Şimdi Ara

2016 Model Mercedes c180 & Bmw 320i & Audi A4 1.4 FSİ Tercih Sebebleri Nelerdir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
4.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • volvoda ki indirimin sebebi yeni kasa gelecek ondan dolayıdır,bekleyip görmeniz faydalı olabilir.
    ama şu an almam lazım diyorsanız,kesinlikle 2.el temiz 5 serisi derim.
    c180 çok övülmüş,nedenini anlayamadım.bana göre tasarımı kötü bir araç kesinlikle çirkin ve arkası tam bir facia ne zaman görsem neden böyle yapmışlar diye düşünürüm.
    a4'te aynı şekilde bana göre tasarım olarak fazla bir değişiklik yok,tam tersine ben fazlasıyla a3 sedana benzetiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

a4teki şanzıman dsg şanzıman ile aynı.

Dostum ekte kendi sayfasından aldığım teknik bilginin resmi var burada sadece isim değiştirip algı operasyonumu yapıyor yani audi???
    Bu mesaja eklenen görseller:

2016 Model Mercedes c180 & Bmw 320i & Audi A4 1.4 FSİ Tercih Sebebleri Nelerdir?

• Dusuk gucteki versiyonlara kuru kavrama yerleştiriyorlar,yani sorunlu olan kavramayı,adina da s tronic diyorlar,hepsi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar neden bilmiyorum ama a4 e gönlüm kayıyor bir kaç farklı araç için teklif aldım donanım seviyesine göre 140 lardan başlayıp 182 bin tt ye kadar çıktı fiyatlar acaba o donanım için o fiyatı versem mi diye düşünüyorum artık şu aşamada :)
  • yeni a4 eskisinden bile çirkin duruyor. yabancı pov kanallarında sessizliğinin neredeyse q7 ile aynı olduğu söylenmiş ama tasarımı çok karaktersiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak042 kullanıcısına yanıt
    Multitronic ler Cvt,
    S tronic ler Dsg oluyor.
    Tavsiye olarak da hangisi içinize siniyorsa onu alın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 3 araç arasından gerçekten seçim yapmak zor.
    Audi a4ün yeni kasasını beğeniyorum daha test sürüşü yapmadım incelemeye gittim gayet beğendim aracı ben tasarım olarak iç mekandaki kadranlar ve direksiyon gayet güzel bence.
    1.4 150 bg+dsg yol tutuşu,konforu,sessizliği ve gidişi falan iyi deniliyor testlerde.

Mercedes C seriside öyle çok iyi bir araç sürüş keyfini ben beğeniyorum yol tutuşu gayet iyi.Ama c serisi konfor olarak biraz zayıf.İç mekanı biraz dar,sessizliği öyle çok aman aman değil ve süspansiyon konforuda çok yüksek değil.
    Ama c serisini sürerken gerçekten keyif alıyorum yani sürüş keyfini beğeniyorum aracın siz beğenmemişsiniz o zaman eleyin zaten bu kadar para veriyorsunuz sonuçta içinize sinen aracı alın.

Bmw 3 serisi makyajlandı ve çok güzel bir otomobil 3 seriside.Yol tutma karakteri,motor ve şanzımanı gayet güzel.
    Konfor olarakta Mercedes c serisinden bence daha iyi genel anlamda.3 serisinin tasarımını beğeniyorum M paket estoril mavi bir BMW gayet güzel olabilir.
    Ama yeni audi a4 konfor konusunda 3 ve c serisinden daha iyi olduğu söyleniyor.
    Önden çekiş olabilir ama yol tutuşunun çok iyi olacağından eminim sürmek lazım tabi üçüde çok güzel araçlar gerçekten karar vermek çok zor.
    Ben seçim yapıcak olsam dizel ekonomosi istiyorsam 1.6 dizel c serisi alıp geçerdim.Ama yok benzinlinin keyfini yaşamak istiyorum diyorsan a4 ve 3 serisi arasında kalırsın.
    Motor/şanzıman ve arkadan itiş faktörü ile 3 serisi öne geçebilir bu konuda ama konfor ve rafine sürüş anlamında a4ün 3 serisinden daha iyi olduğunu tahmin ediyorum bence uzun süreli test et araçları.

