Şimdi Ara

2016 Megane HB GT Line İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
4.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Icon donanım test ettiniz mi? Yerden yükseklik ve konfor olarak aralarında bir fark var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel bir inceleme olmuş. çekimlerde hangi kamerayı-telefonu kullandınız. renkler-netlik bayağı güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    iPhone 6 plus kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Icon donanım test ettiniz mi? Yerden yükseklik ve konfor olarak aralarında bir fark var mı?

Yani test etmedim ama showroomda inceledim. Yerden yükseklik olarak benim bildiğim fark yok. Konfor olarak da jant boyutu farkıyla iyileşir diye tahmin ediyorum, süspansiyon farkı var mı onu bilmiyorum ama.
  • Güzel araç, güzel anlatım, güle güle kullanın.
  • Şimdiden geçmiş olsun DH lanetini duymadınız sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

Şimdiden geçmiş olsun DH lanetini duymadınız sanırım

Hayatım boyunca hiç bir zaman öyle bağtıl inançlara inanmadım, şimdi de inanmamayı tercih ediyorum. Ayrıca böyle bir konuyu ilk açışım değil ve diğerlerine de birşey olmadı Allaha şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFN -- 10 Şubat 2017; 19:48:43 >
  • Hocam aracınızı hayırlı günlerde kullanmanızı dilerim. Fotoğrafları hangi cihazla çektiğinizi merak ediyorum, teşekkürler.

• Teşekkürler. Hem fotoğraflarda, hem de videolarda telefonumu(iPhone 6 plus) kullandım.
  • Araç ateş ediyor.Bana göre segmentinin (premium felan da dahil) tartışmasız en güzel aracı.
    Hayırlı olsun , Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
  • hahah 106bin en fulu bunu alacagima civic benzin lpgli alirim

• Basini alirsin o is oyle olmuyo alacagin zaman, aurisle basladim honda civic dedim galiba megane hb icon almak uzereyim daha fazla da arttiramam butcem yok :)

• Selam,hayırlı olsun benim de aklımda ve favori diyebileceğim içine kadar çeken bir araç.

Astra incelemenizde konsol için megane tercihiniz ağır basmış,

Astra tam otomatik tork konv.
    Megane çift kavrama ve kavrama, 15 binde bitse(km gerçekliği nedir?) 2x kavrama artı işçilik minimum c sınıfında 4,5 bin demek.
    Astra kısaca,Uzun yıllar sorunsuz kavrama sıkıntısız sürüş demek .
    Siz megane sahibi olarak bu konuya nasıl yaklaşıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 12 Şubat 2017; 9:21:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika duruyor kazasız belasız günlerde kullanın

Talisman,espace,megane,kaleos ve yeni scenic le tasarım konusunda çok iyi işler çıkardılar.Özellikle espace in iç tasarımı tam efsane oldu.Makyajla bunu diğer modellere uygularlarsa daha dikkat çekici olacak tüm modelleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Selam,hayırlı olsun benim de aklımda ve favori diyebileceğim içine kadar çeken bir araç.

Astra incelemenizde konsol için megane tercihiniz ağır basmış,

Astra tam otomatik tork konv.
    Megane çift kavrama ve kavrama, 15 binde bitse(km gerçekliği nedir?) 2x kavrama artı işçilik minimum c sınıfında 4,5 bin demek.
    Astra kısaca,Uzun yıllar sorunsuz kavrama sıkıntısız sürüş demek .
    Siz megane sahibi olarak bu konuya nasıl yaklaşıyorsunuz ?

Teşekkürler. Astra konusunda sadece iç değil dış tasarım da hoşuma gitmiyordu çok. Daha doğrusu evet güzel ama Megane çok daha hoşuma gitti. Çift kavrama konusunda ise daha önce babamda Audi marka araç vardı s-tronic(dsg türevi) 3 yıla yakın kullandı bir sıkıntı çıkmadı. Şimdi ablamda fiesta powershift var 2 seneye yakındır kullanıyor bir sıkıntısı yok. Daha önce amcamda passat vardı dsgli neredeyse 5 sene kullandı bir sıkıntı çıkmadı. Kısaca şu ana kadar çift kavrama şanzımandan sıkıntı yaşayan olmadı çevremde. Heh bu yaşamayacağım anlamına gelmiyor tabi. Ancak edc şanzımanlardan da çok vukuat duymadım açıkçası. Hatta hatırlamıyor olabilirim ama hiç duymadım. Sonuç olarak kararımda hiçbir zaman etken almadım bu durumu. Hatta bunu almadan önce Peugeot 308 de baktım. Bir bayi dizel otomatik Allure paketi 87 bine bırakıyordu yanlış hatırlamıyorsam ki bu inanılmaz bir rakam. Ayrıca şanzımanı da tam otomatik aisin. Ancak araç çok hoşuma gitmediği için düşünmedim.

• sınıfının en iyi araçlarından biri megane 4

her bütçeye, her ihtiyaça ve her isteğe göre motor seçeneği mevcut

aynı şekilde çok geniş donanım skalasıda var

dizel motor efsane dci

bakım aralığı, bakım fiyatları ve ilerde doğabilcek yedek parça fiyatlarıın ucuzluğuna değinmiyorum bile

kısacası megane 4 Türkiye için biçilmiş kaftan
  • Hangisi tuplu olan mi :) 154 tork

• quote:

Orijinalden alıntı: HuseyinHD

ahhaha civic 102bin suan şu arabaya sadece tipinden 116binmi vereceksin alma daha iyi

Kardeşim almayı düşünen arkadaşa yardımcı olmak için açtım konuyu, sizin gibi troller doldursun diye değil. Eğer troll değilsen de elmayla armutu kıyaslamanın anlamı yok. Birisi atmosferik benzinli, tüplü, cvt şanzımanlı diğeri ise dizel, çift kavrama edc otomatik.

• KISKANMA

hahaaha civic her türlü

• Ya hadi ya ben de ciddiye aldım cevap veriyorum. Hayır okullar da açıldı hala ne işi var bunların burada...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.