Bildirim
2016 Model Mercedes c180 & Bmw 320i & Audi A4 1.4 FSİ Tercih Sebebleri Nelerdir? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
C180 yada A4 almak mantıklı bence 3 serisinin tasarımı makyaja rağmen biraz eski kalıyor sanki ? A4 cidden başyapıt ledler şahane iç mekan muazzam. -
dsg yüzünden a4 almazdım, cidden c180 ile 320ied arasından zor bir karar vermen lazım -
Fiyatlari biliyorum senin şimdi 140 150ye alacagin araba 180k dan asagi gelmez hemde buyuk boy c olarak suanki e serisi gibi de degil.ve gelmesi baya sürecek.2'0 motor zaten butceni asar sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam benzinli alacaksam E serisine bakardım performansı bi tık düşükte olsa genişlik ,kalite,konfor da net üstün. -
E serisi alıp, yazılım ile 190PS, 320NM tork yaparak kullanın derim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bence f/p olarak en iyisi a4 derim. mercedes c için hemde benzilisine çok para istiyorlar. a4 hem yeni kasa hem de içi gayet kaliteli. ayrıca satış danışmanları a4'te bulunan s-tronic şanzumanın genel olarak dsg'den farklı olduğunu söylüyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
Fiyatlari biliyorum senin şimdi 140 150ye alacagin araba 180k dan asagi gelmez hemde buyuk boy c olarak suanki e serisi gibi de degil.ve gelmesi baya sürecek.2'0 motor zaten butceni asar sanırım
Dostum şimdide 140-150 ye bırakmıyorlar zaten en düşük 170 donanımına göre 185 ve 192 bin olarak üç seçenek sundular... 2.0 a gelince 285 bin vermem ama 200 bin civarı olursa olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
E serisi alıp, yazılım ile 190PS, 320NM tork yaparak kullanın derim.
Bunun garantiye zararı olur sanırım artı motor ömründen çalar diye düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: onzy
bence f/p olarak en iyisi a4 derim. mercedes c için hemde benzilisine çok para istiyorlar. a4 hem yeni kasa hem de içi gayet kaliteli. ayrıca satış danışmanları a4'te bulunan s-tronic şanzumanın genel olarak dsg'den farklı olduğunu söylüyorlar.
Satış danışmanlarına güvenemiyorum dostum hepsi ayrı bişey söylüyor burda forumda okuduğun inci bir ayrıntı sorsan dürüstse bilgim yok diyor yok illa satayım diyorsa saçmalıyorlar genelde... -
quote:
Orijinalden alıntı: burak042
quote:
Orijinalden alıntı: onzy
bence f/p olarak en iyisi a4 derim. mercedes c için hemde benzilisine çok para istiyorlar. a4 hem yeni kasa hem de içi gayet kaliteli. ayrıca satış danışmanları a4'te bulunan s-tronic şanzumanın genel olarak dsg'den farklı olduğunu söylüyorlar.
Satış danışmanlarına güvenemiyorum dostum hepsi ayrı bişey söylüyor burda forumda okuduğun inci bir ayrıntı sorsan dürüstse bilgim yok diyor yok illa satayım diyorsa saçmalıyorlar genelde...
kesinlikle doğru söylüyorsun fakat webde bende araştırdığımda birebir aynı olmadığı yönündeydi. tabi karar senin fakat aynı şanzuman aynı bile olsa şuanda satılan vw passatların yarısından çoğu dsg'dir. millet ona buna bakmıyor peynir ekmek gibi passat alıyor alacağın model şimdiden hayırlı olsun
-
satış danışmanları yalan söyleyebilir.ben güvenmem şahsen cünkü satana kadar.sattıktan sonra kimseyi bulmazsın.dsg sıkıntılı arıza cıkaran bir sistem.keşke değiştirse şunu vw grup. -
Şu dildeki motor ömrünü de anlamıyorum. Siz 300-400 bin mi kullancaksınız alınca muhtemelen hayır.
Motor ömrü olayı cok uzun vade bişey.
Anladim bu fiyat yuksek oyleyse,ama ikinci elde 150ye alirsiniz oda var
İçlerindeki en teknolojik araç yeni c serisi. Performans olarak f30 3.20 daha iyi, ama ne kadar gerekli? Sürüş yardım paketi+premium paket+ıls farlar ile Mercedes rakipsiz.
Bmw 7 serisindeki yaptığı kasa değişikliğini diğer modellerinde de yapacaktır ki; Bmw 5 serisinin tasarım aşağı yukarı belli oldu eskimeye yüz tutmuş 3 serisinde de değişikliğe kesin gidilecektir.
Audi A4 yeni kasa çıkardı. Bana sorarsanız tasarımı oldukça güzel ancak DSG şanzıman korkutmuyor değil.
Mercedes C180 bana göre kendini her kulvarda başarıyla kanıtlamış ve güncel bir kasaya sahip. Mercedes'in kalitesini zaten anlatmaya gerek duymuyorum. -
3 serisi yeni makyaj yeni minimum 3 senesi var gibi duruyor.
Bizim bir tanıdıkta c180 vardı yeni kasa binmiştim bir ara araba çok sessiz,süspansiyonları da güzel sportif hani tam bmw kadar olmasa da güzel konforuna söylecek yok fevkalade zaten mercedes sportifliği de dozunda yapıyor şimdi fazla bir şey söyleyemiyorum yaklaşık 15 dakikalık bir yolculuk yapmıştım.Ama nedense bana mercedes c,e serisi yaşlı arabası gibi duruyor gibi izlenim veriyor. -
3 serisi 2018 yılında yeni kasası tanıtılcak. -
quote:
Orijinalden alıntı: rorschach_
C180 içinde daralıyor insan. Ama malzeme kalitesi de çok fena. Ben 320ied diyorum.
C malzeme kalitesi yönünden 320 nin gerisinde mi?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X