Şimdi Ara

2016 LG LCD & OLED WEBOS 3.0 TV (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
21
Favori
64.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 58UH635v nasil bilirsiniz, MVA Panel, 8 bit, Edge-LED, Tru Motion ozelligi oldugu icin 100 hZ diyor gorevli fakat her yerde 50 hZ olarak gorunuyor. Alip kullanan var mi arkadaslar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 18 Eylül 2016; 17:36:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme yapan,profesyonel değerlendirme yapan arkadaşlara bir soruda ben soracağım.
    Albani ustanın dediği gibi bütçesi iyi olan bu forumlara girmez gider bastırır parayı alır TV sini sözüne katılmıyorum ve biraz da üst seviye TV ler
    hakkında mümkünse profesyonel yorumlar rica ediyorum.Tam olmayan İngilizcem yabancı forumları takibe yetmiyor.
    Bir film ve dizi meraklısı olarak kullandığım 2010 model LG 55LX9500 TV mi 65 veya 75 inch bir Tv ile değiştirmek istiyorum.Hala kapalı kutu eski fiyatına göre çok uygun
    hale gelmiş samsung 78JS9500 uzun süredir takibimde ama süre o kadar uzun olduki piyasaya Arçelik oled ve biraz pahalı olmakla beraber LG65G6V LG65E6V oled TV lerde
    girdi hatta fiyatları düşmeye başladı bile.Hangisi birinci tercih olamalı sizlerce.
    Şimdiden teşekkür eder,herkese saygılarımı sunarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

arkadaşlar dün gece ve bugün araştırmalarım sonucu 55uh650v ile 60uh650v arasında kaldım.. fiyatlarının düşmesini yada kampanyayı bekliyorum.. sizce nasıl bir tercih olmuş?
    55inc 4100TL, 60inc olanı ise 5000TL civarında.. 4K, pm 1700, webos 3.0 var..

kullandınız mı. öneriniz nedir ç 60 inç olanını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXTREMETE

quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

arkadaşlar dün gece ve bugün araştırmalarım sonucu 55uh650v ile 60uh650v arasında kaldım.. fiyatlarının düşmesini yada kampanyayı bekliyorum.. sizce nasıl bir tercih olmuş?
    55inc 4100TL, 60inc olanı ise 5000TL civarında.. 4K, pm 1700, webos 3.0 var..

kullandınız mı. öneriniz nedir ç 60 inç olanını düşünüyorum

Odan kaldiriyorsa 60 inç olanını al.. İyiki büyük almışım tvyi diyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

58UH635v nasil bilirsiniz, MVA Panel, 8 bit, Edge-LED, Tru Motion ozelligi oldugu icin 100 hZ diyor gorevli fakat her yerde 50 hZ olarak gorunuyor. Alip kullanan var mi arkadaslar?

Ben de bu model ile 55H650V arasında kaldım. 635'in alt kısmındaki ovallık (soundbar koyacağım) ve MVA panel olmasından dolayı 650'yi aldım.
  • Bende 58uh635 modelini almak istiyorum ama hakkında iyi veya kötü bir yorum bulamadım.Pek kullanan yok sanırım.N11de 3500 civarı fiyatı var.Ne dersiniz tercih edilebilirmi yoksa başka modelmi ?

• Oled konusu iyice ölmüş. Nerede bu insanlar

• Burdayız ama oledler bizle değil. Taksit leri düşürdüler üstüne dolar arttı ,kampanya desen yeni modellerde kampanya yok,920 serisi desen sorun yazan arkadaşlardan dolayı muamma ya elimde kalırsa tereddütü bi yandan ,şehir efsanesine döndü olay .

• quote:

Orijinalden alıntı: murat-gs

Burdayız ama oledler bizle değil. Taksit leri düşürdüler üstüne dolar arttı ,kampanya desen yeni modellerde kampanya yok,920 serisi desen sorun yazan arkadaşlardan dolayı muamma ya elimde kalırsa tereddütü bi yandan ,şehir efsanesine döndü olay .

Lg ye mail attım ben. Hala yüksek liste fiyatlarıyla 2016 modelleri satmaya çalışıyorsunuz diye. Samsung un kampanyasını söyledim. Bir cevap gelmedi ama şu sıralar Samsung un kampanyasından ötürü hiç led veya oled satamadıklarına eminim. İlla bişiler yapacaklar. Yurtdışında ciddi indirimler geldi 2016 oledlere bizim lg türkiye uyuyor. Yakında hesap sorar koreliler bizim lg den satışlar niye bu kadar düşük diye.

