< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2016 Octavia Bi Xenon Ampül Tavsiyesi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Üzerinden phlips çıkıyor diye hatırlıyorum. 2 ay önce d3s için aliexpress üzerinden led aldım. Şimdilik memnunum aydınlatması xenondan sonra iyi geldi. Ama gene de bir osram laser kalitesinde değildir onu da belirteyim.
-
Kasım 2022'de alttaki ürünü Osram'ın distribütörü üzerinden aldım. Şaka gibi ama 2881,5₺'di, şu an 6150₺.
Orijinal far ampülüyle aynı renkte bunlar. Ne sarı ne beyaz. Aydınlatmasından memnunum. Xenon led'lerin kalitesine ve yangın tehlikesi nedeniyle uğraşmak istemedim ve bundan aldım. Ömür olarak 5 yıl gidecektir diye tahmin ediyorum. Youtube'ta farklı farklı ucuz ve led deneyenlerin 1 veya 2 senede ampüllerle ilgili sıkıntı yaşadıklarını gördüğümden beridir bu tarz şeylerde iyisini alıp geçme taraftarıyım. Aracı bir süre sonra satacaksanız orası ayrı.
-
osram d3s classic xenarc bakın hocam orjinal olsun isterseniz.
Eğer uygun bir şey ararsanız Photon markanın 4300 veya 6000k'inide alabilirsiniz.
Philips orjinal bulabiliyorsanız direk onu alın zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2016 Skoda Octavia aracımız var, arıza ışığı yakar mı bu ampülde? Bir bilginiz var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendeki 2014 model bi-xenon. Sizin ki de aynı far sistemi. Üstünde gelen ampül ile aynısı bu. Arıza ışığı yakmadı. Direkt taktım çalıştırdım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Photon 6000 k işinizi görür 4k sarı yanıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X