Şimdi Ara

2016 MERCEDES-BENZ E SERISI 219 BİN 500 TLDEN SATIŞTA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: certac

quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

şimdi kızacaksınız ama bu arabaları almaya gücü yetenlerin de kase epey geniş oluyor , spor koltuğa sığmıyor :)

Estafrullah neden kızayım:) Eminim kasem sizin yarınız omuzlarım 3 katınızdır:) Spor koltuk maalesef sportif olmayanlara yapılıyyor sanırım....:)
    Sıkıntı üstte :)

spor Koltuk her spor yapana uygun olmaz tabii hocam. motorsporlarında geniş omuz pek makbul değildir biliyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • malum sitede 115-120bin euro civarı fiyatlar. E sınıfı bir araca bu paralar çok fazla bence.
  • LSG L kullanıcısına yanıt
    Hocam bu trendi bmw başlattı 3-5-7 serisi aynı içe sahip joystick vitesinden butonlarına kadar fark yok ucuz parlak metalik görünümlü plastik ve dandik maun kaplaması dahil..Direksiyon simidinden hiç bahsetmeme gerek bile yok..Mercedes'in iç dizaynı ve görünüşü hakkında bence haksızlık ediyorsunuz c serisinde alcantara gördünüzmü hiç?Tasarım ve kullanılan malzemelerde büyük fark var..
  • Bu araba satışa çıkmadı mi ya 1 tane gördüm sadece.Ondanda emin olamadım ya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C220d araçtan E220d araca geçmeyi düşünüyorum. Kafaya da koydum. Fakat farklı bir önerisi fikri olan alma diyecek olan var ise fikirlere açığım şahsen E220d çok hoşuma gitti hayalet göstergeli premium ve exclusive paket düşünüyorum

• Farklı test videolarında 3-4 incelemede konfor konusunda bir önceki kasadan bir tık alt seviyede olduğu söylendi ama yanılmıyorsam test edilen araçlarda airmatic yoktu. Şu an airmatic Türkiye'ye gelmedi mi? Geldiyse de, kullanan, yorum yapabilecek olan veya yabancı kaynaklardan bilgi sahibi olan var mı? Airmaticle birlikte aracın konfor durumu ne seviyelerde?
  • Dizel olanı yükleyince 400k fiyatlara ulaşiyor. Mercedes alıyırsın bedava araba. Milletin dönüp bakması kafadan 200k eder,bunun yıldızı var,şeyi var yani👍

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.