• Evet 2016 bitiyor daha 2016 modeller raflara yeni girdi çoğu mağazada yok bile .sanki bugün çıkmış gibide son fiyattan satıyorlar kampanyasız.bana kalırsa önce ellerindeki eg serisini bitirmeye çalışıyorlar .şimdi sh7 sound bar hediyesi tamam güzelde fiyat aylardır 2015 modelde dahi düşmedi araya hediye çeki sound bar gibi hediyelerle albeni yaratmaya çalışıyorlar bu soundbar ekim sonu kampanyası bitiyor sonraki kampanya geçen seneki lg g4 telefon vermiş bu senede lg g5 hediye verecek samsung s7 leri dağıtmaya başladı .aslında gönlüm 2016 modellerde ama bir tv ye10 bin üstü para vermek bana hiç cazip gelmiyor .beklemektende iyice sıkıldım çünkü tv panel arızası yapınca ,evde lcd tv büyük ekran olmayan tv ye kaldım .birdaha son 2 yılını yaşayan led panele para vermem .

• quote:

Evet 2016 bitiyor daha 2016 modeller raflara yeni girdi çoğu mağazada yok bile .sanki bugün çıkmış gibide son fiyattan satıyorlar kampanyasız.bana kalırsa önce ellerindeki eg serisini bitirmeye çalışıyorlar .şimdi sh7 sound bar hediyesi tamam güzelde fiyat aylardır 2015 modelde dahi düşmedi araya hediye çeki sound bar gibi hediyelerle albeni yaratmaya çalışıyorlar bu soundbar ekim sonu kampanyası bitiyor sonraki kampanya geçen seneki lg g4 telefon vermiş bu senede lg g5 hediye verecek samsung s7 leri dağıtmaya başladı .aslında gönlüm 2016 modellerde ama bir tv ye10 bin üstü para vermek bana hiç cazip gelmiyor .beklemektende iyice sıkıldım çünkü tv panel arızası yapınca ,evde lcd tv büyük ekran olmayan tv ye kaldım .birdaha son 2 yılını yaşayan led panele para vermem .

G5 mi artık ne kampanyası başlatacaklarsa bence acilen başlatmalılar. TV alacak herkes bu ay Samsung'ları aldı götürdü. Öbür aya kim bakacak LG'nin yüzüne. Stratejik hata yaparlar acilen başlatmazlarsa. Şu eg serisi de ne bitmez tükenmez cihazmış ya. Diğer tüm ülkeler eski stokları Türkiye'ye pompalıyor herhalde. İşin kötü yanı halen EG910 modeli üretimde. Başka bir başlıkta bir arkadaş birkaç gün önce aldığı EG910 cihazının seri numarasının 609 olduğunu yazmış. Bu demektirki Eylül ayında dahi 2015 serileri hala üretiyorlar. Ancak ben kesinlikle 2016 model almayı planlıyorum. Umarım uygun bir fiyat yakalar da alırız. İngiltere forumlarını takip ediyorum. 2016 oledler için firmalar çok güzel indirimler yapmaya başladılar. Darısı başımıza. Ancak telefon açtığım birçok LG bayisine daha 2016 modeller gelmemiş. Teknosa, Mediamartk dışında başka pek bir yerde yok.

Telefon kampanyasını geçen sene 16-30 Kasım tarihinde düzenlemişler. En az 1 ay var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 12 Ekim 2016; 16:36:24 >

• Evet üretimden kalmış 960 11 bin bantında satılıyor okadar halkın nabzını tutamayan satıcı bunlar.910 ve 920 v üretimi hala devam ediyor oledin ismimi kullanım fhd televizyon satıyor. 910 la birlikte. Madem 920 hala üretimde koy ona hdr yap bi yazılım güncelle koy webos3. ama nerede dediğin gibi adam 2016 eylülde fhd üretiyor.yeni e serisine hayran kaldım yaznlız anca c serisi düşerde 920 gibi 7500 tllerden satılsa bugün gider alırım bekleyelim bakalım bana işin sonu arçeliğe kadar gidecek gibi duruyor

• quote:

