Şimdi Ara

2016 LG LCD & OLED WEBOS 3.0 TV (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
21
Favori
64.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıyah görüntü istiyorsan bütçende taksite uygunsa sanada bi oled aşılayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    Evet ürün tükendi diyor kasım ayında mutlaka indirim olacaktır

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Lg nin kendi sitesinde harman kardon ses sistemi diye geçmektedir.harman kardon gibi bi firma oraya ismini koyup kutunun içine başkasının malını koydurmaz gibime geliyor.sound design demek sadece tasarımsal değil aynı zamanda mühendisliği anlamınada gelmektedir.bazı sound bar olmayan modellerdede harman kardon tarafından sojnd desıgn yapılmıştır hangi çalışan diyorsa bana kalırsa tam olarak bilgi sahibi değil @emrahsnr

• quote:

Orijinalden alıntı: murat-gs

Lg nin kendi sitesinde harman kardon ses sistemi diye geçmektedir.harman kardon gibi bi firma oraya ismini koyup kutunun içine başkasının malını koydurmaz gibime geliyor.sound design demek sadece tasarımsal değil aynı zamanda mühendisliği anlamınada gelmektedir.bazı sound bar olmayan modellerdede harman kardon tarafından sojnd desıgn yapılmıştır hangi çalışan diyorsa bana kalırsa tam olarak bilgi sahibi değil @emrahsnr

H/K ses sistemi yazmıyor hocam...harman kardon ses teknolojsi yazıyor. Bu bir kelime oyunyla, sanki hoparlörlerin ve sistemin H/K tarafından üretildiğine dair izlenim bırakıyor. Ama değil. Bunu bana farklı farklı teknosa ve MM mağazalarında çalışanlar söyledi. En başta bu konu hakkında pek söz etmek istemiyorlar ama sohbet ilerleyince açıklıyorlar.2016 LG LCD & OLED WEBOS 3.0 TV2016 LG LCD & OLED WEBOS 3.0 TV2016 LG LCD & OLED WEBOS 3.0 TV2016 LG LCD & OLED WEBOS 3.0 TV2016 LG LCD & OLED WEBOS 3.0 TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 28 Ekim 2016; 16:40:0 >

• bir türlü bu fotoyu bir önceki mesajıma yükleyemedim.

yine hata verdi...ifadeyi kopyalıyorum LG E6nın sitesinden.

Başlıca Özellikler
    Picture-on-GlassOLED HDRSonsuz KontrastKusursuz RenklerSound Bar Standharman/kardon® Ses Teknolojisi
    Şuanda 55v6v /9 taksit seçeneği ile ereyonda 10 bin tl. Ancak kasım ayını beklemekte gayda var diğet kampanyada g5 hediyesi ile gelirse tv 8500 tl civarına gelirki almamak için bi neden kalmaz

• quote:

Şuanda 55v6v /9 taksit seçeneği ile ereyonda 10 bin tl. Ancak kasım ayını beklemekte gayda var diğet kampanyada g5 hediyesi ile gelirse tv 8500 tl civarına gelirki almamak için bi neden kalmaz

2 hafta önce ereyonda tek çekim 8530, taksitli 8799 Tl idi.

Kampanyayımı bekledin 8500 lere düşerse alırım demiştin

• Birde ben internetten bugüne kadar ufak tefek şeyler dışında birşey almadım hepsibırada ereyon gibi sitelere güvenebilirmiyiz sonuçta 8-10 bin tl gibi bi para çektireceğiz alım sonrası sıkıntıda iade koşulları vs nasıl işliyor.ama öncelikle internetten almada bi sakınca varmıdır

Hocam bende resimli yorumda bulundum dün yazdığına ancak yayınlanmamış neden kaynaklandığını anlamadım .laf cambazlığı yapılıyorsa tamamen müşteriyi kandırıyorlar yarın öbürgün tv nin sesini beğenmeyende harman kardonın yaramaz bi marka olacağımı düşünür genelde böyle iyi firmalar yapmaz ama neden oldugunu anlamadım bdnde jbl charge 2speaker var mesela oda harman kardon endüstrinin ama kendi ismini okunmayacak kadar ufak geçmiş bu sebeple öyle söylemiştim

• quote:

Kampanyayımı bekledin 8500 lere düşerse alırım demiştin

Telefon kampanyası gelir mi diye beklerken kaçırdık fırsatı.

• Dün Optimum MM'de 65G6v tüm ihtişamıyla duruyordu. Panelin, gereks dış kasanın, gerek soundbar şeklinde TV ayağının kalitesi, işçiliği şu ana kadar gördüğüm tüm TV'lerin üzerinde. Fiyatı da hepsinin üzerinde

Bir de 55c6v vardı. Onun da tam tersi pek bir kötüydü. Hele o plastik ayakları hiç sevmedim. Curved zaten istemiyordum, Plastik dandik ayakları görünce kararım iyice kesinleşti. C serisi kötü bir seri bence.

LG'nin neden hala soundbarsız ve kavisli olmayan ve 3d'si de olan bir seri çıkarmadığını anlamıyorum. E serisinin kasası, arkası, G kadar iyi olmasa da alınabilir bir model. Mesela E'nin neden soundbarsız hali yok, bilinmez.

