Şimdi Ara

2016 LG LCD & OLED WEBOS 3.0 TV (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
21
Favori
64.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 aydır tv bakıyorum,bayramdan sonra kesin çıkacağına bilsem beklerim.Tabii fiyatları 15000 den falan başlar

• hakanbeyci H kullanıcısına yanıt
    Birinde 8 bir panel ve yazılımsal hdr diğerinde 10 bit panel ve donanımsal hdr
  • Arkadaşlar amerikada online olarak TV satılan bir sitede ( TVsuperstores.com )

http://www.tvsuperstores.com/LG_Signature_B6_Series_OLED55B6P_-_55_OLED_Smart_TV_-_4K_UltraHD_757.html

55 inch OLED B6 nın fiyatı 2200 $ olarak gözüküyor ve satılıyor. Ancak kullanıcılar herhangi bir panel probleminde iade şartlarında sıkıntı olduğu için bu gibi sitelerden almak yerine 45 gün sorgusuz iade alan BestBuy, Amazon gibi yerlerden 3000 $ civarına bu ürünleri almayı tercih ediyorlarmış (avsforum dan edindiğim bilgi)

Yinede en düşük seviye 3d olmayan B serisi 2016 OLED 55 inç in 2200 $ x 3.00 TL = 6600 TL ye alınabilir olması bence gayet pozitif ve fiyatların düşeceğini gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: abaküs76

49LH604V hakkında bilgisi olan var mı?

Merhaba dostum. Bende LH604V serisine bakıyorum. Marka olarak LG olmasını istiyorum televizyonun ama LG 2016 yılında pek FHD modellere yatırım yapmış gibi durmuyor. Kendi global sitesinde bile filtreleme yaparak FHD tv bulamıyorum. 2010 yılında ailemin evine FHD tv aldık o zaman HD ready muhabbetleri dönerken FHD tv lüks gibi geldi bize yıl oldu 2016 hala daha HD yayın yapmayan kanallar var. Bu şekilde düşündüğüm için 5-6 sene sonra ancak oturmuş olacak olan 4K tv için yüksek meblağ fiyatlar bana mantıklı gelmiyor. Bunun yerine gerçek FHD 100Hz güzel bir tv bakayım dedim LG nin LH604V serisini araştırıyorum. Kipada 55LH604V 2899TL olarak en uygun fiyatla orada var. Ama forumda bir arkadaşın dediği gibi Trumotion özelliği bulamadım menü içinde. Ayrıca 55inç modelde EDGE Led panel var bu da bana bir dezavantaj olarak geldi. Ama 49LH604V de Direct Led panel bulunuyor. Ayrıca panelin 100Hz olduğunu gösteren bir kaynak bulamadım bu zamana kadar. Anlamadığım olay şu çok mu imkansız 100Hz FHD Webos3 olan bir tv istemek. Eğer bu konuda bilgileri olan arkadaşlar var ise paylaşmaları beni memnun eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

Arkadaşlar amerikada online olarak TV satılan bir sitede ( TVsuperstores.com )

http://www.tvsuperstores.com/LG_Signature_B6_Series_OLED55B6P_-_55_OLED_Smart_TV_-_4K_UltraHD_757.html

55 inch OLED B6 nın fiyatı 2200 $ olarak gözüküyor ve satılıyor. Ancak kullanıcılar herhangi bir panel probleminde iade şartlarında sıkıntı olduğu için bu gibi sitelerden almak yerine 45 gün sorgusuz iade alan BestBuy, Amazon gibi yerlerden 3000 $ civarına bu ürünleri almayı tercih ediyorlarmış (avsforum dan edindiğim bilgi)

Yinede en düşük seviye 3d olmayan B serisi 2016 OLED 55 inç in 2200 $ x 3.00 TL = 6600 TL ye alınabilir olması bence gayet pozitif ve fiyatların düşeceğini gösteriyor.

Bizde 9000 liradan giriş yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cophy C kullanıcısına yanıt
    Geçen ay LG 32 lh604v model tv aldım. Görüntü harika, ekran yansıtma, ses çok güzel fakat dahili uydusu şu an için çok kötü.

Uydu kurulumu yapıp, kanal listesi oluşturduktan sonra, TV kanal sıralamasını değiştiriyor(devamlı). Tv yi açıp kapattığınızda, bir kanalı izlerken kendiliğinden başka kanala geçiş yapıyor.

Kullanım kılavuzu sadece bir kaç kumanda tuşunun tanıtımından oluşmakta olup, onu bile becerememişler.. işe yaramıyor. Servis kutuyu açıp, formu doldurup, uydu taraması başlatıp kaçıyor..

