Şimdi Ara

2016 LG LCD & OLED WEBOS 3.0 TV (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
21
Favori
64.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 32LH604V modeli ne zaman satışa çıkacak? Sadece CarrefourSA satıyor ama bir kaç şubesinde var diye biliyorum, her şubesinde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

32LH604V modeli ne zaman satışa çıkacak? Sadece CarrefourSA satıyor ama bir kaç şubesinde var diye biliyorum, her şubesinde yok.

bende 32LH604V araştırıyom Panel Tipi True Black dikkatimi çekti oled gibi siyah görüntü veren tv arıyom bazı tvler giri siyah görüntü veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginsen10

quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

32LH604V modeli ne zaman satışa çıkacak? Sadece CarrefourSA satıyor ama bir kaç şubesinde var diye biliyorum, her şubesinde yok.

bende 32LH604V araştırıyom Panel Tipi True Black dikkatimi çekti oled gibi siyah görüntü veren tv arıyom bazı tvler giri siyah görüntü veriyor

Ben bugün Arçelik bayisini aradım, bazı bayiler 32 inç 6652 modelini 999 TL'ye veriyorlarmış dedim. Bayide bana, kampanya vardı, 7 ağustosta bitti dedi. Ben ısrarla 999 TL olacaksa gelip alabilirim dedim ama kabul ettiremedim.
  • Arkadaşlar merhaba,
    LG 65E6V Oled paneli almaya karar verdim fakat hiçbir yerde bulamıyorum.
    http://www.hepsiburada.com/lg-65e6v-65-165-ekran-4k-uydu-alicili-3d-smart-webos-3-0-oled-tv-p-EVTVLG65E6V?magaza=Hepsiburada
    hepsiburada sanırım önsipariş alıyor ama 3 hafta sonrası için kargo tarihi veriyor.
    Nerden temin edebilirim? Yardım lütfen :)
  • 49lh570v led tv
    Nasıldır? Sadece Vatanda satışta gözüküyor.

Vatan a özel bir cihaz mı? Epey.com da 2016 çıkış tarihi olarak yazılmış.

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-49lh570v-49-123cm-fhd-smart-led-tv-dahili-uydu-alici.html
  • kuzey07 kullanıcısına yanıt
    lgnin kendi magazasinda yok mu ? baksinlar olan magazaya yollasinlar sana..stoklara girmedi mi acaba?

• Bulunduğum şehirdeki LG mağazası (Antalya Fener) malesef merkezden bilgi almayı beceremedi (en azından öyle söylüyor). Sanırım ellerinde kalan 2015 modelleri eritmeden 2016 modelleri satışa sunmak istemiyorlar.

Güncelleme19.08: Bu arada geldi ve 65G6V alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzey07 -- 19 Ağustos 2016; 21:01:13 >
  • Merhabalar herkese. 55UH680V model tvyi almayı düşünüyorum.Tvyi incelediğim kadarıyla bazı yerlerde bu modelde rgbw panel kullanıldığı söyleniyor.Bu da panelin 4k değil de 3k çözünürlük verebilmesi anlamına geliyormuş.Renklerde de bir kayıp söz konusu oluyormuş.Aslı astarı nedir.Tvyi pcye bağlayıp oyun vs oynayacağım .Gerçek 4k olması benim için önemli.Aydınlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

49lh570v led tv
    Nasıldır? Sadece Vatanda satışta gözüküyor.

Vatan a özel bir cihaz mı? Epey.com da 2016 çıkış tarihi olarak yazılmış.

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-49lh570v-49-123cm-fhd-smart-led-tv-dahili-uydu-alici.html

lh590v öneririm müsaitseniz...
  • kuzey07 kullanıcısına yanıt
    Dostum İstanbul Mall Of Media Markt mağazada gördüm aynı yerde LG premium mağazda girişte 65 inc 24.000 Tl. fiyat vardı.
    Sadece baktım satış için mi demo için mi kurulmuş emin değilim.
  • Arkadaşlar selamlar önerilerinizi bekliyorum LG 55UH850V - LG 55UH770V ikisi arasında kaldım ne farkları var diye baktım sadece 3d yok sanırım 770 de. aradakı fark sadece buysa panel aynıysa 3d benim için önemi yok LG 55UH850v fiyat farkına değermi sizce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat708 -- 20 Ağustos 2016; 2:14:36 >
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Redgreenblue yanına bir de white eklemişler rgbw olmuş o nedenle 4k yerine 3k denebilir daha az pixel var.

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Redgreenblue yanına bir de white eklemişler rgbw olmuş o nedenle 4k yerine 3k denebilir daha az pixel var.

Evet araştırınca pek hoş bi durum olmadığını anladım.Samsung 60KU7000 aldım o yüzden.Hem rgb hem de va panel.Canavar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcin

Bugün ofis için tv bakmaya gittiğim Ümraniye mediamarktta 65" Oled E6 modelini teşhirde gördüm. Fiyat 20.000 TL.

1.799 TL ye Sony 43wd755 modelini alıp arkama bakmadan çıktım

@korcin,

yaklaşık 3 aylık kullanımınız neticesinde 43wd755 tv'nizden memnun musunuz?
    konudaki LG yorumlarına ve kendi sony deneyiminize kıyasla düşünceleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crower74 -- 22 Ağustos 2016; 13:33:53 >
  • Arkadaşlar LG 55UH615V 55'' (139CM) 4K UHD webOS 3.0 SMART LED TV modelini almaya karar verdim. Son bir görüşünüz var mıdır ?

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-55uh615v-55-139cm-4k-uhd-webos-3-0-smart-led-tv-dahili-uydu-alici.html#genel-bakis

Bugün akşama doğru alayım diyorum.. Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonuss

Arkadaşlar LG 55UH615V 55'' (139CM) 4K UHD webOS 3.0 SMART LED TV modelini almaya karar verdim. Son bir görüşünüz var mıdır ?

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-55uh615v-55-139cm-4k-uhd-webos-3-0-smart-led-tv-dahili-uydu-alici.html#genel-bakis

Bugün akşama doğru alayım diyorum.. Teşekkürler şimdiden.

Aynı tv yi bende almayı düşünüyorum bu fiyat aralıgında en iyi tercih bumu dur

• senpaituyun kullanıcısına yanıt
    1-2 saat önce aldım. İnşallah sorunsuz bir şekilde gelir ve sorunsuz bir şekilde kullanmayı Allah nasip eder..

Araştırıyordum uzun süredir, aslında dün samsung 55 inch 6500 curve serisini ayırttırmıştım, bu akşam alacaktım, ama sabah bir arkadaşım aradı LG 615v modelini önerdi, 3-4 telefon görüşmesi yaptm ve b fiyata en iyi seçim şuan bu ve en iyi fiyat vatanbilgisayarda, piyasada ortalama 3700 bantlarında gezinen bir televizyon, geldikten sonrada izlenimlerimi sizinle paylaşırım..
  • LG 55UH615v model tv satın aldım , kurulumu yapıldı ve kullaıyorum, gayet memnunum, merak ettiğiniz bir konu olursa bana sorabilirsiniz.
  • LG 55-inch Dual-View Flat OLED Display (55EH5C) @ IFA 2016 [4K UHD]

• Bonuss B kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Bende bu modeli düşünüyorum. Nasıl memnun musunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.