Şimdi Ara

2016 LG LCD & OLED WEBOS 3.0 TV (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
21
Favori
64.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Bir de dizayn farklılıkları var. Açıkçası bu farklar için 6 bin tl, signature serisi için çok geldi bana.
    Bn kesinlikle 65" alacağım da. Bu yuzden fark baya artıyor.

B serisi dışında C, E ve G serisi aynı donanıma sahip diye biliyorum. Duvara asmayacaksanız 65C6V tercih edebilirsiniz. E ve G serisi sehpa üstünde çok hoş duruyor. Hatta G serisinin o bronz rengi muhteşem. Ancak bence soundbarın çıkıntısı nedeniyle E ve G serisi duvarda hoş durmuyor. AVFORUMS da birde şundan çok bahsetmişler. 65" lerin ekran homojenliği 55" ler kadar iyi değilmiş. Genelde 55" lerde LG'nin çok iyi iş çıkardığını ancak 65" lerin o kadar başarılı olmadığını belirtmişler. İzleme mesafeniz ne olacak bilmiyorum ama 5 m den daha yakın mesafelerde 65" de görüntü bozuluyor. Mağaza demolarındaki 4k kadar kaliteli yayın olsa, 2 m den de izlenebilir ancak yayın kalitesi malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 19 Ekim 2016; 12:22:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gbriel G kullanıcısına yanıt
    Evet bn de okudum homojenlik konusunu.
    İzleme mesafem 4.40 m. Şu an 55" sony var. Gözüme küçük geliyor ki 2.5 ay önce aldım.

• quote:

İzleme mesafem 4.40 m. Şu an 55" sony var. Gözüme küçük geliyor ki 2.5 ay önce aldım.

Aslında 60" ideal bir boyut. 55" biraz ufak kalıyor, 65" de bence çok büyük duruyor. Samsung'un 60KS8000 i var ama görüntüsü rezalet.

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Eger 65 inc alacaksan 11999 tlye pesin alimda dahada duserler taksitte alsan pazarlik payi vardir diye dusundugum arcelik oledide bi inceleyebilirsin ,paneli lg nin 2016 serisi flat panel sadece yazilim farkli .yariyariya ucuz gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: murat-gs

Eger 65 inc alacaksan 11999 tlye pesin alimda dahada duserler taksitte alsan pazarlik payi vardir diye dusundugum arcelik oledide bi inceleyebilirsin ,paneli lg nin 2016 serisi flat panel sadece yazilim farkli .yariyariya ucuz gibi

Hocam arçelik'e tv konusunda pek güvenemiyorum nedense. Ama servisinin LG'en çok daha iyi olacağına eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Aslında 60" ideal bir boyut. 55" biraz ufak kalıyor, 65" de bence çok büyük duruyor. Samsung'un 60KS8000 i var ama görüntüsü rezalet.

Şu 65" 2016larda homojenite sorunu olması kötü oldu. Çok heveslenmiştim. :(

Samsung 60ks8000'ni anladığım kadarıyla incelemeşsiniz. Nesi kötü acaba? Ben hiç bakmamıştım samsunhg konusunda okuduklarım nedeniyle. Panelin mavileşmesi sorunları varmış samsunglarda ve servislerin kimi bu normal derken, kimisi iade/değişim yapmışlar.

• Bir onceki Panasonic 42 inch panelimi 12 sene sorunsuz kullandiktan sonra uzun dusunceler sonrasinda yaklasik 2,5-3 m izleme mesafesinden rtings tavsiyesi üzerine 65 inch'e karar verdim. Teknosa da yaptigim kendi hdd'mdeki 720 p videolarindan 3 tv karsilastirdim. Standart ayarlarda samaung 65ks9500, sony 65xd93 ve lg 65 960 oled denedim. En iyi upscaling yapan tv sony idi. Ancak renkler nispeten sönüktü digerlerine gore. Samsung'un kampanyasi maalesef tam tatmin edici degildi. Her ne kadar Lg'den ozellikle sikayetlerden dolayi epey sogusam da 65e6v modeline karar verip online olarak siparis gectim. 2016 oledlerde logo yanmasi konusunda pek sikayet yok. Duz tv istiyordum ancak fald panel bu sene sadece 65ks9500de ve sony 75 xd94de var. 75inch devasa olur. Eger bu mesafede evde cok piksellenme olursa cayma hakkimi kullancagim. Umarim hatali karar vermemisimdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Şu 65" 2016larda homojenite sorunu olması kötü oldu. Çok heveslenmiştim. :(

Samsung 60ks8000'ni anladığım kadarıyla incelemeşsiniz. Nesi kötü acaba? Ben hiç bakmamıştım samsunhg konusunda okuduklarım nedeniyle. Panelin mavileşmesi sorunları varmış samsunglarda ve servislerin kimi bu normal derken, kimisi iade/değişim yapmışlar.

