Şimdi Ara

2016 Model Mercedes c180 & Bmw 320i & Audi A4 1.4 FSİ Tercih Sebebleri Nelerdir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
4.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç düşünmeden C180 alırdım önündeki yıldızı yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 motor var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak042

quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

C180 içinde daralıyor insan. Ama malzeme kalitesi de çok fena. Ben 320ied diyorum.

C malzeme kalitesi yönünden 320 nin gerisinde mi?

Çok üzerinde

• Aralık ayında e180'i 155'e vermişti Antalya bayisi.

arabada sunroof, koltuk ısıtma falan vardı.

Eğer hala 155 civarına veriyorlarsa bakılabilir. Ayrıca 0-100'ü 10sn'nin altında neresi hantal bu aracın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quadream

Aralık ayında e180'i 155'e vermişti Antalya bayisi.

Eğer hala 155 civarına veriyorlarsa bakılabilir. Ayrıca 0-100'ü 10sn'nin altında neresi hantal bu aracın?

boşu ( boş dedigimizde kotuk ısıtmasından cam tavanına lef farlara kadar var )2016 modelde 167 gibi navigasyon, hafızalı koltuk, uzun far yardımcısı vs.. paketi istersen 185, üstüne keylesde olsun dersen 190 gibi bir rakama çıkıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quadream

Aralık ayında e180'i 155'e vermişti Antalya bayisi.

boşu ( boş dedigimizde kotuk ısıtmasından cam tavanına lef farlara kadar var )2016 modelde 167 gibi navigasyon, hafızalı koltuk, uzun far yardımcısı vs.. paketi istersen 185, üstüne keylesde olsun dersen 190 gibi bir rakama çıkıyor.

3 ay geçmiş 155'ten 167'ye çıkarmışlar fiyatı...

bunun euronun artmasıyla da alakası yok...
  • Borusanda kampanya vardı 2015 model 520i comft aracı 13.5% indirimle 179.000 TL ye bıraktılar bana.. 520 gibi bir araç varken ben olsam dönüpte bunların hiçbirine bakmam. Ha illa bunlardan biri olacaksa tercihim 320ied olurdu ama mümkünse 40. yıl paketli 2. el alırdım. 150-160 aralığında sıfır gibi araçlar var. BMW de değer kaybı çok fazla keza 520i de öyle 150-155 e tertemiz 520i ler var.. Borusanda var bitane 156.000 TL ye 2015 model hatasız 5 bin km de 520i comft.
  • e 180 sahibiyim arac guzel hos seviyorum ama biraz daha performans icin kesinlikle 320ie veya 520i oneririm ki 520i daha sessiz e 180 e gore c180 konusunda guzel ama beni biraz sikistirdi iri cussem yuzunden onun disinda kesinlikle a4 almazdim onden cekis ve bana gore rakiplerinin 1 tik gerisinde

• Benim de sevdiğim bir arkadaşım çok temiz 2. el 5 serisi öneriyor diğer seçeneklerin yanında
  • burak042 kullanıcısına yanıt
    Bu devrim algısı sanırım hepimizde yeni elektronik gösterge panelinden dolayı oluştu. Ben bu devrim etkisini yeni 7'yi izleyincede hissettim, birde ekranlı yeni anahtar. Fakat o devrim etkisi yaratacak donanımlı Yeni E serisini benzinli 2.0 motorla 300 bin tl altına alamazsın. Şuan 1,6 eski kasayı 170'e bırakırlar diye düşünüyorum. Aradaki farka E'nin yanına birde C çekilir
  • Arkadaşlar bugun hepsi ile tekrar test yaptım. Tamam A4 demiştim aslında çünkü bmw3.20 için istedigim arabaya 180 000 dediler 40. yıl özel paket vs. Mercedes e geçince c200d ile sürüş yaptım konyayı bilenler bizim ankara yolunun asfaltının ne kadar güzel olduğunu bilirki o asfaltta bile içeriye hem yol hem rüzgar sesini 110-120 lerde fazlası ile alınca c den kesinlikle vazgeçtim tekrar E ile kafamdaki performans sorununu gidermek için teste çıktım ki e 180 kesinlikle bana göre degil çünkü gaza basınca neredeyse tepki vermiyor. Tamam A4 siparişi vereyim derken aklıma nereden esti ise birde volvo ya bakayım dedim ki S80 de sezonu kapattığı için büyük indirim olduğu söylendi volvo nun kendi sitesinde 230 bin e satılan aracı 169 bin e bıraktılar ve aracın en büyük artısı 2.0 190 beygir 420 tork lu 8 ileri vitesli olması.

