHA İYİDİR DİYORUM. ÇALIŞAN ÇOCUĞA DEDİM PEŞİN PARAM VAR O ŞEKİL ALSAM NE KADAR OLUR. ABİ DEDİ SİTEME BAKIYORUZ ONA GÖRE BİR ŞEYLER YAPIYORUZ DEDİ. BAKTI PC YE 3200 LİRA ETİKETİ VARDI UH 650 NİN 3000 LİRA OLUR DEDİ. DOSTUM DEDİM BEN PC BAĞLICAM. BEN BUNLARIN BOŞUNU ALSAM UH 600 Ü NE FARKEDER. YANİ OLMASIN KUANTUM HDR VS VS. ABİ DEDİ ONLAR ÜRÜNLERİN CİLASI. BUNA GÖRE ŞU ANKİ PLANIM ARDA TATMİN EDİCİ BİR FARK OLURSA 55UH600 ALMAK. YALNIZ UH600 DE TRUMOTİON VARMIDIR BİLEMİYORUM. BİR TEK DEDİ TEKNOSADA STOKLARDA VAR DEDİ.

ORDA UH SERİSİ ÇIKMADAN ÖNCE GÖZÜME KESTİRDİĞİM JU7500 SERİSİDE ÇALIŞIYORDU. CURVED TV LERİN SUNİ BİR DERİNLİK VERECEĞİ DÜŞÜNCESİ VARDI AKLIMDA. TAMAM ÖYLE BİR HİS VERİYO AMA TV NİN HEP ORTASINA BAKIYORSUN HANİ KENARLARA BAKMAK. KAFANI ÇEVİRİP BAŞKA YÖNE BAKMAYA BENZİYOR. BİR DE KOYDUKLARI VİDEOLARDA HIZLA İLGİLİ HİÇ BİR ŞEY YOKTU. RTİNGS SİTESİNDE FİYAT SEGMENTİNDEKİ EN HIZLI TV NERDEYSE AMA ÖYLE BİR VİDEO KOYMAMIŞLAR SİYAH SEVİYESİ FELAN HEPSİNDE TEST SONUÇLARI UH850 DEN ÇOK ÜSTTE VELAKİN BUNU GÖSTERECEK BİR DEMO YAPMAK AKILLARINA GELMEMİŞ HERHAL, ZATİ ALBANİ USTA DİYORDU LG PAZARLAMAYI ÇOK İYİ YAPIYOR DİYE 1000 LİRA FAZLA PARA VEREBİLSEM BELKİ TERCİH EDEBİLİRDİM AMA SAMSUNG PANELLER ÇOKTA ARIZA VERİYORMUŞ ÖYLE BİR DURUMDA VAR.

• 32" modeller gelmeyecek mi ya?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.