• C serisini beğenmediysen onu ele o zaman aslında 1.6 dizel sınıfında beğendiğim bir araçtır kendisi ama beğenmediysen a4 ve 3 serisinde arasında 3 serisi derim ben.
    Çünkü önden çekiş dsg ve 150 beygir diğer tarafta arkadan çekiş 170 beygir ve kafan rahat kullanabileceğin bir şanzıman.
    A4üde ben çok beğeniyorum tasarımını falan beğendim.
    Hatta konforlu ve çok sessiz araç olduğunu test eden kişiler söylüyor 3 serisine göre sessizliği ve konfor daha iyiymiş bunu 3 serisi kullanan kişi youtube kanalında söyledi.
    Ama diğer anlamlarda 3 serisi daha mantıklı gibi ama sürmek lazım a4ü uzun süreli sanada tavsiyem bu yöndedir sürmeden alma
  • Arkadaşlar yardımlarınız için hepinize çok ama çok teşekkür ederim.

Bugün Anakara Çankaya Doğuş Otodan aracın alımını yaptım yani tercihim a4 oldu 1.4 motor ile extra garanti ile 5 yıllıkta garantili satın aldım forumdaki dsg uyarılarına istinaden. Cumartesi aracı teslim alıyorum Allahın izni ile...

Tekrardan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum
  • Ben A4 Aldım pişman oldum siz almayın. Daha aracı bayiden aldım çıkarken aracın direksiyon arızası, esp arızası, afs arızası yanmaya başladı ön cam açılmadı vs vs...
  • burak042 kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun aldığınız araç yeni bir araç ve fiyatı belli o fiyat aralığında bu kadar sorun çıkarması çok canını sıkar adamın hemde sıfır bir araçta.
    Başka ne gibi sorunlar oldu veya konforu vs. onlardan memnunmusunuz aracın ? Eğer bu kadar sorun çıkarttıysa bayinin tutumunu merak ediyorum a4 kafamda soru işareti oluşturmaya başladı yazdıklarınızla.
    Görüşleriniz bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumdaş10

Çok geçmiş olsun aldığınız araç yeni bir araç ve fiyatı belli o fiyat aralığında bu kadar sorun çıkarması çok canını sıkar adamın hemde sıfır bir araçta.
    Başka ne gibi sorunlar oldu veya konforu vs. onlardan memnunmusunuz aracın ? Eğer bu kadar sorun çıkarttıysa bayinin tutumunu merak ediyorum a4 kafamda soru işareti oluşturmaya başladı yazdıklarınızla.
    Görüşleriniz bekliyorum

Kullandığım kadarı ile konfor konusunda bir sıkıntı yok ama aracı zaten cumartesi teslim aldım pazartesi sabah servise bıraktım hala serviste yerine ikame araç verdiler onu kullanıyorum ve henüz sorunun neden kaynaklandığına dair bir bilgi verilmedi tarafıma ama yazılım güncellemesi ile ilgili bir sıkıntı olduğunu tahmin ediyorlar

İşin garibi aynı şikayetten bir arkadaş daha müzdarip olmuş şikayetvar.com dan buldum:https://www.sikayetvar.com/audi-a4-aracin-sifirdan-alinmasinin-5-gununde-ariza-isiklarinin-tumunun-yanmasi

• Otomobil genel bölümüne açtım konuyu :http://forum.donanimhaber.com/m_115670187/f_//tm.htm#115670187
  • Otomobil genel bölümüne açtım konuyu oraya yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_115670187/f_//tm.htm#115670187
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.