Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
45
Favori
166.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pc yi bırak aynı model başka bir tv de bile izleyemezsin bir şekilde televizonuna özel şifreliyor yayını
  • quote:

Orijinalden alıntı: abidig

quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Bu tv ile aynı fiyat aralığında olanlar
    lg 49uh650v
    Samsung 50ku7000
    Sony 50w807c... Vs
    Ben genel olarak hepsini inceledim aralarında Philips bir adım önde 300tl fark ile lg49uh770v alsam mı diye tereddüt oldu onunla da öyle fark ettirecek bir durum göremedim bence elinizdekinin kıymetini bilin

Bende aynı şeyi diyorum hocam , varsa da aynı fiyatlara söyleyin daha iyisini insanlar gitsin onu alsin yapılandırıcı olalım insanlarda faydalansin diyorum bence de fiyatına gore yeterli bir tv ben cok memnunum maşallah

kardeş daha neyi konuşuyoruz.
    şimdi bu TV nin

4K yayını alıyor mu?
    Tam net gösteriyor mu ?
    youtubeden video izleniyor mu?
    hızı akıcı mı stabil mi ?
    Wifi var mı?
    google cast varmı ?
    Wi-di var mı?
    USB 3.0 varmı ?
    USB 2.0 varmı
    Scart varmı
    VGA çok gereksiz zaten. 4k ekrana SD çözünürlükte ekran paylaşımı iyi değildir.
    ve en önemlisi işletim sistemi ANDROID mi?
    oyun oynanıyor mu ?
    mouse klavye kullanılıyor mu ?
    usb den film izleniyor mu?
    paylaşım üzerinden film izleniyor mu?
    ve daha birsürü özellikler.
    haziranda TV aldım 2 Güncelleme geldi dahada iyileşti TV..

daha ne istiyorsunuz ?
    3000 TL bütce ile bütün marka modelleri kıyasladım sony samsung lg hepsi ile kıyasladım donanım yazılım özellikleri bakımından philips önde !
    bana pişmanmısın diye sorarsan kesinlikle değilim.
    ha bu arada ben bekarım. evlenirsem
    PHILIPS 4K AMBILUX OLED TV Alırım !!

• cep telefonunda herhangi bir ekranı aktarabilen var mı, mesela facebook da gezdiğiniz ekranı aktarma, mail okuma ekranını aktarma gibi..?
  • tigerito T kullanıcısına yanıt
    Google cast destekli Xperia z2 telefonumdan ilk başlarda biraz sorun yaşasam da son zamanlarda sorunsuz bi şekilde televizyona ekran yansıtabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In_ceron -- 6 Eylül 2016; 9:08:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • In_ceron kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl olduğunu anlatır mısınız bende z3 compact kullanıcısıyım beceremedim ama

• Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Önce telefonunuzun ve televizyonunuzun aynı ağa bağlı olduğundan emin olun. Daha sonra telefondan ayarlar sekmesinden cihaz bağlantısı sekmesine tıklayın, Google cast seçeneğini göreceksiniz. Eğer her şey yolundaysa Google cast e bastığınızda televizyonunuzun ismi çıkacak orada, ona da basıp yayına başlayabilirsiniz.

Telefonum şuanda garantide olduğu için hatırladığım kadarıyla anlattım

• evet denedim aynen o şekilde; crome cast kur, tv ile eşleştir, menüde var, cihaz eşleştirme,
    sonra ekranı tv ye aktar, sonrası tamam, cep tel ekranı aynen tv de görünüyor.
    android 4.4.2 minimum istiyor.
  • Trt 4k sonunda bnde de gitti. ,diğer markalarda aynı acaba genel olarak mı sıkıntı var , yoksa bir çözümü var mi

• Arkadaşlar dün akşam itibariyle 2400 liraya media markttan 43pus6501 tv aldım tvnin görüntüsünden çok memnunum menü geçişleride güzel sıkıntı yok kanal geçişleride genel olarak çok kötü değil çok iyide değil fakat arada uygulamalarda takılma yapabiliyor android oldugu için sanırım uydu kurulumu yaparken tkgs den kurdum trt ultra hd adlı kanalı buldu fakat sinyal yok diyor izlemeyemdim bir türlü bir diğer sıkıntım ise telefonumun ve pcmin ekranını kablosuz olarak aktaramadım tvye telefonumun markası samsung note5 bilgisayarımın markası hp i5 işlemcili önceki lg 2013 serisi smart tvde sıkıntısız ikisinide aktarabiliyordum yardımcı olursak birbirimize sevinirim cevaplarınıı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacisenay -- 8 Eylül 2016; 14:25:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Trt 4k sonunda bnde de gitti. ,diğer markalarda aynı acaba genel olarak mı sıkıntı var , yoksa bir çözümü var mi