Lg ye göre çok kötü gösteriyor. Görüntü çamur gibi ve net değil. Saçlar yakın çekimlerde bile sulu boya gibi. Çok kötü çok... KS9500 ler bir nebze daha iyi ama onlarda da belirttiğim sorunlar var. Samsung ne yazıkki bu sene oldukça kötü ürünler piyasaya sürmüş. Evimde halen F8000 serisi Samsung kullanıyorum. Bu seneki tüm samsung modellerinden çok daha kaliteli görüntü alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 20 Ekim 2016; 0:01:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinai

Bir onceki Panasonic 42 inch panelimi 12 sene sorunsuz kullandiktan sonra uzun dusunceler sonrasinda yaklasik 2,5-3 m izleme mesafesinden rtings tavsiyesi üzerine 65 inch'e karar verdim. Teknosa da yaptigim kendi hdd'mdeki 720 p videolarindan 3 tv karsilastirdim. Standart ayarlarda samaung 65ks9500, sony 65xd93 ve lg 65 960 oled denedim. En iyi upscaling yapan tv sony idi. Ancak renkler nispeten sönüktü digerlerine gore. Samsung'un kampanyasi maalesef tam tatmin edici degildi. Her ne kadar Lg'den ozellikle sikayetlerden dolayi epey sogusam da 65e6v modeline karar verip online olarak siparis gectim. 2016 oledlerde logo yanmasi konusunda pek sikayet yok. Duz tv istiyordum ancak fald panel bu sene sadece 65ks9500de ve sony 75 xd94de var. 75inch devasa olur. Eger bu mesafede evde cok piksellenme olursa cayma hakkimi kullancagim. Umarim hatali karar vermemisimdir.

Öncelikle televizyonunuz hayırlı olsun. Mükemmel bir tv almışsınız. Ancak 65" için 3 m izleme mesafesi bana biraz göre biraz yakın kalıyor. Mağazada yaptığım testlerdr çok kaliteli 35 gb lik bluray dosyaları bile pikselleşiyordu. Bakalım tv niz kurulduğunda 3 m mesafede ulusal yayınlar nasıl görünecek. İzlenimlerinizi aktarmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu arada 65e6v yi online nereden satın aldınız?

• Riskli bir karar oldu. hepsiburada'dan aldim. Ertesi gun kargo demelerine ragmen henuz kargolanmadi. Ilk eksi yazildi. Takip ediyordum fiyat dusmesini ama tvsiz kalinca daha cok beklememeye karar verdim. Eger kapali paket gelirse ve problemsiz bir panel olursa min 10 sene kullanacagimi dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinai -- 20 Ekim 2016; 0:16:01 >
  • quote:

Bir onceki Panasonic 42 inch panelimi 12 sene sorunsuz kullandiktan sonra uzun dusunceler sonrasinda yaklasik 2,5-3 m izleme mesafesinden rtings tavsiyesi üzerine 65 inch'e karar verdim. Teknosa da yaptigim kendi hdd'mdeki 720 p videolarindan 3 tv karsilastirdim. Standart ayarlarda samaung 65ks9500, sony 65xd93 ve lg 65 960 oled denedim. En iyi upscaling yapan tv sony idi. Ancak renkler nispeten sönüktü digerlerine gore. Samsung'un kampanyasi maalesef tam tatmin edici degildi. Her ne kadar Lg'den ozellikle sikayetlerden dolayi epey sogusam da 65e6v modeline karar verip online olarak siparis gectim. 2016 oledlerde logo yanmasi konusunda pek sikayet yok. Duz tv istiyordum ancak fald panel bu sene sadece 65ks9500de ve sony 75 xd94de var. 75inch devasa olur. Eger bu mesafede evde cok piksellenme olursa cayma hakkimi kullancagim. Umarim hatali karar vermemisimdir.

