Şimdi Ara

2016 LG LCD & OLED WEBOS 3.0 TV (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
21
Favori
64.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vol_tyson

arkadaslar 13 bin butcem var samsung 65ks9500'e karar verdim baska model alternatifi varmi yardinci olursaniz sevinirim oledlerede aklim gidiyor ama lg oiyasasindan pek anlamiyirum.

Al lg oled 960 v 55 8500 e hayatını yaşa 5 bin cepte kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: vol_tyson

yeni oledler tr ye ne zaman gelir sayfa ruhunu teslim etmis kimse yok.

Millet eskisini alamıyor uçuk fiyat yenisi ancak sabancı,koç alır kardeş
  • 2016 modellerden UH850V modeli alınabilir. Alt seriler pek hoşuma gitmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen teknosada lg oled vardı gülmekten öldüm logo yanığı fail 13 binlik çöp
  • 910,920 nede 960 hiçbir kullanıcısından duymadım yanık olayını bide hergittiğim mağzada inceledim hiç denk gelmedim forumda ec 930 kullanıcıları var onlardanda öyle bir şikayet gelmedi yanık olayı var dediler ne gören var ne duyan diyordum sen çıktın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfoundeddd -- 23 Mayıs 2016; 4:15:55 >
  • arkadaşlar dün gece ve bugün araştırmalarım sonucu 55uh650v ile 60uh650v arasında kaldım.. fiyatlarının düşmesini yada kampanyayı bekliyorum.. sizce nasıl bir tercih olmuş?
    55inc 4100TL, 60inc olanı ise 5000TL civarında.. 4K, pm 1700, webos 3.0 var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfoundeddd

910,920 nede 960 hiçbir kullanıcısından duymadım yanık olayını bide hergittiğim mağzada inceledim hiç denk gelmedim forumda ec 930 kullanıcıları var onlardanda öyle bir şikayet gelmedi yanık olayı var dediler ne gören var ne duyan diyordum sen çıktın

55EG920V konusuna hiç bakmamışsınız o zaman.

• arkadaşlar merhaba,

yaza düğünüm var ve iyi bir tv alıcam önerilere açığım
    aklımda olan tek bir model var LG 55" UH850v yardımlarınızı bekliyorum :)
  • azazel kardeşime bir şey sormak istiyorum. bu seneki LG panellerin bilgileri %100 doğrumu. şimdi aklıma takılıp takılıp duruyor. 3100 liraya 55UH600 var, 3500 liraya 49UH850 var. yeni alanların yorumlarına bakıyoruz trumotion kapalıyken daha güzel gösteriyomuş vs vs.. trumotion gitti elde var 10 bit ve hdr özellikleri e onlarda yazılımmış zaten. benim burda aklıma takılan tek bir şey kalıyor o da panellerinin gerçekten farklımı olduğu. zaten pc bağlayıp kullanıcam kesin emin olsamki 850 nin donanımı üstün nebiliyim işlemcisi rami paneli daha iyi tamam dicem 500 lira fazla verip biraz küçük olsada almak mantıklı. donanım üstünlüğünün illaki ileriye dönük getirisi olur. ama sırf yazılım farkı varsa kazık enayilik etmiş gibi olcaz.
  • Bütün forum sakinlerine hayırlı cumalar.eg960'ı günde ortalama 3-4 saat ile bir haftadır izliyorum şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Yorum yapabilmek için erken olabilir belki ama tv'nin resim kalitesi,renk ve çözünürlüğü harika hatta müthiş. İşçilik ve malzeme kalitesini fiyatına göre basit bulduğumuda sözlerime ekleyim. İyi forumlar.

• CANBABA34 C kullanıcısına yanıt
    şuanlık katalog bilgileri var .

trumotion ile ilgili bilgi yok ama önerimiz trumotion olan tv almanız
    motion zaten kapalı durması gereken birşey ama millet açıyor . ama bu özellik yok ise o zaman tv görüntü takılma-teklemesi daha çok yaşanıyor.

piyasada

trumotion olan (De-Judder ve De-Blur) özellikli en iyisi bu
    trumotion olan bunlardan olmayan
    ve trumotion hiç olmayan önerilmez

tvler var .

bit ve hdr bilgileri pek emin değilim incelemelere bakmak lazım
    suhd de hdr super diğer uhd lerde hdr pro yazmışlar ne oluyosa artık .
    suhd ye USB 3.0 de koymuşlar uhd de yok gibi.

önemli olan bütçe .

• Carrefour da 55lh545 2300 tl civari bir fiyata geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55uh600v de hdr ve truemotion var mı? Lg nin tr sitesine giriyorum böyle bi tv nin varlığından bile haberdar değiller sanki
    Bütçe kısıtlı. 49uh770v nin ucuzlamasini beklerken 55uh600v yi gördüm. Tavsiye eder misiniz? Tv nin incelemesi falan varsa link verir misiniz? Teşekkürler.

• 55uh600v nin gerçek yenileme hızı 50hz yazılmış ilk sayfada. Epey.com da 100hz diyor. Hangisi doğru? Bir de truemotion 100hz üstü mü oluyor? Kafa karıştı iyice

• o satış sitesi baş sayfa şimdilik daha doğru .

LG 55UH661V: PMI (Picture Mastering Index) 55 ": 1700, 50 / 60Hz panel, TruMotion-User buffer (only De-Judder and not De-Blur).
    LG 49UH600V: PMI (Picture Mastering Index) 1000, actually 50 / 60Hz panel, no regulatory TruMotion.

UH770V 100hz

diğer alt modeller 50 hz olarak geçiyor.

burada mesela http://www.flatpanelshd.com/article.php?subaction=showfull&id=1459247590&rss

trumotion
    200 yazan gerçekte 100 hz
    100 yazan gerçekte 50hz

yani hz fark etmez trumotion özelliği olan (De-Judder ve De-Blur) olursa iyi olur .

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

o satış sitesi baş sayfa şimdilik daha doğru .

LG 55UH661V: PMI (Picture Mastering Index) 55 ": 1700, 50 / 60Hz panel, TruMotion-User buffer (only De-Judder and not De-Blur).
    LG 49UH600V: PMI (Picture Mastering Index) 1000, actually 50 / 60Hz panel, no regulatory TruMotion.

UH770V 100hz

diğer alt modeller 50 hz olarak geçiyor.

burada mesela http://www.flatpanelshd.com/article.php?subaction=showfull&id=1459247590&rss

trumotion
    200 yazan gerçekte 100 hz
    100 yazan gerçekte 50hz

yani hz fark etmez trumotion özelliği olan (De-Judder ve De-Blur) olursa iyi olur .

(De-Judder ve De-Blur) olan lg paneller gerçek 100hz panel

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    doğru oda aynı yola çıkıyor

ikisi olunca De-Judder ve De-Blur 100hz oluyor . uh661 de 1i var. uh600 da trumotion yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

doğru oda aynı yola çıkıyor

ikisi olunca De-Judder ve De-Blur 100hz oluyor . uh661 de 1i var. uh600 da trumotion yok .

Mesela bendeki 50lf650v var 2015 seri va panel De-Judder ve De-Blur var , 100hz oluyor
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Verdiginiz sayfayi incelediğimde 55uh600v 100hz olarak belirtilmiş. Güvenip alacaz artık

• Bir de 50/60 hz yazan birkac yerde gördüm. Elektrik bilgim yoktur ama 200 volt 50/60 hz yaziyor. Bu hz şebeke elektrigini niteliyor da olabilir. Panel yenileme hızını belirtmiyor bence. Dikkat etmekte yarar var

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.