dün akşam izledim valla. bugün mü oldu ? bu akşam bakacam
  • nacisenay N kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun güzel seçim olmuş
    Ben trt4k yı sorunsuz izleyebiliyorum kurulumu kendim yaptım uydu seçiminde birkaç ayar değiştirdim bütün kanalları sorunsuz buldu kendi favori listemi yapıp kanalları düzenledim kanal geçişleri birçok tv ye göre gayet hızlı
    Google cast ile sorunsuz bağlantı yapılıyor tek gereken google playden google cast indirin aynı Wifi hattına bağlayın sonrasında cast uygulamasına girince tv yi hemen görüyor üstte hocam güzel anlatmış bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: nacisenay

Arkadaşlar dün akşam itibariyle 2400 liraya media markttan 43pus6501 tv aldım tvnin görüntüsünden çok memnunum menü geçişleride güzel sıkıntı yok kanal geçişleride genel olarak çok kötü değil çok iyide değil fakat arada uygulamalarda takılma yapabiliyor android oldugu için sanırım uydu kurulumu yaparken tkgs den kurdum trt ultra hd adlı kanalı buldu fakat sinyal yok diyor izlemeyemdim bir türlü bir diğer sıkıntım ise telefonumun ve pcmin ekranını kablosuz olarak aktaramadım tvye telefonumun markası samsung note5 bilgisayarımın markası hp i5 işlemcili önceki lg 2013 serisi smart tvde sıkıntısız ikisinide aktarabiliyordum yardımcı olursak birbirimize sevinirim cevaplarınıı bekliyorum.

televizyon aldıktan sonra güncelleme yap sonra fabrika ayarına çek. ondan sonra TV kullanmaya başla

ayrıca
    TRT4k şuan izleniyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 8 Eylül 2016; 18:15:48 >

• arkadaşlar bende trt ultra hd adlı kanal çıkıyor sinyal yok diyo trt 4k diye bi kanal yok kanal aramalarını nasıl yaptını anlatırmısınız bide bilgisayarı tv ye bağlarken google cast sadece choreme da açılan sekmeyi yayınlıyor baska sekmeye geçince bi işe yaramıyor kısıtlı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacisenay -- 8 Eylül 2016; 18:33:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacisenay

arkadaşlar bende trt ultra hd adlı kanal çıkıyor sinyal yok diyo trt 4k diye bi kanal yok kanal aramalarını nasıl yaptını anlatırmısınız bide bilgisayarı tv ye bağlarken google cast sadece choreme da açılan sekmeyi yayınlıyor baska sekmeye geçince bi işe yaramıyor kısıtlı yani

TKGS kullanıyorum.. dediğim gibi TRT4k şuan sorunsuz izleniyor.
  • 3 ay önce ankara xxx bir avm deki mediamarktan mağazadaki satış temsilcisinin 1001 övgüsüyle tavsiyesiyle şu an mağazadaki en iyi görüntü bu philips tv de şeklindeki bilgilendirmeleriyle 43 inç 6501 i almıştım
    Geçen gün bir arkadaşa tv almak için başka bir avm deki mediamarkta gittik
    Adam anlattıkça anlatıyor
    Altın madalya lg
    gümüş samsung
    bronz sony

Philips alacağına git vestel al daha iyi diyor....

Sonuç şu dur ki ...

Bu tip her markanın satılďığı tekno marketlerde,, söz konusu ay içinde hangi marka distribütörü mağazaya satıştan daha fazla fazla kar payı veriyorsa o tv en iyi tv oluyor....ondan sonraki ay bir
    başka marka tv..... yani bu tip tekno marketlere gidip satış temsilcilerinin vaazlarıyla tv falan almak saçmalık
    Pazardan karpuzu bi de teknomarketten led tv yi kendin seçeceksin...

• quote:

Orijinalden alıntı: joliva

3 ay önce ankara xxx bir avm deki mediamarktan mağazadaki satış temsilcisinin 1001 övgüsüyle tavsiyesiyle şu an mağazadaki en iyi görüntü bu philips tv de şeklindeki bilgilendirmeleriyle 43 inç 6501 i almıştım
    Geçen gün bir arkadaşa tv almak için başka bir avm deki mediamarkta gittik
    Adam anlattıkça anlatıyor
    Altın madalya lg
    gümüş samsung
    bronz sony

Philips alacağına git vestel al daha iyi diyor....

Sonuç şu dur ki ...

