Şimdi Ara

!!!! 2016 LYS FİZİK SORULARI TAHMİN !!! DİKKATE DEĞER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
58
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her türlü konuda yardımcı olak isterim. Özelden yazabilirsiniz.
  • 4Evka 4 kullanıcısına yanıt
    [
  • Faz farkı kritik ondan dolayı çıkmaz. Şöyle güzel bir yansıma bir tek/çift yarıkta girişim bir tanede sözel bir dalga leğeni sorusu sorsunlar her şeyden dengeli.
  • 35bna 3 kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsin bence su dalgalarında doppler olayı da çıkabilir ya da dediğin gibi dalga leğeninden soru gelebilir. Özellikle dalga konusundan çok soru gelebileceği için Doppler olayını sorarlar diye düşünüyorum.
  • Bütün fiziği yazmışsın zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amacımı ve yazdıklarımı daha doğru yorumlarsan eğer, yaptığın yorumun yersiz olduğunu anlarsın. Fiziğin içeriğinden de pek haberdar olduğunu sanmıyorum bu yorumundan dolayı.Buraya senin dediğin tabirle 'bütün fiziği' yazabilseydim eğer emin ol ben fiziği asla tam anlamıyla öğrenemem der kaçardın. Böyle bir emek karşısında daha olumlu yorum beklerdim. Teşekkürler ve Sınavda Başarılar
  • hocam şu dalga boyu parlaklık sıcaklık grafiği demişsin ya bu hertzsprung-russell diyagramından mı bahsediyorsun?
  • Benim bahsettiğim kısım kara Cisim Işımasında geçiyor ama senin söylediğin grafikte önemli, soru gelme ihtimali olan bir kısım ve Hubble yasası da önemli
  • Emeğine sağlık gerçekten çok yararlı olmuş.Oturdum eski notlardan filan hepsi için ss alıyorum güzel tekrar oldu.25. de kastettiğin ne acaba
  • buradaki eksikleri tamamlamadan sınava girmeyeceğim sağolasın hocam çok isabetli olmuş

• sabfur06 S kullanıcısına yanıt
    Umarım faydası olur. 25. soruda farklı dalga leğenlerinde oluşturulan dalgaların üstten görünümleri verilip ( burada periyotları farklı verilip) leğenlerdeki su derinlikleri kıyası sorulabilir, demek istedim. İnşallah daha açıklayıcı olmuştur.
  • Raziel Nisroc kullanıcısına yanıt
    İnşallah faydası olur. Sınavda Başarılar
  • 4Evka 4 kullanıcısına yanıt
    Paylaştığım bir yazım daha var onu da bakmanızı tavsiye ediyorum.
  • eline sağlık. faydalı. Her yıl olduğu gibi bu yılda bir konudan 50 soru çıkar. Konuyu tutturursak ne mutlu.

• ignisfatuus İ kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Bana sorarsan o konu tek kelimeyle DALGALAR ama içeriği çok fazla olunca dediğine gelmiyor :)
  • ignisfatuus İ kullanıcısına yanıt
    Optiği de yabana atmayalım derim
  • tamek tolga çok zekice başka var mı bunun gibi
  • Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    İsmi Kadir olanlardan af dileyerek :) Keplerde bir formül var g=k.d.r şeklinde bunu da G*y KaDiR olarak aklında tutabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Evka -- 24 Haziran 2016; 2:19:34 >
  • Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    Bir de manyetizmada r=m.v/q.B şeklinde bir formül var ve bana sorarsan önemli formüllerden biri bunuda MaVi QuBa olarak aklının bir köşesine koyabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.