Şimdi Ara

2016 MERCEDES-BENZ E SERISI 219 BİN 500 TLDEN SATIŞTA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercedes-Benz, yeni E-Serisi ile geleceğe giden yolda çok önemli bir adım atarak yepyeni bir tasarıma ve birçok teknolojik yeniliğe sahip olan aracın 10. neslini otomobil dünyasına sundu.

Sınıfına yeni standartlar getiren yeni E-Serisi, segmentinin en akıllı sedanı olarak tanımlanıyor. Sahip olduğu teknolojik yenilikler bugüne kadar benzeri görülmemiş bir konfor ve güvenlik seviyesi sunarken aynı zamanda sürücünün yükünü hafifletmeye yönelik çözümlere tamamen yeni bir boyut kazandırıyor.

Yeni E-Serisi’ndeki bilgi ve eğlence sistemi ile kumanda sistemleri ise tamamen yeni bir deneyim sunuyor. Hafif yapı prensibi ile üretilen ve sınıfının en iyi aerodinamik değerlerlerine sahip olan yeni E-Serisi’nde sunulan yeni dizel motor seçeneği sınıfının en yüksek yakıt verimliliği değerini beraberinde getiriyor.

İsteğe bağlı olarak sunulan yeni çok odacıklı havalı süspansiyon AIR BODY CONTROL, kusursuz yol konforu ve sürüş dinamiği sunuyor.

Yeni E-Serisi’nde ilk etapta iki farklı motor seçeneği sunuluyor. Bunlardan biri dört silindirli benzinli E 200, diğeri ise tamamen yeni bir motor olan dört silindirli dizel E 220 d. Gelecek dönemlerde farklı motor seçenekleriyle ürün çeşitliliği artacak.

Bunlardan biri 2017 ilk aylarında 1.6 lt benzin motorlu E180. Diğeri prizden şarj edilebilen hibrit teknolojisine sahip E 350 e olacak. Bu araçta sürüş dinamizmi ile yakıt verimliliğini birlikte sunan prizden şarj edilebilen hibrit teknolojisi, sadece elektrik enerjisiyle 30 kilometrenin üzerinde menzile ulaşırken, sıfır emisyonlu sürüşe imkan tanıyor.

Dört silindirli benzinli motorla kombine edilen güçlü elektrik motoru 205 kW (279 PS) toplam sistem gücü ve 600 Nm toplam sistem torku üretiyor. Böylece E 350 e, bir spor otomobil performansı sunarken, küçük sınıf bir otomobilden daha az yakıt tüketiyor. ..........

http://www.motobilim.com/2016/05/mercedes-benz-e-serisi-219-bin-500.html

• E220d amg için 310k fiyat aldım hala düşünüyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E200 AMG Paket 228100 TL
    E220d AMG Paket 293500 TL

Arada tam 65400TL fark var.

Almanya'da baz paket E200 45303 Euro, baz paket E220d ise 47124 Euro. Arada 1821 Euro fark var.

1821 Euro'nun içerisine %19 KDV dahil. Yani sadece ÖTV ekleyeceğiz.

1821*1.9=3460 Euro motor farkı var TR pazarı için. 3460*3.3=11418TL fark yapıyor.

65400-11400=54000 TL nereye gitti?

Tabi ki distribütörün cebine.

Bir yandan Doğuş'a Passat'taki 9000TL'lik dizel farkını 18000TL olarak yansıtıyor diye kızıyorduk ancak çok daha beterleri varmış.

11400'lük fark olmuş size 65400TL. Türkiye şartlarında bile bu farkın 20000TL'yi geçmemesi gerekirdi.