Neyse bizim mevzuda tv yi keşfetmeye başlayınca ortaya çıktı. İlk satın aldığımda fazlaca vaktim olmadığından zamanla bu kanal kaydırma olayını farkedemedim. İlk olarak servisi aradığımda kumanda tuşu takılmıştır, dediler. Sorun tekrar ederse tekrar arayın.. İkinci sefer aradığımda Fabrika ayarlarına geri döndürüp, uydu kurulumu yaptık, yine olmayınca sinyal seviyesi %70 olması gerekiyor, aksi takdirde bu tvlerde bu sorun normal dediler. Bu arada bendeki frekansı 11737 olarak ayarlatıp kontrol ettiğimizde %52-54 (32 daireli santralden gelen )sinyal görünüyor. Bende normal harici uydularda olmayan bu durum sizce bir hata değil mi diye sorduğumda?? LG dahili uydulu tvler için bu normal cevabı aldım.. Bu konuştuklarım Merkez 444 lü servisle aramdaki diyaloglar.

Daha sonra kurulumu yapan yetkili servisi aradım ve sorunu anlattım. Servisteki arkadaş sinyal kalitesi düşük olduğundan durumun normal olduğunu, tesisatı gözden geçirmemi, isterseniz tv yle beraber yanlarında test yapabileceklerini ve orada aynı durum tekrar etmezse tv için arıza kaydı oluşturmayacaklarını söyledi.

Durum bu; şimdi konu ile ilgili bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. (tv yi geri vermek dahil yapabileceklerim nelerdir??)

• quote:

Orijinalden alıntı: soylukenan

Geçen ay LG 32 lh604v model tv aldım. Görüntü harika, ekran yansıtma, ses çok güzel fakat dahili uydusu şu an için çok kötü.

Uydu kurulumu yapıp, kanal listesi oluşturduktan sonra, TV kanal sıralamasını değiştiriyor(devamlı). Tv yi açıp kapattığınızda, bir kanalı izlerken kendiliğinden başka kanala geçiş yapıyor.

Kullanım kılavuzu sadece bir kaç kumanda tuşunun tanıtımından oluşmakta olup, onu bile becerememişler.. işe yaramıyor. Servis kutuyu açıp, formu doldurup, uydu taraması başlatıp kaçıyor..

Neyse bizim mevzuda tv yi keşfetmeye başlayınca ortaya çıktı. İlk satın aldığımda fazlaca vaktim olmadığından zamanla bu kanal kaydırma olayını farkedemedim. İlk olarak servisi aradığımda kumanda tuşu takılmıştır, dediler. Sorun tekrar ederse tekrar arayın.. İkinci sefer aradığımda Fabrika ayarlarına geri döndürüp, uydu kurulumu yaptık, yine olmayınca sinyal seviyesi %70 olması gerekiyor, aksi takdirde bu tvlerde bu sorun normal dediler. Bu arada bendeki frekansı 11737 olarak ayarlatıp kontrol ettiğimizde %52-54 (32 daireli santralden gelen )sinyal görünüyor. Bende normal harici uydularda olmayan bu durum sizce bir hata değil mi diye sorduğumda?? LG dahili uydulu tvler için bu normal cevabı aldım.. Bu konuştuklarım Merkez 444 lü servisle aramdaki diyaloglar.

Daha sonra kurulumu yapan yetkili servisi aradım ve sorunu anlattım. Servisteki arkadaş sinyal kalitesi düşük olduğundan durumun normal olduğunu, tesisatı gözden geçirmemi, isterseniz tv yle beraber yanlarında test yapabileceklerini ve orada aynı durum tekrar etmezse tv için arıza kaydı oluşturmayacaklarını söyledi.

Durum bu; şimdi konu ile ilgili bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. (tv yi geri vermek dahil yapabileceklerim nelerdir??)

Lg ve diğer marka tvlerde dahili uydu alıcılar hep bu şekilde kanal kaydırma, kanal değiştirme sorunu yapıyorlar mı? (LG32LH604v)

Eğer ben tesisatı gözden geçirip sinyali kuvvetlendirirsem, bu sorun tekrar eder mi?

Sinyal kuvvetlendirici aparatlar işe yarar mı?

