Şimdi Ara

2016 LG LCD & OLED WEBOS 3.0 TV (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
21
Favori
64.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

32" modeller gelmeyecek mi ya?

Ben de bekliyorum ne zaman gelir ki, ambilightli philips bakiyodum 43 inc ama oda gerçekten cok kucuk o mesafeden izleyemem diye 32' bakiyorum artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 10 Mayıs 2016; 22:47:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar 13 bin butcem var samsung 65ks9500'e karar verdim baska model alternatifi varmi yardinci olursaniz sevinirim oledlerede aklim gidiyor ama lg oiyasasindan pek anlamiyirum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55uh850v ile 55uh770v arasındaki fark nedir arkadaşlar bilgisi olan var mı?

• Selim_1905 kullanıcısına yanıt
    Kendime cevap vereyim 3d yok 770v de

• yeni oledler tr ye ne zaman gelir sayfa ruhunu teslim etmis kimse yok.

• 2016 LG 58UH635V ile 2015 58UF830V, webos 3 dışında, aynı tv gibi gözükmekte. 58uh635 Türkiye'de uygun fiyatla satışa sunulursa iyi bir seçenek olur.
  • Oled ekranlarda bir süre sonra sararma oluyordu buna çözüm bulabilirlerse oled gibisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim_1905 -- 13 Mayıs 2016; 14:17:09 >
  • Selim_1905 kullanıcısına yanıt
    koca formda ikimiz variz selim baba

• boşver haci kendimiz çalak kendimiz oynayak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim_1905 -- 13 Mayıs 2016; 18:09:55 >
  • Seçim mükemmel ama mutlaka cihazin görüntüsünü kendi gözlerinizle görün derim gidin bir tekno markete test edin.Tavsiye ile pek olmuyor bu işler siz karar verin.

• 13 bin liraya 65 inch oled alamazsınız yani iilaki 65 inch olacak diyorsanız samsung almalısınız.Diğer arkadaş da söylemiş bunlar az paralar değil harddiske yüksek kalitede filmleri atın gidin test edin en iyi yol bu çünkü burada 2bin liraya aldığı tv yi öve öve bitiremeyen insanlar da var o yüzden yorumlar yanıltıcı olabilir.Bana fikrimi soracak olursanız o parayı asla lcd bir tvye vermem gider oled alırım.
  • akengin69 A kullanıcısına yanıt
    tesekkurler belki yeni gelen oledlerden 55 inc sece bilirim bakalim a nezaman gelecek acaba beklemek insani sıkıyor.

• Kesinlikle 65xd9305 bir bakın derim

• YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    şu sitedeki bilgiye göre hdr var. http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-55UH950V
  • 43w805c modelini panelindeki dikine lekelenmeler(banding değil) sebebiyle kesinlikle tavsiye etmiyorum bu lekeler birkaç günlük kullanımdan sonra başlıyor ve loş ortamda sinema keyfinin içine ediyor aynı ürüne üç defa şans verdim sonuç aynı şuan 43uh650v aldım yarın kuruluma gelecekler inceleme tadında görüşlerimi sizinle paylaşırım
  • Arkadaşlar, LG yapacağını yapmış Türkiye ye. E6 ve G6 OLED serisini siteden kaldırmış. Eminim yeni dedikleri tv ler geçen senenin tv leridir. LG acaip yanlış yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbabur

Arkadaşlar, LG yapacağını yapmış Türkiye ye. E6 ve G6 OLED serisini siteden kaldırmış. Eminim yeni dedikleri tv ler geçen senenin tv leridir. LG acaip yanlış yaptı.

Bence satamazlar diye getirmemişlerdir çünkü o 2 tv nin fiyatı 20bin liranın üstünde.Buradaki insanların çoğunun umurunda olmaz da parası olanlar için kötü olmuş.
  • eg960 kullanan varmi arkadaslar nasil acaba logo yanigi vs gibi kronik sorunlar 65inc olani 14 bintllere inmis degerlendire bilirim degerli yorumlarinizi bekliyorum.

• 55uh850v ile 55UH950V farkı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbeyci

55uh850v ile 55UH950V farkı nedir

2 Ay önce 8450 ye vatandan aldım çok memnunun logo yanığı filan olmadı al ve hayatını yaşa derim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.