Sinai hocam, şu logo/ekran yanması ile ilgili bir sorun var mı sizde? Umarım olmaz tabi de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 30 Ekim 2016; 19:03:51 >

Evet g serisi harika dediğin gibi fiyatıda bi okadar iyi.c serisi 2015 eg serisi ile aynı tasarım sadece panel 2016 baya bi iyileşme ve hdr farkıyla şuanda 7-8 binlere düştüğünde almaya gideceğim tv :) e serisi beni biraz aşıyor aslında aşmıyor ama piskolojik fiyat sınırı yüzünden bir tv ye araba parası vermek istemediğin için beklemedeyim

• murat-gs kullanıcısına yanıt
    Asıl buralara güvenin. Neden mi? Gidip bir mağazadan herhangi bir şeyi alın sonra eve gelin açın kutusunu çizik mi çıktı ölü piksel mi çıktı bozuk mu çıktı ya da beğenmediniz mi .... götürün mağazaya size verecekleri cevap iade yok ha sorunu mu var servise gönderelim beğenme olayına hiç girmiyorum bile... Ama online alışverişte 14 günlük cayma hakkınız var yani kutusunu açsanızda beğenmeseniz de ölü piksel de çıksa ya da ne olursa olsun

Ondan sonra gidin bakın çoğu teknoloji market dükkan kapatıyor. Salak mıyım direkt evime gelecek ürün ve haklarım varken. Mediamarkt ilk Türkiyeye girdiğinde memnuniyet garantisi verdi güya sonra yalan oldu. Amerika'da yarı fiyatına ürünü alıcaksın sonra mağazaya götüreceksin ben bunu beğenmedim şu modeli alıcam diyeceksin peki efendim diyip halldecekler işini burada ise hep kurnazlık hep üçkağıt.

Bence online almaktan korkmayın...

• guvvventr kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada şu an kurulumu yapılmış ürünleri cayma hakkı kapsamında iade almıyor.
    N11de de benzer durumlar sözkonusu.
    Online satış güya ama durum bu.

• foto gerek youtube da ki ışık sızması testi gerek bize, bunları koyabilirseniz çok faydalı olmuş olacaksınız
  • Henüz logo yanması tarzı bir durum görmedim.

Işık sızması testinin ve diğer yapmamı istediğiniz testlerin linkini koyabilir misiniz? İşimi kolaylaştırmış olursunuz.
    Halbuki ürün kurulumu yapılmadan zaten açamıyorsun,arızanın olup olmadığı ayıplı olup olmadığını bilmiyorsun malesef bizim ülkemizde tüketici hakları çok zayıf ,amerika vs gibi ülkelerde bı tip firmalara böyle bir durumda çok ciddi yaptırımlar oldugundan tüketiciyi el üstünde tutuyorlar malesef durum içler acısı .magazadan aldıgım bi ürün evime gelmesi talimatı vermiştim ürüb geldiğinde kullanılmış oldugunu farkettim farketmemek elde değil sanki 10 yıllık ürün gibi soyulmuş dökülmüş ve traş makinasıydı götürdüğümde aldığım cevap firmaya göndereceğiz geri iade olursa kavga etmeme ragmen magaza müdürü benim haklı olmama ragmen benimle birebir laf dalaşına girmiş ve aldığıma lanet etmiştim

• quote:

Halbuki ürün kurulumu yapılmadan zaten açamıyorsun,arızanın olup olmadığı ayıplı olup olmadığını bilmiyorsun malesef bizim ülkemizde tüketici hakları çok zayıf ,amerika vs gibi ülkelerde bı tip firmalara böyle bir durumda çok ciddi yaptırımlar oldugundan tüketiciyi el üstünde tutuyorlar malesef durum içler acısı .magazadan aldıgım bi ürün evime gelmesi talimatı vermiştim ürüb geldiğinde kullanılmış oldugunu farkettim farketmemek elde değil sanki 10 yıllık ürün gibi soyulmuş dökülmüş ve traş makinasıydı götürdüğümde aldığım cevap firmaya göndereceğiz geri iade olursa kavga etmeme ragmen magaza müdürü benim haklı olmama ragmen benimle birebir laf dalaşına girmiş ve aldığıma lanet etmiştim

Hocam kanun var mesafeli sozlesmelerde birak kurulumu normal kullanima dahi izin veriyor 14 gun boyunca. Eger magazadan satin alindiysa 7 gun ve anca ilk gozleme kadar izin veriyor. Eger hepsiburada ya da baska firma boyle birsey derse alomaliyeyi arayin sikayet edin pasa pasa geri alirlar. Olmazsa da mahkemeye verin, mesafeli sozlesmelerde 14 gune kadar kullanima izin veriyor bu bir haktir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinai

Henüz logo yanması tarzı bir durum görmedim.

Işık sızması testinin ve diğer yapmamı istediğiniz testlerin linkini koyabilir misiniz? İşimi kolaylaştırmış olursunuz.

deniz ülgenyoutube
    ışık sızması testi
    https://www.youtube.com/watch?v=_TOxnw01DUs

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.