Evet üretimden kalmış 960 11 bin bantında satılıyor okadar halkın nabzını tutamayan satıcı bunlar.910 ve 920 v üretimi hala devam ediyor oledin ismimi kullanım fhd televizyon satıyor. 910 la birlikte. Madem 920 hala üretimde koy ona hdr yap bi yazılım güncelle koy webos3. ama nerede dediğin gibi adam 2016 eylülde fhd üretiyor.yeni e serisine hayran kaldım yaznlız anca c serisi düşerde 920 gibi 7500 tllerden satılsa bugün gider alırım bekleyelim bakalım bana işin sonu arçeliğe kadar gidecek gibi duruyor

G5'de Samsunglar kadar para etmiyor. Ancak 1500 e fln satılır. Ben 55C6V almayı planlıyorum. E ile arasındaki fark değmez diye düşünüyorum. Tasarım olarak E oldukça hoş ama C serisi de bence oldukça güzel.

960 lar artık teşhir dışında pek kalmadı. Ancak 910 ve 920 modelleri çok var. Cevahir Teknosa en üst katta 7-8 tane EG920 vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 12 Ekim 2016; 16:49:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Evet üretimden kalmış 960 11 bin bantında satılıyor okadar halkın nabzını tutamayan satıcı bunlar.910 ve 920 v üretimi hala devam ediyor oledin ismimi kullanım fhd televizyon satıyor. 910 la birlikte. Madem 920 hala üretimde koy ona hdr yap bi yazılım güncelle koy webos3. ama nerede dediğin gibi adam 2016 eylülde fhd üretiyor.yeni e serisine hayran kaldım yaznlız anca c serisi düşerde 920 gibi 7500 tllerden satılsa bugün gider alırım bekleyelim bakalım bana işin sonu arçeliğe kadar gidecek gibi duruyor

G5'de Samsunglar kadar para etmiyor. Ancak 1500 e fln satılır. Ben 55C6V almayı planlıyorum. E ile arasındaki fark değmez diye düşünüyorum. Tasarım olarak E oldukça hoş ama C serisi de bence oldukça güzel.

960 lar artık teşhir dışında pek kalmadı. Ancak 910 ve 920 modelleri çok var. Cevahir Teknosa en üst katta 7-8 tane EG920 vardı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: gbriel

quote:

Orijinalden alynty: murat-gs

Evet üretimden kalmy? 960 11 bin bantynda satylyyor okadar halkyn nabzyny tutamayan satycy bunlar.910 ve 920 v üretimi hala devam ediyor oledin ismimi kullanym fhd televizyon satyyor. 910 la birlikte. Madem 920 hala üretimde koy ona hdr yap bi yazylym güncelle koy webos3. ama nerede dedi?in gibi adam 2016 eylülde fhd üretiyor.yeni e serisine hayran kaldym yaznlyz anca c serisi dü?erde 920 gibi 7500 tllerden satylsa bugün gider alyrym bekleyelim bakalym bana i?in sonu arçeli?e kadar gidecek gibi duruyor

G5'de Samsunglar kadar para etmiyor. Ancak 1500 e fln satylyr. Ben 55C6V almayy planlyyorum. E ile arasyndaki fark de?mez diye dü?ünüyorum. Tasarym olarak E oldukça ho? ama C serisi de bence oldukça güzel.

960 lar artyk te?hir dy?ynda pek kalmady. Ancak 910 ve 920 modelleri çok var. Cevahir Teknosa en üst katta 7-8 tane EG920 vardy.

Ben OLED55B6 bile alırım yeterki alınabilir olsun, saçmalamasınlar. Benim referansım Amazon Fiyatı, Avrupa Fiyatları..Kimse kimseyi yemesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 12 Ekim 2016; 16:52:00 >

• Evet bende c6v ye odaklandım benim düşündüğüm e ile arasında panel farkı yok herşey aynı ufak tefek hızda belki oynamışlardır tam incelemedim özelliklerini ancak e serisi entegre harman kardın sound barıyla çok şık durdugundan fiyat olarak bi led tv parası daha eklemişler üzerine yani güzel evet hatta bence yılın tv si . Fiyat düşerse haber ver yaptığım halde günde birkez ugruyorum fiyat bakmaya o derece kafa gitti benim .