Bu tip her markanın satılďığı tekno marketlerde,, söz konusu ay içinde hangi marka distribütörü mağazaya satıştan daha fazla fazla kar payı veriyorsa o tv en iyi tv oluyor....ondan sonraki ay bir
    başka marka tv..... yani bu tip tekno marketlere gidip satış temsilcilerinin vaazlarıyla tv falan almak saçmalık
    Pazardan karpuzu bi de teknomarketten led tv yi kendin seçeceksin...

Aynen öyle hocam , hem lg altın dersen millet güler valla o neyin kafası adamdaki , modeline göre değişir bu işler Sony in bazı modelleri en iyisi Samsung un phips in yada lg nin de öyle modeline göre değişiyor ama lg nin çok rezil modelleri de var ve bunlar diğer markalara göre daha çok , Philips in ilk modelleri rezaletti ama şu an kiler bence fiyati ile diğer markalar arasında en iyilerden , daha yüksek fiyata çıkılırsa tabiki Samsung ve lg nin daha iyi modelleri var ve tavsiye ederim ancak fiyatına gore diğer model ve markalar arasında şu an en iyilerden Philips. Son olarak kesinlikle yeni Philips ler vestel den iyi bence , eski tv modeli vestel olan biri olarak söylüyorum. He fiyatı uygun bulunursa ona gore değerlendirip alınabilir ancak vestel

• Bazı sık sorulan sorulara cevap olsun.

Cihaza kablosuz chromecast üzerinden laptoptan pcden görüntü aktarılabiliyor.

Tüm Apple cihazlarının ekranı tvye kablosuz sorunsuz aktarılabiliyor.(Google Play'den Air Screen isimli uygulamayı kurmanız gerekiyor.)

Android cihazların ekranları miracast ile paylaşılabiliyor.

Son güncelleme : version:000.001.015.015 'dir 17 Ağustos 2016 Çarşamba günü yayımlanmıştır.
  • Arkadaşlar merhaba. 5-6 gün önce 43PUS6501 modelini aldım ve kurulumu yapıldı fakat uygulamalara girdiğimde, bazı youtube videolarında donma ve ekranda çizgilenme sorunu yapıyordu cihaz. Fişi çıkarıp takınca kendine geliyordu bende güncellemeyi usbden yaptım ve yüksek oranda bu sorun ortadan kalktı. Sadece bazı 4k youtube videolarında ekran ikiye bölünüp çizgi çizgi oluyor ve tvyi açıp kapatmak gerekiyor. Birde bir olay dikkatimi çekti. örneğin belgesel izlerken, aslan hızlı şekilde koşarken aslanın çevresinde buğlanma gibi tuhaf bir görüntü çıkıyor fakat her sahnede olmuyor. Özellikle sarı, turuncu, kırmızı gibi renklerin bol olduğu sahnelerde oluyor bu. Sizde de böyle bir sorun var mı yoksa tv'yi değiştirmeli miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERNCNR

Birde bir olay dikkatimi çekti. örneğin belgesel izlerken, aslan hızlı şekilde koşarken aslanın çevresinde buğlanma gibi tuhaf bir görüntü çıkıyor fakat her sahnede olmuyor. Özellikle sarı, turuncu, kırmızı gibi renklerin bol olduğu sahnelerde oluyor bu. Sizde de böyle bir sorun var mı yoksa tv'yi değiştirmeli miyim ?

Bu olay bende de oluyor. Hızlı hareket eden cisimlerin/kişilerin etrafında özellikle de yakın çekimlerde bir buğulanma mı desem bulutlanma mı desem çok rahatsız edici bir görüntü var. youtube da "football in 4k" isimli bir video var ve bu söylediğim olay o videoda çok net bir şekilde kendini belli ediyor. Bizim cihazlarda mı sorun var yoksa bu olay normal mi acaba?

Diğer bir sorunum da kanal listesi meselesi. Televizyonu alalı 7 gün oldu. Geldiğinde favori listesi oluşturup + tuşu ile de çok güzel kanal sıralaması yapabiliyordum ancak günlerdir ekranda çıkan güncelleme önerisini kabul edip cihazı güncelleyince favori listesinde çıkan + tuşu işlevini yitirdi. Hani şu favori listesindeyken + tuşuna basınca çıkan yeni favori listesi oluşturma/favorideki kanalları sıralama/favori listesini silme vb. fonksiyonların tamamını kaybettim ve şu anda ne yeni liste oluşturabiliyorum ne listemdeki kanalları sıralayabiliyorum ne de diğer seçenekler...

Bilenler bu iki konuda yardımcı olabilirlerse çok memnun olucam arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

• abidig kullanıcısına yanıt
    hocam bendede gitti varmı çözümü
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.