Dizeline o kadar para vermeye değmez maalesef.
  • Arkadaşlar belki yeri değil ancak konu kirliliği yaratmamak adına sorayım. E serisi 1.6 motor dizel araç çıkarmayı planlıyor mu Mercedes? Yaklaşık 1 sene sonra Passat'ımızı yükseltmeyi düşünüyoruz. Olmazsa olmazımız dizel ve %45 ötv (1.6 motor). Eğer Mercedes'in öyle bir planı varsa E, yoksa C200d alacağız gibi.
  • c200d al abi sen yeni e ye daha 1,6 benzin gelcekmi o bile belirsiz hele dizeli bence hiç gelmez 1,6 dizel yakışmaz
  • c200d adblue olayını araştırın almadan önce mutlaka. şikayetçi olan 2 kişi gördüm
  • Selamlar
    Yeni E 200 benzinli de ki motorun tork u neden düşmüş acep? Eskiden 350 iken şimdi 300.....
    Sizce nedir bunu sebebi....
    Bu aracın acaba piyasası nasıl olur ? Yani Dizel arasında ki fark hatrı sayılır derece de fazla iken ,sizce bu aracın tutma ihtimali ne olur ?
    Ya da e180 versiyonu ne zamn gelir sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: certac

Selamlar
    Yeni E 200 benzinli de ki motorun tork u neden düşmüş acep? Eskiden 350 iken şimdi 300.....
    Sizce nedir bunu sebebi....
    Bu aracın acaba piyasası nasıl olur ? Yani Dizel arasında ki fark hatrı sayılır derece de fazla iken ,sizce bu aracın tutma ihtimali ne olur ?
    Ya da e180 versiyonu ne zamn gelir sizce?

Bence 1.6 benzinli dizel seçenekleri geldiğinde kimse yüzüne bakmaz. Daha doğrusu , 1,6 seçenekler gelince şu an 2.0 satış rakamlarına gelir. 2.0 motoru da satıştan kaldırırlar. Bugün alan adam 2 litre arabayı 6 ay sonranın 1.6 parasına almış olur , ama ikinci elde bugün nasıl ki herkes e180 bakıyorsa o zaman da öyle olur. Halbuki 212 kasanın da 184 lük aracı vardı. Piyasası daha dar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • certac C kullanıcısına yanıt
    Aslında sorunuzun cevabı aracı ne kadar süre kullanacağınız ile ile ilgili.
    Alıp uzun süre kullanacaksanız doğru tercih, E180 2017 de geldiğinde bir daha bu fiyata o aracı vermezler.
    Şu an E180 yok diye özel fiyatlı.
    Mercedesde E serisinde 2.0 lt araçların her zaman müşterisi var ama 1.6 lar gibi 2 eli hızlı değil.
    2.0 lt satıştan kalkmaz, şu an satılan E serisi araçların nerede ise tamamı 2.0 lt benzinli araçlar.
    Seneye satmaya kalkmadığınız sürece bence sıkıntı yaşamazsınız.
  • Ben şu fiyatlandırmayı kesinlikle doğru bulmuyorum. Amg e220d ye e kasaya uyacak şekilde donanım eklediğinizde 370-380 bin fiyatlar çıkıyor. El insaf. Üstüne 10-15bin daha koyacak olsam 2012-2013 30-40 binde porsche panamera alabiliyorum. Üstüne hiç koymadan 2012-2013 cls. Biraz koyarak yeni kasa cls alabiliyorum. Ki dediğim araçların hepside üst vergi dilimi olmasına rağmen. A7 de baktım 2012-2013 olanları o fiyatlardan 3.0tdi bence şu fiyatlarla alacak olan adam 5 kez düşünür.Bu aracın amacı prestij ama emin olun anlamayan birisi E kasaya biniyor der. Porsche a biniyor der. Cls ye biniyor der.

370 bin sıfırı olan e kasa 270 e kadar düşmeden elimi bile yaklaştırmam e kasaya. Bir e kasa o paraların aracı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar
    Şu an May Fest kampanyaları nedeni ile 525 Xdrive M paket i 310 a kadar çemişler buna comfort ve premium paket dahilken....
    Tabi ki unutmamak lazım 2016 sonunda yeni 5 serisi g30 gelecek...Mercedes bence paket bazlı satışta uçmuş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi certac -- 19 Mayıs 2016; 14:31:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

E200 AMG Paket 228100 TL
    E220d AMG Paket 293500 TL

Arada tam 65400TL fark var.

Almanya'da baz paket E200 45303 Euro, baz paket E220d ise 47124 Euro. Arada 1821 Euro fark var.

1821 Euro'nun içerisine %19 KDV dahil. Yani sadece ÖTV ekleyeceğiz.

1821*1.9=3460 Euro motor farkı var TR pazarı için. 3460*3.3=11418TL fark yapıyor.

