Şimdi Ara

2016 LG LCD & OLED WEBOS 3.0 TV (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
21
Favori
64.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sinai

Hepsiburadadan bir satici uzerinden aldim. Ayni gun kargo diyordu...

Kırmızıelma isimli bir satıcıdan aldınız herhalde. Şu an 65E6V için o firmanın satışı görünmüyor. Herhalde tek bir stok girişi yapmıştı. Bakalım tv'nizi bugün gönderecekler mi. Haberdar edersiniz. Tekrar güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E6v nin kullanma kılavuzundan:

Hareketsiz bir görüntünün uzun süre boyunca görüntülenmesi görüntü yapışmasına neden olabilir. Sabit bir görüntüyü uzun süre boyunca tv ekranında görüntülemekten kaçınınız.

• Tv kargoda, henüz gelmedi. Kolay iade mevcut, kırmızıelma adlı satıcıdan aldım. 2016 yurtdışı forumlarıda ilk çıkanlarda banding problemi yaşandığı ancak değişim sonrası bu problemin olmadığı, ve logo yanması probleminin hala olduğu ancak henüz bu probleme değinen pek olmamış. 12 senelik plazma panelimde henüz logo yanığı oluşmadı. Şanslıysam bunda da yaşamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

E6v nin kullanma kılavuzundan:

Hareketsiz bir görüntünün uzun süre boyunca görüntülenmesi görüntü yapışmasına neden olabilir. Sabit bir görüntüyü uzun süre boyunca tv ekranında görüntülemekten kaçınınız.

Soyledigin logo yapismasi kullanim kilavuzundaki bu ibare 2015 model oled tvlede var biliyorum yani eg serileri ve oncesi son 2016 serisi eg serisinde olmadigini baska biyerde okumustum adamlar bu kullanim kilavuzunda yazan ibare yuzunden logo yapismasinda tv degisimine gitmiyor yazilimla duzeltildigi soyleyip servis gonderiyordu mahkemelik olan arkadaslar vardi ama son durumu bilmiyorum .ama bu ibare dedigim gibi kalktigi yaziyordu baska bir baslikta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat-gs -- 21 Ekim 2016; 18:36:16 >
  • murat-gs kullanıcısına yanıt
    Lgnin sitesine girin, indirin kılavuzu. Siz de göreceksiniz. Başka başlıkta ne yazdığını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 21 Ekim 2016; 18:56:52 >
  • quote:

Eski üretimlerde sanki 1 saat yazıyor gibi yazmıştı biri. Demekki şu an saati kaldırmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Eski üretimlerde sanki 1 saat yazıyor gibi yazmıştı biri. Demekki şu an saati kaldırmışlar.

2 saat yazıyordu diye hatırlıyorum ben.

• E6'nın siyah seviyesi aşağıdaki site bu şekilde tespit etmiş. Pek iç açıcı değil...2016 LG LCD & OLED WEBOS 3.0 TV

• Ben aslında 65ks9500 alacaktım, siz daha önceki mesajlarınızda tvnizi değiştirmek istediğinizi yazmıştınız. Hdr performansında lg oledden daha başarılı, siyahlar da çok iyi. Ona da göz atın, curved olması çok rahatsız etmezse. Zaten eğim çok hafif.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben aslında 65ks9500 alacaktım, siz daha önceki mesajlarınızda tvnizi değiştirmek istediğinizi yazmıştınız. Hdr performansında lg oledden daha başarılı, siyahlar da çok iyi. Ona da göz atın, curved olması çok rahatsız etmezse. Zaten eğim çok hafif.

Ben performansdir nittir hz dir bunlar kagit ustunde okey ama led ile oledi yanyana getirip izledigimizdede Allah göz vermis ,ben tekno marketlerde gezerken oledden sonra baska tv ye bakasim gelmiyor .Gecende bi yorum okumustum oledi goren bi genc arkAdasimiz aa gozluksuz 3dmi cikti diye bi gafta bulunmus.oled gelecegin tv teknolojisidir.bugun apple akilli saatinde olede gecmis telefonundada seneye gececektir.bu saatten sonra led tv almak pismanliktir(tabi buda benim ongorum)

• Sinai S kullanıcısına yanıt
    Curved pek düşünmüyorum. Yine de sağolun. TVniz geldi mi?
  • LG müşteri hizmetlerine, e6v oledlerde kullanılan panelin tazeleme hızı ve parlaklığının nit değerini sordum. Gelen cevap aşağıda. Ben bi yorum yapamadım, kalakaldım.

Sayın xxxxx,

Markamiza göstermis oldugunuz yakin ilgiden dolayi tesekkür ederiz.

Belirtmiş olduğunuz konu ıle ılgılı tarafımızdan hz bılgısı belırtılmemektedır.

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla.

Destek almak istediginiz farkli bir konu için çagri merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulasabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 22 Ekim 2016; 20:47:40 >

• quote:

Evet dün geldi ama ambalajı pek içaçıcı değil. Önceden açılmış olabilir gibi şüphelendim. Kurulum için pazartesi gelecekler. Açılmış olduğunu anlarsak iade mi yapmalıyım.
    2016 LG LCD & OLED WEBOS 3.0 TV

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Evet dün geldi ama ambalajı pek içaçıcı değil. Önceden açılmış olabilir gibi şüphelendim. Kurulum için pazartesi gelecekler. Açılmış olduğunu anlarsak iade mi yapmalıyım.

