|
2016 Octavia Bi Xenon Ampül Tavsiyesi
-
-
Üzerinden phlips çıkıyor diye hatırlıyorum. 2 ay önce d3s için aliexpress üzerinden led aldım. Şimdilik memnunum aydınlatması xenondan sonra iyi geldi. Ama gene de bir osram laser kalitesinde değildir onu da belirteyim.
-
Kasım 2022'de alttaki ürünü Osram'ın distribütörü üzerinden aldım. Şaka gibi ama 2881,5₺'di, şu an 6150₺.
Orijinal far ampülüyle aynı renkte bunlar. Ne sarı ne beyaz. Aydınlatmasından memnunum. Xenon led'lerin kalitesine ve yangın tehlikesi nedeniyle uğraşmak istemedim ve bundan aldım. Ömür olarak 5 yıl gidecektir diye tahmin ediyorum. Youtube'ta farklı farklı ucuz ve led deneyenlerin 1 veya 2 senede ampüllerle ilgili sıkıntı yaşadıklarını gördüğümden beridir bu tarz şeylerde iyisini alıp geçme taraftarıyım. Aracı bir süre sonra satacaksanız orası ayrı.
-
osram d3s classic xenarc bakın hocam orjinal olsun isterseniz.
Eğer uygun bir şey ararsanız Photon markanın 4300 veya 6000k'inide alabilirsiniz.
Philips orjinal bulabiliyorsanız direk onu alın zaten -
2016 Skoda Octavia aracımız var, arıza ışığı yakar mı bu ampülde? Bir bilginiz var mı acaba?
-
Bendeki 2014 model bi-xenon. Sizin ki de aynı far sistemi. Üstünde gelen ampül ile aynısı bu. Arıza ışığı yakmadı. Direkt taktım çalıştırdım. -
Photon 6000 k işinizi görür 4k sarı yanıyor
Benzer içerikler
- passat 1.5 tsi hangi yağ
- dct şanzıman resetleme
- dur levhasına uymamak kusur oranı
- arabayı şeritte tutamıyorum
- kalorifer bir taraf sıcak bir taraf soğuk üflüyor
- opel corsa 2024 özellikleri
- haval türkiye"ye gelecek mi
- bmw jeep 2024
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
- pejo 3008 fiyat listesi 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X