65400-11400=54000 TL nereye gitti?

Tabi ki distribütörün cebine.

Bir yandan Doğuş'a Passat'taki 9000TL'lik dizel farkını 18000TL olarak yansıtıyor diye kızıyorduk ancak çok daha beterleri varmış.

11400'lük fark olmuş size 65400TL. Türkiye şartlarında bile bu farkın 20000TL'yi geçmemesi gerekirdi.

Dizeline o kadar para vermeye değmez maalesef.

Bende baktım fiyatlara söylediğin doğru .fiyatlar anormal değişik acaba hata varmıdiye baktım sitede dolaştım ama bisey bulamadım Cok mantıksız bi fiyat politikası heralde vergiyi eskisi gibi hesapladılar :D Uretim yerine gidip alsak daha ucuza gelir neyse yakında rakipleride getirir onlar daha ucuz oluyor.

• Drive pilot ve park asistanı için mercedes sitesinde opsiyonel diyor ancak fiyat listesinde fiyat belirtilmemiş.
    Donanım paketleri yalnız görsellini değiştiriyor sanırım aracın.

Reklamlarda gelecek geldi diyorlar.Araç için doğru olabilir ancak web sitesi içeriği için bence henüz gelememiş.

Doğru düzgün bilgi almak için yine bayiye gitmem gerekecek sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_R -- 30 Mayıs 2016; 10:33:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E_R

Drive pilot ve park asistanı için mercedes sitesinde opsiyonel diyor ancak fiyat listesinde fiyat belirtilmemiş.
    Donanım paketleri yalnız görsellini değiştiriyor sanırım aracın.

Reklamlarda gelecek geldi diyorlar.Araç için doğru olabilir ancak web sitesi içeriği için bence henüz gelememiş.

Doğru düzgün bilgi almak için yine bayiye gitmem gerekecek sanırım...

Bu arada siteyi az daha kurcalayınca opsiyon fiyatlarına ulaştım.KONFİGURATÖR aracılığıyla aradığınız paket ve opsiyonların fiyatlarına ulaşabiliyorsunuz.

Örneğin seçtiğiniz paketin üstüne o tüm otomatik pilot zımbırtıları 16k tl küsür tutuyor.yani benzinli avantgarde 218+16 =234 gibi bir fiyatı oluyor.
    Çeki demiri anormal pahalı 6k civarı fiyatı var.
    keyless go paketi 8k civarında sanırım.yani rahat bineceğiniz araç 250 civarına denk geliyor.Dizelde bu hikaye 60-70k civarı daha pahalı

• Selamlar,

Ben yeni kasayı çok da beğenmedim açıkçası. C serisine arkadan çok benziyor. İç mekan çok iyi de olsa bence 14-15 eski kasa 4Matic vs.. sahibi olanların bu kasayla değiştirmesi gereksiz olur diye düşünüyorum.
  • Şu yeni otomatik pilot özellikleri şahane olmuş.sırf onun için dahi alınabilir.Bu özellikleri ile ülkemizde rakipsiz şu an...
  • Yine dar amg koltuklar......NAsıl bir mantıktır ki?
    Vazgeçtim bekliyorum 5 serisini.....
  • şimdi kızacaksınız ama bu arabaları almaya gücü yetenlerin de kase epey geniş oluyor , spor koltuğa sığmıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harvey Dent

Selamlar,

Ben yeni kasayı çok da beğenmedim açıkçası. C serisine arkadan çok benziyor. İç mekan çok iyi de olsa bence 14-15 eski kasa 4Matic vs.. sahibi olanların bu kasayla değiştirmesi gereksiz olur diye düşünüyorum.

Ben ne içini ne dışını beğenmedim,
    C-e-s hepsi birbirine benzer araçlar oldu. Keyif vermiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

şimdi kızacaksınız ama bu arabaları almaya gücü yetenlerin de kase epey geniş oluyor , spor koltuğa sığmıyor :)

Estafrullah neden kızayım:) Eminim kasem sizin yarınız omuzlarım 3 katınızdır:) Spor koltuk maalesef sportif olmayanlara yapılıyyor sanırım....:)
    Sıkıntı üstte :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.