Şimdi Ara

2016 MERCEDES GLC (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tıpkı c serisindeki gibi o tablete rağmen içini beğeniyorum. ama dış kasa olmamış hele arkadan çok kötü olmuş...macana benziyor ama macandan bile kötü.normal c serisi almak daha mantıklı
  • C serisine yakın bi fiyatla gelse(ki imkansız) çok satar.Muhtemelen fiyatı E serisi seviyesinde hatta daha pahalı olucak gibi duruyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes eskisi gibi heyecan uyandırmıyor , aslında tüm markalar öyle. Ya da benim içim geçti.
  • guzel olmus
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Hocam siz başka ne fark görüyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tablet dışında 10 numara içi dışı. Dün özel bir mercedes servisinde C180 exclusive gördüm içi ve konsol bunun aynısıydı kalite ve lüks akıyordu.
  • themonsterlive T kullanıcısına yanıt
    O konsoldaki malzemeler tamamen farkli. Sadece havalandirmadan ibaret degil. Benziyorlar ama ayni degiller.

• İşin cıllı çıktı iyice
    Hepsi aynı birbirininin suv ların içine ettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: zugabore

Mercedes Benz’in yeni yakışıklı suv’u AMG GLC43 ! http://www.teknofora.com/mercedes-benzin-yeni-yakisikli-suvu-amg-glc43/

Nedir bu çirkin sitenin reklam amacı. Rastgele başka konularda da görüyorum. Hadi yabancı kaynaklı sitelerden a(rak)lıyorsunuz haberleri, bari içerikleri çevirip alın. İngilizceniz mi yetmiyor? LMAO
  • New York Otomobil Fuarında tanıtımı yapılan GLC Coupe satışa sonbahar aylarında sunulacak. Motor seçenekleri GLC modeli ile aynı. Mercedes-AMG GLC43 Coupe modelinin ise 367 beygir gücündeki 3.0L biturbo motor ile yollara çıkacağı belirtiliyor. Ayrıca, tüm motorlar 4Matic dört çekişli sürüş sistemi ve Mercedes’in yeni 9 kademe 9G-Tronic otomatik vitesi ile eşleştirilecek.

2016 MERCEDES GLC
     2016 MERCEDES GLC
     2016 MERCEDES GLC
     2016 MERCEDES GLC

• Gene o eblek sıfat.
    Sıfatına tükürdüğüm...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GLC'nin güncel kullanıcı yorumları https://www.kullananlar.com/mercedes-glc-2015-yeni-kasa.html incelemenizi tavsiye ederim.
  • Vw hep aynı iç dizayn diyoruz ama Mercedes öyle.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.