Şimdi Ara

2016 Megane HB GT Line İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
4.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu sahibi sizin kadar olumlu şeyler söylemiyor yalıtım ve konfor ile ilgili. Sadece 18 17 jant farkından mıdır bu durum? Siz golf standardında olduğunu hatta tam hatırlamıyorum ama yol yada rüzgar sesi konusunda golden az farkla iyi olduğunu yazmıştınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

babıesrar82

GT Line 18'' jantlar ile birlikte gelen 225-40-18 ContiSportContact lastikler yazlık ve geniş tabanlı ses düzeyi yüksek lastikler (72db). Kış aylarında 7 derecenin altında tüm yaz lastikleri neredeyse kemik gibi sert olur ve 225 taban ile 205 taban arasında sürtünmeden dolayıda oldukça fark var. Aynı araca Ankarada bu havada (şuan -5 derece) Kışlık 205-50-17 Nokian WR D4 kullanıyorum (69db) ve sessizliği çok iyi düzeyde. Çünkü şuan ki hava şartlarına uygun olduğu için oldukça yumuşak lastikler. Benim aracımda yazlıklarda 205-50-17 Continental ve kış aylarında soğuk havalarda asla bu lastikleri kullanmam çünkü sertleşen lastik yolda üst düzey tutunamaz. Bu lastiklerde haliyle sıcak havalar için üretilmiştir ve yazın sıcak havalarda yumuşar ve oldukça iyi yol tutar.

Aracımı aldıktan sonra Golf7 (Michelin Alpin 5 lastikler ile) ve Astra (Continental kışlık lastikler ile) testlerine tekrar gittim hatta 3008 testine 2 kez gittim. (Michelin kışlık lastikler ile) Şunu net söyleyebilirim Megane 4 teki lastik yani yol ve motor yalıtımı sınıfının en iyilerinden biri ve üzerinde gerçekten güzel çalışılmış. Ancak kış ayında özellikle geniş taban yazlık lastik kullanırsanız Mercedes te olsa lastikler ses yapar. (ailece 30 yıldır Mercedes Benz kullanıyoruz - şuan 87 model - 300E )

Yani konu sahibi arkadaş bu durumu değerlendirirken yazlık ve geniş tabanlı lastikler üzerinden değerlendiriyor haliyle sert ve geniş lastiklerden yol sesi alır. Geçen aylarda Ankara Borusan otoda test ettiğim 2016 model BMW 525 Xdrive araçta yazlık ve geniş taban lastikler vardı hava 5 derece civarıydı ve lastikler yol sesini rahatsız edici düzeyde içeri veriyordu (videosuda mevcut) durum buna benziyor. Aynı şekilde bu kış Mais bayisinde GT Line test ettiğimde yazlıklarla benim aracıma göre gürültülü geldi, sorun yanlış mevsimde kullanılan yazlık geniş taban lastiklerde, aracın yalıtımı doğru lastikler ile sınıfına göre oldukça iyi.

2016 Megane HB GT Line İncelemesi 2016 Megane HB GT Line İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 12 Şubat 2017; 23:23:19 >

• Tasarım, renk, body kit ve jantların kombinasyonu mükemmel.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

• Araç efsane Hayırlı olsun.

• yildiz kullanıcısına yanıt
    Evet bundan olabilir kesinlikle. Yol sesini değerlendirirken bunu hesaba katmadım. Hatta konfor konusunu bile etkiliyor olabilir. Yine de kış neredeyse geçtiği için, bir de buralarda çok sert olmadığı için en azından bu yıllık kış lastiği almayı düşünmüyorum. Önümüzdeki yıl ama mutlaka değerlendirmeyi düşünüyorum. Bu arada dediğiniz gibi Continental Contisport Contact 5 le geliyor üzerinde. Bu lastik nasıldır iyi midir? Değiştirmeye gerek var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFN -- 13 Şubat 2017; 0:7:32 >
  • Öncelikle hayırlı olsun,güle güle kazasız belasız kullanın.Çok şık bir görünümü,tasarımı var,trafiktede rastlıyorum.Incelemenizde güzel olmuş keşke donanımlarına teknik özelliklerine biraz daha ayrıntılı değinseydiniz,yalnız videoyu izleyemedim desteklenmiyor şeklinde bir uyarı çıktı,sanırım tlfnumdan kaynaklı.Sonuç olarak beğenerek okudum ellerinize emeğinize sağlık.

• D.Baran kullanıcısına yanıt
    Donanımlarına ve teknik özelliklerine internetin her tarafında ulaşabilirsiniz. Ben özellikle sadece kullanım deneyimlerimi yazmak istedim.

• Araçla ilgili tespit ettiğim bazı sorunlar;

Arka far tasarımındaki ince kısımlar gereksiz.

İç tasarımda Direksiyon çok eski model ve tipsiz.

Orta konsoldaki ekran yatay olmalı, dikey anlamsız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyazakbil B kullanıcısına yanıt
    Hocam 7'' lik versiyonu da oluyor. Ben icon versiyonda küçük ekranlısını tercih ettim. Küçük ekranda klima kumandaları ekranın altında ayrı olduğundan daha kullanışlı. Analog saati dijital'e çevirmek menü üzerindeki ayarlardan mümkün, ben dijital olarak kullanıyorum örneğin.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Araçla ilgili tespit ettiğim bazı sorunlar;

Arka far tasarımındaki ince kısımlar gereksiz.

İç tasarımda Direksiyon çok eski model ve tipsiz.

Orta konsoldaki ekran yatay olmalı, dikey anlamsız.

Bunlar sorun değil, senin beğenmediğin tasarım tercihleri.
  • güzel inceleme.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.