Şimdi Ara

2016 Megane HB GT Line İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
4.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende yazacağım. Gt line iyidir. Tasarım gerçekten güzel. Güle güle kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi sınıfının en güzel aracı ve en güzel rengi almışsınız.Güle güle binin.
  • Maşallah diyeyim normal versiyonun lansman kırmızısı bile çok güzelken bu baya baya dehşet olmuş Renault kendini aştı megane ile
  • Hocam bu 1.5 dci mi 1.6 mı?
  • Fiyatı (103.000TL) dışında gayet hoşuma giden bir araçtır. . :)
  • Güzel olmus,tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme çok kaliteli,güle güle binin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazasız belasız binmeniz dileğiyle. şuan 3. Renault arabama biniyorum nasip olursa sedan Megane düşünüyorum . para olursa tabiki

• Güzel araç fakat hala neden GT paketini getirmediler anlamadım.Hocam durumunuz olursa çift eksoz çıkışı yapıp arabaya daha da farklı bir hava katabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Hocam bu 1.5 dci mi 1.6 mı?

1.5 dci, 1.6'da otomatik yok maalesef.

• S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Lütfen konuyu açan yanlış anlamasın , arabası çok hoş , bende olsam GT line tercih ederdim . benim lafım yeni donanımlara , bu kocaman televizyon gibi ekrana ısınamadım , birde nedir o kocaman analog saat , bu zamanda değişiklik yapacağız diye , bu analogtan birde yeni passatlarda öyle 170,000 tl veriyorsun passat variat alıcan dashboard da analog saat . araba kullanmak en azından bazen zevk işi , zamanı sürücünün gözüne sokmak niye 2016 Megane HB GT Line İncelemesi, insanlar zaten zaman baskısı altında yererince eziliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazakbil -- 10 Şubat 2017; 10:15:11 >

• Parayı pulu hazırladım 165 beygirlik GT modelini bekliyorum, siparişler açıldığı gün sipariş vereceğim.
  • beyazakbil B kullanıcısına yanıt
    Küçük analog saatler bence arabaya premium hava katıyor. Mercedes'de kullanıyordu yeni E serisinde de var mı bilmiyorum ama.

• Güzel bir inceleme yazısı yazmışsınız derli toplu ve objektif olmuş. Teşekkürler..
  • Kim ne derse desin arabanın tasarımı çok iyi tebrik ediyorum renault'u..

Ortadaki ekrana laf atmışlar ama bence gayet iyi. Teslanın ön konsol komple ekran ama ona kimse bir şey demiyor..

• beyazakbil B kullanıcısına yanıt
    Zaten bana bir laf atmıyorsun, o yüzden alınacak birşey yok merak etme Saat konusunda ise o saati dijital de yapabiliyorsun, eğer ekran için çektiğim videoyu seyrettiysen orada görebilirsin. Kocaman televizyon gibi ekran olayı ise tamamen zevk konusu. Ben araçta teknolojiye de önem verdiğim için hoşuma gidiyor. Aracımı modern hissediyorum. Heh ama kimisinin hoşuna gitmez, ya da kullanışlılık olarak düğme daha kolayına gidiyordur ona eyvallah. Bu arada bu konuda gerçekten yaşı belli bir seviyeyi geçmiş insanlar için bu aracı bu ekranla kullanmak çok zor olabilir. Mesela babam bindi bir iki kere, hiç beceremedi ekran mekran
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lova

quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Kardeş kaça geldi araç acaba? Ayrıca şu ekran gerçekten hoş durmuyor yahu. Güle güle kullan.

Teşekkürler, 97 bin TL'ye geldi. Ekran tam tersi bence içeride bütün olayı değiştiren şey

hocam full+ful 120 bin TL'e gelmekte, 97 bin oyak indirimi mi oldu acaba? ciddi ciddi aklımı çelen bir araç, konuyla ilgili bilgilendirici yardımın olursa çok sevinirim.

• megane.larla hiç ilgim yok ama hepsini okudum, almayı düşünenlere güzel bir inceleme olmuş.
  • Ben dediğim gibi 3 hafta önce almıştım. O zaman da benim aracın aynı donanımlı 2016 modeli 110 bin civarıydı, şu an ne kadar veya 2017 modeli ne kadar bilmiyorum. Ben de bayinin geçen ayda elinden kalan bir 2016 model araç varmış, o denk geldi. Böylece önceki ay fiyatından almış oldum. Belki sen de öyle denk getirirsen alabilirsin. Oyak indirimi konusunda da hiçbir fikrim yok açıkçası.
  • kapı sesi tokçular gelmemiş henüz :)

bu arada aracın hayırlı olsun güle güle kullan..
    paramız olsada cliodan buna terfii etsek :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.