Bu LG lerin kutuları biraz garip. Açılıp açılmadığını anlamak çok zor. Neden diyecekseniz youtube da kurulum videolarını izledim. O gördüğünüz beyaz plastikleri hafifçe yana doğru çekerek çıkardığınızda kutu yukarı doğru çıkabiliyor. Yani Beyaz plastikleri dikkatlice kesmeden çıkarabilirseniz kutuyu aşağıda tutan başka bir bant, koruma bandı veya yapışkan yok. Dolayısıyla kutunun üzerindeki bant kesilmeden tv dışarı çıkabiliyor.

Linkteki videodan izleyebilirsiniz.

Family White TVyoutube
    LG OLED55B6P OLED TV Unboxing
    https://www.youtube.com/watch?v=uHBFqnYVd5w&t=551s

• quote:

Orijinalden alıntı: murat-gs

quote:

Ben aslında 65ks9500 alacaktım, siz daha önceki mesajlarınızda tvnizi değiştirmek istediğinizi yazmıştınız. Hdr performansında lg oledden daha başarılı, siyahlar da çok iyi. Ona da göz atın, curved olması çok rahatsız etmezse. Zaten eğim çok hafif.

Ben performansdir nittir hz dir bunlar kagit ustunde okey ama led ile oledi yanyana getirip izledigimizdede Allah göz vermis ,ben tekno marketlerde gezerken oledden sonra baska tv ye bakasim gelmiyor .Gecende bi yorum okumustum oledi goren bi genc arkAdasimiz aa gozluksuz 3dmi cikti diye bi gafta bulunmus.oled gelecegin tv teknolojisidir.bugun apple akilli saatinde olede gecmis telefonundada seneye gececektir.bu saatten sonra led tv almak pismanliktir(tabi buda benim ongorum)

Murat bey, üst mesajlarda e6'nın siyah görüntüdeki durumunu paylaştım. Fotoyu tıklayıp büyütürseniz daha net görünecektir. Tam siyah değil yani panel. Bu durum, oled tvde olmamalı diye düşünüyorum. Benim xd9305i satma sebeplerinden biri de bu. Sİyah sahnelerdeki ekrandaki homojenite sorunu.

• quote:

quote:

quote:

Bu LG lerin kutuları biraz garip. Açılıp açılmadığını anlamak çok zor. Neden diyecekseniz youtube da kurulum videolarını izledim. O gördüğünüz beyaz plastikleri hafifçe yana doğru çekerek çıkardığınızda kutu yukarı doğru çıkabiliyor. Yani Beyaz plastikleri dikkatlice kesmeden çıkarabilirseniz kutuyu aşağıda tutan başka bir bant, koruma bandı veya yapışkan yok. Dolayısıyla kutunun üzerindeki bant kesilmeden tv dışarı çıkabiliyor.

Yalnız dikkat ettiniz mi? Adamın evine TV, UPS kargo ile gelmiş..Kutunun üstünde, 2 tane siyah koruyucu tampon var ve tüm kutu jelatinle kaplanmış. Sinai arkadaşa gelen kargoya bakın bir de. Sadece tv.nin kendi kutusu. Yazık...20 bin tl.lik tvnin kargolanma şekli...

Hocam servis gelince tvnin her yerini, el feneri ile, eğer el feneri yoksa cep telefonunuzun flashını el feneri gibi kullanarak inceleyin. Ne toz ne de parmak izi olmalı TVnin üzerinde. şayet varsa, servis formunu imzalamayın, teşhir üründür çünkü.

Umarım sorunsuzca kurulumu yapılır.

Sİzden de bol fotolu-videolu inceleme bekliyoruz :)

hadi hayrlı olsun.

• 3500 tl ye lg 58uh635v ne dersiniz ? Yada max bu fiyata kadar bir öneriniz var mı ?

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Hocam incelemelerde olabilir ben kendi gozumun gordugunu soyledim ne kadar siyah kotude deseler bir leddeki siyah gibi degildir diyecegimde e6 yida tekno marketin birinde inceledim yaninda diger eg serileride vardi siyahlar simsiyahti .ben bi ofsayt goremedim demodan kaynaklimidir onu bilmiyorum

• quote:

quote:

Hocam gule gule kullanin .bu arada kurulduktan sonra ilk izlenimlerinizi bekliyorux bizi habersiz birakmayin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yalnız dikkat ettiniz mi? Adamın evine TV, UPS kargo ile gelmiş..Kutunun üstünde, 2 tane siyah koruyucu tampon var ve tüm kutu jelatinle kaplanmış. Sinai arkadaşa gelen kargoya bakın bir de. Sadece tv.nin kendi kutusu. Yazık...20 bin tl.lik tvnin kargolanma şekli...

Hocam servis gelince tvnin her yerini, el feneri ile, eğer el feneri yoksa cep telefonunuzun flashını el feneri gibi kullanarak inceleyin. Ne toz ne de parmak izi olmalı TVnin üzerinde. şayet varsa, servis formunu imzalamayın, teşhir üründür çünkü.

Umarım sorunsuzca kurulumu yapılır.

Sİzden de bol fotolu-videolu inceleme bekliyoruz :)

hadi hayrlı olsun.

Bu kadar büyük ve yüksek ücretli bir tvde problem yaşayıp geri yollama süreci nasıl olur düşünmek bile istemiyorum. 20.000 TL lik ürünü hangi kargo firmasına güvenip bırakacağız? Kargo satıcıya ulaştı diyelim. Yolda bir sorun olsa ne olacak. Veya yolda aldığı sert bir darbe ile tvde bir çatlak oluştu. Satıcı iadeyi kabul etmeyecek belki. Veya aldığı ürünü elindeki sorunlu tv ile değiştirip, sizden geleni o diye gösterip iade etmezse ne olacak? Karşı tarafa çok büyük bir güven gerek. Bu tv iade işleri çok sakat.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.