Yine aklım karma karışık oldu :(
  • Uzun yıllar s80 kullanacaksan ok.
    Ancak yakında kasa değişecek.
    Satmaya kalktın mı hem 2 litre hem eski kasa hem de Volvo olmasından dolayı ölü fiyatına satma ya da uzun süre bekleme ihtimalin çok yüksek ..

• 320i diyenlere bakmayın hocam.Bmw iyi güzel ama iç mekan kalitesi diğerlerinin yanında berbat.AMG c180 alın geçin.

• quote:

Arkadaşlar bugun hepsi ile tekrar test yaptım. Tamam A4 demiştim aslında çünkü bmw3.20 için istedigim arabaya 180 000 dediler 40. yıl özel paket vs. Mercedes e geçince c200d ile sürüş yaptım konyayı bilenler bizim ankara yolunun asfaltının ne kadar güzel olduğunu bilirki o asfaltta bile içeriye hem yol hem rüzgar sesini 110-120 lerde fazlası ile alınca c den kesinlikle vazgeçtim tekrar E ile kafamdaki performans sorununu gidermek için teste çıktım ki e 180 kesinlikle bana göre degil çünkü gaza basınca neredeyse tepki vermiyor. Tamam A4 siparişi vereyim derken aklıma nereden esti ise birde volvo ya bakayım dedim ki S80 de sezonu kapattığı için büyük indirim olduğu söylendi volvo nun kendi sitesinde 230 bin e satılan aracı 169 bin e bıraktılar ve aracın en büyük artısı 2.0 190 beygir 420 tork lu 8 ileri vitesli olması.

bmw nin 100 den sonra içeriye ses alma olayı nasıl .mercedes c serisne göre.

• S80 esnaf zihniyetliyseniz uymaz,yoksa zaten bindiginizde alırsınız.Sizin ilaciniz ya e 180 ya 2.0 s80 ya da 100k civarlarina 1 2 yasinda s80 t4 almak,a4 te dsg öpücüğü mersoyla bmw de alman kazigi var.kafayi karistirmaya gerek yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

320i diyenlere bakmayın hocam.Bmw iyi güzel ama iç mekan kalitesi diğerlerinin yanında berbat.AMG c180 alın geçin.

C yi hiç sevmeidm kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

quote:

Arkadaşlar bugun hepsi ile tekrar test yaptım. Tamam A4 demiştim aslında çünkü bmw3.20 için istedigim arabaya 180 000 dediler 40. yıl özel paket vs. Mercedes e geçince c200d ile sürüş yaptım konyayı bilenler bizim ankara yolunun asfaltının ne kadar güzel olduğunu bilirki o asfaltta bile içeriye hem yol hem rüzgar sesini 110-120 lerde fazlası ile alınca c den kesinlikle vazgeçtim tekrar E ile kafamdaki performans sorununu gidermek için teste çıktım ki e 180 kesinlikle bana göre degil çünkü gaza basınca neredeyse tepki vermiyor. Tamam A4 siparişi vereyim derken aklıma nereden esti ise birde volvo ya bakayım dedim ki S80 de sezonu kapattığı için büyük indirim olduğu söylendi volvo nun kendi sitesinde 230 bin e satılan aracı 169 bin e bıraktılar ve aracın en büyük artısı 2.0 190 beygir 420 tork lu 8 ileri vitesli olması.

bmw nin 100 den sonra içeriye ses alma olayı nasıl .mercedes c serisne göre.

Aynı güzergahta test yaptım ve bmw ile 150 yi gördüm inan o sesi duymadım ya bindigim c de bir sorun vardı yada c gerçekten rüzgar sesini c de atlamış...

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

S80 esnaf zihniyetliyseniz uymaz,yoksa zaten bindiginizde alırsınız.Sizin ilaciniz ya e 180 ya 2.0 s80 ya da 100k civarlarina 1 2 yasinda s80 t4 almak,a4 te dsg öpücüğü mersoyla bmw de alman kazigi var.kafayi karistirmaya gerek yok bence

a4 de stronic kullanılıyor dostum bunun hakkında çok şikayet duymadım :(
  • a4teki şanzıman dsg şanzıman ile aynı.
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    C180 içinde daralıyor insan demişsiniz, ne kadar zaman geçirdiniz acaba içinde... Ben 1 senedir C180 kullanıyorum, cam tavan ile inanılmaz ferah bir araba.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.