Hayırlı olsun. Hocam bu sene türkiyede satılan hiçbir tvde fald panel yok. içiniz rahat olsun. sony 75xd9405 direct led ama fald değil. Keza samsung ks9500 serisi de edge led panel.
    Sony 55xd9305 kullanıyorum ve iyi ki almamışsınız. Sıkı bir filmciyseniz ve altyazılı film izliyorsanız, sizi çok üzerdi.

LGnin 2016 model oledlerini hiç test etme imkanım olmadı. Rtings sitesinde sadece parlaklık konusunda düşük not almış. Samsungun ks ve sonynin xd93 serisine göre parlaklığı epey düşükmüş. Umaırm çok çok memnun kalırsınız.
    Sizden bol fotolu bir inceleme bekliyoruz :)

Bu arada cayma hakkı demişken, satıcısı hepsiburada mı idi? Forumda hepsiburada.comdan tv alıp, cayma hakkı ile tvsini iade edemeyen arkadaş vardı. İsterseniz teslim edilmeden sorun telefon ya da e-posta ile. Sonra sıkıntı yaşamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 20 Ekim 2016; 0:28:08 >

• quote:

quote:

Bir de dizayn farklılıkları var. Açıkçası bu farklar için 6 bin tl, signature serisi için çok geldi bana.
    Bn kesinlikle 65" alacağım da. Bu yuzden fark baya artıyor.

B serisi dışında C, E ve G serisi aynı donanıma sahip diye biliyorum. Duvara asmayacaksanız 65C6V tercih edebilirsiniz. E ve G serisi sehpa üstünde çok hoş duruyor. Hatta G serisinin o bronz rengi muhteşem. Ancak bence soundbarın çıkıntısı nedeniyle E ve G serisi duvarda hoş durmuyor. AVFORUMS da birde şundan çok bahsetmişler. 65" lerin ekran homojenliği 55" ler kadar iyi değilmiş. Genelde 55" lerde LG'nin çok iyi iş çıkardığını ancak 65" lerin o kadar başarılı olmadığını belirtmişler. İzleme mesafeniz ne olacak bilmiyorum ama 5 m den daha yakın mesafelerde 65" de görüntü bozuluyor. Mağaza demolarındaki 4k kadar kaliteli yayın olsa, 2 m den de izlenebilir ancak yayın kalitesi malum.

Ben duvara asmayacağım hocam. Sehpa üzerinde kullanıcam. Ses sistemim de var. Curved de istemiyorum. E serisi uygun gibi, ne dersiniz?

• 55 ks9500 edge lit ancak 65ks9500 fald panel.

• Sinai S kullanıcısına yanıt
    evet haklısınız. 65 olanı fald imiş. Ben 55lere bakmışım...
  • Sinai S kullanıcısına yanıt
    Hocam oncelikle hayirli olsun harika bir televizyon almissin gule gule kullan,yanliz anlamadigim oled panelle led panelin neyini karsilastirdin ve oled paneli verip ne alacaksin bu bana biraz tuhaf geldi .televizyonun tekrar hayirli olsun guzel secim degil en iyi tv yi almissin

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Ses sistemin varsa c serisi candir

• murat-gs kullanıcısına yanıt
    Curved ama c serisi :(

• Flat ekran tabiki benimde istedigim ancak arada 4-5 bin tl fark var tabi sizin butcenize bagli illa flat olcak derseniz e serisini yaninda soundbariyla zorunlu veriyorlar satis stratejisi herhalde yoksa bi model daha sunabilirdi.curved da iyidir asiri bi egimligide yok tv cok guzel duruyor

• quote:

Riskli bir karar oldu. hepsiburada'dan aldim. Ertesi gun kargo demelerine ragmen henuz kargolanmadi. Ilk eksi yazildi. Takip ediyordum fiyat dusmesini ama tvsiz kalinca daha cok beklememeye karar verdim. Eger kapali paket gelirse ve problemsiz bir panel olursa min 10 sene kullanacagimi dusunuyorum.

Hepsiburada 65e6v için teslim süresini 1-2 hafta olarak belirtmiş. Fiyat olarak Teknosa ile aynı ve Teknosa ekstradan %10 hediye çeki veriyor. Hatta aynı gün kargo ibaresi ile satılıyor. Neden hepsiburada yı tercih ettiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 20 Ekim 2016; 7:41:26 >
  • Hepsiburadadan bir satici uzerinden aldim. Ayni gun kargo diyordu...

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.