• Şeytan diyo git al 920v sonra 1-2 ay sonra yeni seriler düşerse pişmanlık duymak vAr 920 lerdeki ekran yanığı 2016 üretimlerinde yok deniyor ama nede olsa insan okadar para verdikten sonra içine sinmesi gerekiyor.böyle kararsız bi döngü içinde bakınıyorum.yeni serilerde fiyatta indirime giderlerse bilgilendirirseniz buradan sevinirim arkadaşlar

• Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız. Benim anlamadığım tüm ülkelerde ciddi indirimler gelmeye başlamışken bizim ülkedeki LG ne iş yapıyor. Eminimki şu an satışları komik derecede düşüktür. 55" tv ye 15.000 TL istemeleri saçmalık değil de ne.

İngiltere'de Curry's de (http://www.currys.co.uk) 55" B ve C serileri %10 indirim kodu ile 2000 pound civarında (7.800 TL). E serisi ise 2700 pound (10.260 TL). Bizde ise bu seriler 12.000 TL (C) ve 15.000 TL (E). 65" leri yazmak bile istemiyorum. Ayrıca adamların alım gücü ve kazançlarına baktığınızda bu paralar çok rahat verilebilecek paralar. Ancak bizim ülkemiz için bu ücretler bir tv için gerçekten yüksek. Madem diğer ülkelerde liste fiyatlarına indirimler (her 2 model için de 500 pound liste fiyatı indirimi + curry'sin %10 ek indirimi) geldi, neden bizim ülkede bu indirimi uygulamıyorsun LG Türkiye???

Bu konu ile ilgili 2-3 kez mail attım. Henüz hiçbir maila cevap alamadım. Piyasadaki en iyi tvleri yapıyorsunuz anladık da bizde alıp faydalanmak istiyoruz. Malları depolarda bekletmenin mantığı nedir...

Benim beklentim Teknosa'da 9000 TL fiyat. Hediye G5 ve %10 hediye çeki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 12 Ekim 2016; 17:09:20 >

• quote:

Şeytan diyo git al 920v sonra 1-2 ay sonra yeni seriler düşerse pişmanlık duymak vAr 920 lerdeki ekran yanığı 2016 üretimlerinde yok deniyor ama nede olsa insan okadar para verdikten sonra içine sinmesi gerekiyor.böyle kararsız bi döngü içinde bakınıyorum.yeni serilerde fiyatta indirime giderlerse bilgilendirirseniz buradan sevinirim arkadaşlar

Siz yine günde bir kez uğruyormuşsunuz. Ben günde 7-8 kez kontrol ediyorumdur. Çünkü haber ver özelliklerinin çalıştığına çok güvenmiyorum. Ancak bence 2015 serisi almayın. Gerçekten ciddi yenilikler var. En önemlisi siyaha yakın renklerdeki sorun giderilmiş, parlaklık seviyesinde iyileştirme var, işlemci oldukça hızlanmış. Logo yanıkları konusunda her gün avforums'u takip eden biri olarak 2016 larda henüz bir şikayet gönderen gönderiye de rastlamadım. Tabi umarım tvlerimizi alınca başımıza gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Şeytan diyo git al 920v sonra 1-2 ay sonra yeni seriler düşerse pişmanlık duymak vAr 920 lerdeki ekran yanığı 2016 üretimlerinde yok deniyor ama nede olsa insan okadar para verdikten sonra içine sinmesi gerekiyor.böyle kararsız bi döngü içinde bakınıyorum.yeni serilerde fiyatta indirime giderlerse bilgilendirirseniz buradan sevinirim arkadaşlar

Siz yine günde bir kez uğruyormuşsunuz. Ben günde 7-8 kez kontrol ediyorumdur. Çünkü haber ver özelliklerinin çalıştığına çok güvenmiyorum. Ancak bence 2015 serisi almayın. Gerçekten ciddi yenilikler var. En önemlisi siyaha yakın renklerdeki sorun giderilmiş, parlaklık seviyesinde iyileştirme var, işlemci oldukça hızlanmış. Logo yanıkları konusunda her gün avforums'u takip eden biri olarak 2016 larda henüz bir şikayet gönderen gönderiye de rastlamadım. Tabi umarım tvlerimizi alınca başımıza gelmez.

valla tv konularında gbriel arkadaş o kadar doğru ve iyi yazıyor ki, mesaj atmama gerek kalmıyor. tekrardan teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

58UH635v nasil bilirsiniz, MVA Panel, 8 bit, Edge-LED, Tru Motion ozelligi oldugu icin 100 hZ diyor gorevli fakat her yerde 50 hZ olarak gorunuyor. Alip kullanan var mi arkadaslar?

Tru Motion,la beraber 100hz işte
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.