Bildirim
2016 Opel Insignia 1.6 CDTI/AT6 Cosmo
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bütün sorunları giderilmiş taş gibi araba pişman olmazsın arkadaşımda var çok memnun gs kiralamasak bünün sport donanım olanını satın alırdık o jantlarla çok klas duruyor -
Bütün sorunları giderilmiş taş gibi araba pişman olmazsın arkadaşımda var çok memnun gs kiralamasak bünün sport donanım olanını satın alırdık o jantlarla çok klas duruyor -
Konfor ve yakıt tüketimi acısından daha büyük jantli insignia'yi nasıl yorumlarsınız? -
Kaç inç ? İnsignia da çeşit çok , mesela ben gs da 245 45 18 kullanıyorum fena değil
Eski kasa yani baktığınız kasa da cosmo donanım da aynı ölçü olmalı
Ama sport donanın 19 inç galiba , bir donanım daha var 20 inç galiba ama o Türkiye için fantezi
Kullanmak gerek
İnsignia çok yumuşak bir araç değildir
Yol tutuşunda bu nispette iyidir tabi -
-
Hocam araçlar ya çok çabuk satılıyor, ya da sahipleri vazgeçti. Ben de takip ediyorum ilanları, sadece Tuzla'daki 112bin liralık cosmo duruyor attığınız linklerden. :) -
Üstteki jantlar ile alttaki araba fotosundaki jantlar aynı ölçü olmamalı
Araba fotosundakiler kabul edilebilir ama üsttekiler zorlama
Benim araç yeni kasa bu jantlar kullanılmıyor
Ama seçiminiz alttaki olsun bence
Hem çok daha iyi görünüyor
Yanlış olmasın ama üsttekiler 20 inç olabilir Opel’in var öyle manyaklıkları
Alttaki ideal en fazlası o olur -
Benim 2016 insignia mda bir sorun var gibi ama emin değilim. 1. Araca girişte şoför tarafındaki kapilardan anahtar düğmesine basmadan sadece kapı kolundaki düğmeye basarak kapıları açabiliyorum. Yolcu tarafındaki hem ön,hemde arka kapıdan ise kapı butonlarina basmama rağmen açılmıyor. Bu acaba normal mi?
2. Camları ve kapıları kapatmak için anahtarimla kilit tuşuna uzun süre basınca kapıları kitliyor,yan aynalari kapatıyor ve camları kapatıyor. Bazen bakıyorum camlar tam kapanmamis biraz yukarda kalmış. Acaba anahtar damı bir sıkıntı var. Ve camlarin tam olarak kapandığını ve kapıların kilitlendigini anlamanın bir yolu varmı tek tek kontrol etmeden. Farlarin yanıp sonmesine göre anlamaya çalışıyorum ama bazen yaniliyorum. -
Üstad ne yaptınız aldınız mı istediğiniz aracı -
Yaz başında 2015 Insignia 1.6 CDTI Cosmo A/T aldım. Aldığımda 82 bin kilometredeydi. Şimdi 95 oldu. Araçta ayrıca kış paketi ve Çevre Görüş 2 paketi var. Isıtmalı koltuk ve direksiyon, adaptif hız sabitleyici, çarpışma engelleme, şerit takip gibi ekstra özellikler var. Araçtan yalıtım dışında çok memnunum. Pütürlü asfaltta içeri çok ses alıyor ama bunda aracın lastiklerinin büyük olması ve 245 taban olmasının payı büyük. Bir aksilik olmazsa şimdilik uzun yıllar değiştirmeyi düşünmüyorum. Sorunuz varsa cevaplayabilirim. -
Ben de yaza doğru insignia düşünüyorum düşük km donanımlı bulabilrsem.. D segment en alınabilir araç göründüğü kadarıyla fakat deneyimleme imkanım olmadı bi günlük kiralasam mı düşünüyorum.. Allah kaza bela vermesin üstadım aklıma takılan şeyleri sorabilirim 🙂
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X