Şimdi Ara

2016 MERCEDES GLC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi sen nissana bok atmaya çalışıyonda en zayıf yerinden atma bari. Ayıptır.

GLC den daha çok GLK daha suv havası varmış gibi geliyor. Belki canlı görsek fikrimiz değişir.
  • Mercedes yerine boeing dense yeridir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes de tüm markalar gibi aynı tasarımın şişirilmiş halini çıkarmaya devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bgs0 kullanıcısına yanıt
    1.6 dizel hatta benzinli gelecektir onumuzdeki aylarda.

• themonsterlive T kullanıcısına yanıt
    Eski C ile GLK nin kabini ayni degil.

• gla nın hormonlusu işte, fazladan birsey yok
  • İçindeki ahşap sanki faZla olmuş otobüs gibi

• gittikçe çirkinleşiyor yıldız
  • Siteye bakarken dikkatimi çekti Mercedes S serisi ikiye bölünmüş. S Serisi ve Maybach S Serisi olmak üzere.

Saygılar...
  • Bu aynı tasarımı şişirme olayı umarım patlar yakın bir zamanda çoğu firma aynı yola başvuruyor kabak tadı vermeye başladı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre356

Kokpit C serisinin aynısı.Öyle olması bekleniyordu zaten.

Tablet ekranı vs beğenmeyenler olacaktır ama şunu kabul etmek lazım ki kalite ve işçilik konusunda ben bu kokpitin segmentinde zirvede olduğunu düşünüyorum.

Kalite olarak beklentilerin altında kalan makyajsız W204 ve Glk 'dan sonra bu kokpitle Mercedes kalitede tekrar zirveye oynadığını gösterdi bence.

Dış tasarım ise yine son dönem Mercedes çizgilerine sahip.Muhtemelen farklı düşünen daha fazladır ama ben makyajlı Glk'nın köşeli tasarımını daha çok beğeniyor,tam bir Mercedes olduğunu düşünüyordum.

Fotoğrafa bakarak "segmentindeki diğer araçlardan daha kaliteli olduğunu " nasıl anladın ? Tasarım desen ,göreceli de olsa anlarım.
    Sanki o segmentteki tüm Araçları tek tek incelemiş de( hangi Vasıfla ? ) şimdi bununla karşılaştırıyor

Herkes yumuşak malzeme ekleyerek "kaliteli" diyor ama fotoğraftan da bunu söyleyebilmek çok çok iyiymiş hacı

• sadri.abi kullanıcısına yanıt
    Şu cevaplarınızı düzgün bir üslupla yazsanız daha güzel anlaşacak herkes.Neden herkes tarzı ifadeler kullanmak zorunda herkes anlamıyorum.

Neyse asıl meseleye gelelim.Bunda anlaşılmayacak bir şey yok.

Glc 'nin içi C serisinin aynısı.Glc C serisinin Suv verisyonu malumunuz.Rakipleri de aynı şekilde 3 serisinin ve A4 ün Suv versiyonları.D segmentinde hangi malzemeler kullanılıyorsa o segmentin Suv'unda da aynı malzemeler ve işçilik kullanılıyor.

Ben hem 3,hem A4 hem de C serisine bindim ve detaylı inceledim.Ve C serisinin gerek işçilik,gerek malzeme kalitesi alanında rakiplerinden daha elit,daha fazla ince detaylara sahip ve daha lüks olduğunu düşünüyorum.

Bilmem anlatabildim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre356 -- 18 Haziran 2015; 12:44:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Nasıl aynı değil şaka yapıyor olmalısınız
    Tek fark havalandırma çıkışları hocam onada fark diyorsanız yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themonsterlive -- 18 Haziran 2015; 14:19:00 >
  • konuya açıklık getireyim.Mercedes şu sıralar dede,amca otomobiline dönmeye başladı mesela +50 gibi mercedes fanları kızabilir ama gerçekten öyle mesela bir bmw ye bakın dış ve iç tasarım olarak müthiş derecede mercedeste amg gt , s ve e serisi amg modelleri alınır gerisi alınmaz diyorum.Bir bmw'deki sportiflik,akıcılık,agresiflik,heybetli durum mercedeste yok.Bence eski kasa c serisi bile şuanki kasadan daha güzel zaten yollarda da c yi göremez olduk.Ortalık bmw kaynıyor.Kesinlikle objektif düşünüyorum marka fanatikliği yapmadan söyledim tabi ben bmw fanıyım ama yinede objektif olarak yaklaştım denilebilir.
  • Son fotoğraftaki kahverengi olanı bir benmi dustere benzettim

• quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

konuya açıklık getireyim.Mercedes şu sıralar dede,amca otomobiline dönmeye başladı mesela +50 gibi mercedes fanları kızabilir ama gerçekten öyle mesela bir bmw ye bakın dış ve iç tasarım olarak müthiş derecede mercedeste amg gt , s ve e serisi amg modelleri alınır gerisi alınmaz diyorum.Bir bmw'deki sportiflik,akıcılık,agresiflik,heybetli durum mercedeste yok.Bence eski kasa c serisi bile şuanki kasadan daha güzel zaten yollarda da c yi göremez olduk.Ortalık bmw kaynıyor.Kesinlikle objektif düşünüyorum marka fanatikliği yapmadan söyledim tabi ben bmw fanıyım ama yinede objektif olarak yaklaştım denilebilir.

Evet sen objektif düşündüğünü sanan ama pek alakası olmayan tipik bir bmw fanısın

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

konuya açıklık getireyim.Mercedes şu sıralar dede,amca otomobiline dönmeye başladı mesela +50 gibi mercedes fanları kızabilir ama gerçekten öyle mesela bir bmw ye bakın dış ve iç tasarım olarak müthiş derecede mercedeste amg gt , s ve e serisi amg modelleri alınır gerisi alınmaz diyorum.Bir bmw'deki sportiflik,akıcılık,agresiflik,heybetli durum mercedeste yok.Bence eski kasa c serisi bile şuanki kasadan daha güzel zaten yollarda da c yi göremez olduk.Ortalık bmw kaynıyor.Kesinlikle objektif düşünüyorum marka fanatikliği yapmadan söyledim tabi ben bmw fanıyım ama yinede objektif olarak yaklaştım denilebilir.

Evet sen objektif düşündüğünü sanan ama pek alakası olmayan tipik bir bmw fanısın

saygı duyuyorum.

• Aman tanrım. Mükemmel

• Nerdeyse tüm Mercedes modellerinde olduğu gibi AMG paket süper gözüküyor, normal paketler cırt.
  • themonsterlive T kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.