Şimdi Ara

2016 Octavia Bi Xenon Ampül Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2016 model Skoda Octavia aracımda bi xenon far mevcut ve parlaklığı, aydınlatması iyice azaldığı için yeni ampüller almak istiyorum ama hangi marka hangi model alacağımı bilmiyorum. Sanayide çiftine 1200-1300₺ demişlerdi ama markasını, modelini sormamıştım. Araca uygun kaliteli veya fiyat performans ampüller hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

• Üzerinden phlips çıkıyor diye hatırlıyorum. 2 ay önce d3s için aliexpress üzerinden led aldım. Şimdilik memnunum aydınlatması xenondan sonra iyi geldi. Ama gene de bir osram laser kalitesinde değildir onu da belirteyim.

• Kasım 2022'de alttaki ürünü Osram'ın distribütörü üzerinden aldım. Şaka gibi ama 2881,5₺'di, şu an 6150₺.

https://www.hepsiburada.com/osram-next-generation-d3s-night-breaker-laser-xenarc-xenon-ampul-200-35w-p-HBV00000HYNLO?magaza=Yeni%20I%C5%9F%C4%B1k%20Otomotiv

Orijinal far ampülüyle aynı renkte bunlar. Ne sarı ne beyaz. Aydınlatmasından memnunum. Xenon led'lerin kalitesine ve yangın tehlikesi nedeniyle uğraşmak istemedim ve bundan aldım. Ömür olarak 5 yıl gidecektir diye tahmin ediyorum. Youtube'ta farklı farklı ucuz ve led deneyenlerin 1 veya 2 senede ampüllerle ilgili sıkıntı yaşadıklarını gördüğümden beridir bu tarz şeylerde iyisini alıp geçme taraftarıyım. Aracı bir süre sonra satacaksanız orası ayrı.

• osram d3s classic xenarc bakın hocam orjinal olsun isterseniz.

Eğer uygun bir şey ararsanız Photon markanın 4300 veya 6000k'inide alabilirsiniz.

Philips orjinal bulabiliyorsanız direk onu alın zaten
  • Huan8 H kullanıcısına yanıt

2016 Skoda Octavia aracımız var, arıza ışığı yakar mı bu ampülde? Bir bilginiz var mı acaba?

• alitemel kullanıcısına yanıt
    Bendeki 2014 model bi-xenon. Sizin ki de aynı far sistemi. Üstünde gelen ampül ile aynısı bu. Arıza ışığı yakmadı. Direkt taktım çalıştırdım.
  • Photon 6000 k işinizi görür 4k sarı yanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 Akü Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.