Tesisat için yapmam gerekenler nedir?(32 daireli merkezi dağıtım, 5. kattayım, santral bodrumda)

Sorun tv de ise;

Harici uydu alıcısı kullanmak istemiyorum.. Eğer gerçekten Lg tvlerin kronik sorunu ise tv yi geri iade etmem için süreç nasıl işler. Servis bu tv ye arızalı kaydı düşmese de Tüketici hakem heyetinde lehime karar çıkar mı? (tv fatura 15 mayıs)

Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

• LG 55UH650V cihazında trumotion var mı yok mu bulamadım arkadaşlar. Bu özelliklere de nerden bakılacagını bulamadım cok aradım. güzel bi site bulamadım . Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Dün teknosadaki yetkili ile görüştüm hocam.Ay sonu ile diger ay Başlangıcında 2016 serisi gelecegini söyledi.Fiyat konusunda ise 10bin Tl civarından başlayacak dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: MayDn

Dün teknosadaki yetkili ile görüştüm hocam.Ay sonu ile diger ay Başlangıcında 2016 serisi gelecegini söyledi.Fiyat konusunda ise 10bin Tl civarından başlayacak dedi

Teşekkürler. iki haneli rakamlar beni aşarda belki eski modellerinden alabiliriz bir gelsin yenilerde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soylukenan

Aynı model televizyonu ben de aldım, aynı problem bende de var, telefon attını aradım, e-mail adresinizi verin, kanal kurulumu nasıl yapılır onu atalım dediler, destek hattı da bu kadar ilgili ve bilgili de :)

Günlerdir tv'yi her açışımda usb ile kanal listemi yeniden yüklüyorum, iki kanalın yerini sabitlemek yazılımsal olarak bu kadar mı zor anlamadım.

Bu seriden almayı düşünen varsa şu anda durum böyle, herhangi bir güncelleme yok, tv özellikleri kağıt üzerinde güzel ama aldığıma alacağıma pişman oldum, 3-5 kuruş fazla verip adam gibi bişey alsaydım keşke.

• Acetylene kullanıcısına yanıt
    Bugün ofis için tv bakmaya gittiğim Ümraniye mediamarktta 65" Oled E6 modelini teşhirde gördüm. Fiyat 20.000 TL.

1.799 TL ye Sony 43wd755 modelini alıp arkama bakmadan çıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcin

Bugün ofis için tv bakmaya gittiğim Ümraniye mediamarktta 65" Oled E6 modelini teşhirde gördüm. Fiyat 20.000 TL.

Hocam,

https://www.amazon.com/LG-Electronics-OLED65E6P-65-Inch-Ultra/dp/B019O5F86W

Amazon.com fiyatı 5500 $. 5500 $ x 3.00 TL dersek ortalama = 16.500 TL dir bu Tv nin fiyatı daha fazlası değil kesinlikle ! En azından 2016 Oledlerin ülkemize de girmiş olduğunu öğrendik sayenizde teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 27 Haziran 2016; 16:56:36 >

• 55UH950V ile 55UH850V arasında ne gibi farklar var. Bilen bir arkadaş yazabilir mi?
  • quote:

quote:

Hocam,

Amazon.com fiyatı 5500 $. 5500 $ x 3.00 TL dersek ortalama = 16.500 TL dir bu Tv nin fiyatı daha fazlası değil kesinlikle ! En azından 2016 Oledlerin ülkemize de girmiş olduğunu öğrendik sayenizde teşekkürler!

Vergiyi hesaba niye katmıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

quote:

Hocam,

hangi vergi ? Satış baz fiyatı, vergi oranları, vergi bileşenlerini ortaya dökebilirseniz oturalım konuşalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam,

hangi vergi ? Satış baz fiyatı, vergi oranları, vergi bileşenlerini ortaya dökebilirseniz oturalım konuşalım

Türkiye'de elektronik cihazlara ödenen vergi var nerede yaşıyorsunuz. Amazondaki fiyat ile Türkiye fiyatı aynı mı ürünlerde?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam,

Türkiye'de elektronik cihazlara ödenen vergi var nerede yaşıyorsunuz. Amazondaki fiyat ile Türkiye fiyatı aynı mı ürünlerde?

Boş ukalalık yapacağınıza yazın görelim, bilelim, öğrenelim karşılaştıralım. % kaç fark varmış anlarsınız o zaman. Tavrınızdan anlaşılıyor nasıl birisi olduğunuz. Bilginiz varsa konuşalım yoksa sizinle daha fazla muhattap olmayacağım.

• Bu konu ile ilgili kendi çapımda aptal hesabı yaptım. EG960 V lerin mevcut USA fiyatları ile TR fiyatları arasında %37-%38 fiyat farkı var. E6P nin USA da ki tavsiye edilen fiyatından (3799 USD) yola çıkarsak 5225 USD normal + %5 de Türk halkını öpme sistemi ile 5486 USD 15.900 TL , alışılagelmiş bir durum olarak da TR satış fiyatını 15.999 TL olarak tahminliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.