Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
45
Favori
166.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: In_ceron

Okuduğunuz şeyleri ilk seferinde anlamıyor olmanızdan dolayı yukarıdaki mesajları tekrar okumanızı tavsiye ediyorum, bakın bakalım banding demiş miyim dememiş miyim.
    Size de iyi forumlar

banding demişşin bunu bahane mi ediyorsun ? eksik yazmışşın. bana iyi forumlar
  • tekrar merhabalar,

cevaplayabileceklere 2 sorum olacak

Chrome'un cast uygulaması dışında bilgisayar ekranını wifi üzerinden paylaşabilen var mı? Özellikle windows un sağ yanda açılan "YANSIT" menüsünden "Kablosuz bir ekrana bağlan" seçeneğinden TV yi göstermeye çalıştım olmadı. Araştırmalarım sonucunda miracast in hem dizüstümde hem de tv de olduğunu doğruladım fakat ne yaptıysam windows TV yi görmüyor. (windows 10 kullanıyorum, TV 43pus6501 ve TV internete kablo ile bağlı, wifi si açık fakat evin internetine bağlı değil.)

Diğer sorunum ise evde TeleDünya'nın neta 8900 alıcısı var, beyaz uydu kablosu bu alıcıya bağlı ve uydu alıcısında şifre çözücü kart var, aboneliğimizi doğrulayan. İstediğim şey bu uydu alıcısı yerine TV ninkini kullanmak fakat şifre çözücü kart beni düşündürdüğü için bir denemede bulunmadım. Herhangi bir bilgi bulamadım bu konuda. Tecrübesi olan var mı?

teşekkürler.

• Crix4lis C kullanıcısına yanıt
    İlk sorununuzun bi benzerini telefonumda yaşıyorum, televizyon kablolu iken başlandığında telefon hiç görmezken kablosuz ağa bağlı olduklarında telefon bi saniyeliğine bağlanıyor. Sonra görüntü kopuyor.

Diğer sorunuz için aşağıdaki başlığı inceleyin isterseniz
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59802258&p=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: In_ceron

İlk sorununuzun bi benzerini telefonumda yaşıyorum, televizyon kablolu iken başlandığında telefon hiç görmezken kablosuz ağa bağlı olduklarında telefon bi saniyeliğine bağlanıyor. Sonra görüntü kopuyor.

Diğer sorunuz için aşağıdaki başlığı inceleyin isterseniz
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59802258&p=1

aynı sorunu ben de chromecast'de masaüstünü göster dediğimde aldım, chrome u silip baştan yükledim düzeldi. tam olarak doğrulamadım, sanırım TV deki ve cep telefonundaki google hesabı aynı olmalı bunun için... denemekte fayda var. TV nin son yazılım sürümünde olduğundan emin olun bir de.

link için teşekkür ederim, benim amacım tamamen uydu alıcısını ortadan kaldırmak uydunet şubesi ile görüşmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt RC

edge led mi, direct led mi daha iyi? 7101 edge, 6581 ve 6561 direct. bu modeller arasında kararsız kaldım.

direct led daha iyi. edge'in tek avantajı tv'nin daha ince olmasına olanak sağlaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altan076

arkadaşlar bu mesajıma bakan yok mu yoksa bu modeli kullanan mı yokkkkkkk

bence sızma değil de bulutlanma bu.

lg 850v için biri forumda bir foto paylaşmış, onun yanında sizinki sıfır sorunlu panel gibi kalır. onda hem sızma, hem bulutlanma var. arkadaşlar değiştirin demiş ama yeni gelecek panelin de bundan iyi olacağını garantisi yok. bence izlerken rahatsız etmiyorsa kabul edilebilir oranda bir bulutlanma var.
  • 17 ağustosta güncelleme gelmiş arkadaşlar

Wk 1632.5: SW 1.15.15
    This SW release is an update for the field release previous field release 1.14.31 and:
    - enables Amazon
    - contains update channel logo's
    - contains update pre-installed app list
    It contains improvement for:
    - stability, crashes and wake-up behaviour (no audio, no video after startup, hang in Splash screen)
    - UI
    - lipsync on BT and multichannel
    It also contains specific solutions for :
    - DVB channel decryption stops working
    - txt subpages not displayed correctly
    - set blocked in HBBTV when playback starts
    - 'TV has stopped' error message
    - RC: standby key on universal remote controls is not working for TV

notlar bu şekilde
  • arkadaslar bende 49pus6551 aldım bendede bandıng var.geri yollıyacam bakalım alcaklar mı yoksa yıne tuketıcı hakem heyetıne gidecez.
  • Selam Philips in bu modelini almak istiyorum tavsiye edermisiniz? Yoksa aynı fiyatlarda tavsiye edebileceğiniz bir başka tv varmı?

• beyler googleplay engeleni asan oldumu?baska konuda yazan developer meselesi bunda olmuyor. show google play sevenegi cikmiyor. nasil yaptiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: x_ir

Selam Philips in bu modelini almak istiyorum tavsiye edermisiniz? Yoksa aynı fiyatlarda tavsiye edebileceğiniz bir başka tv varmı?

Ben aldım bir haftadır kullanıyorum gayet güzel bu fiyata en iyisi bu sanırım 2599 A geldi bence tek sorun enerji sınıfı açısından B sınıfı olması başka kusur göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: brkalbkr

arkadaslar bende 49pus6551 aldım bendede bandıng var.geri yollıyacam bakalım alcaklar mı yoksa yıne tuketıcı hakem heyetıne gidecez.

Hocam bu banding olayı nedir? Testini nasıl yapıyorsunuz?

• Merhabalar
    Servis gelip kurdu televizyonu ancak uydu yayınını alamadık. Televizyonun uydu alicisiyla merkezi anten sistemi uyusmadigindan kanalları dijital yayın olarak görüyor ve bu nedenle de izleyemiyoruz.
    Servisin Çözüm önerisi de yeni bir harici uydu alıcısı alin dediler.

Masraf yapmak istemiyorum var mı başka bir çözüm?

• quote:

Orijinalden alıntı: brkalbkr

arkadaslar bende 49pus6551 aldım bendede bandıng var.geri yollıyacam bakalım alcaklar mı yoksa yıne tuketıcı hakem heyetıne gidecez.

Merhaba ne yaptınız cihazı, geri aldılar mı?

Bu banding olayı gerçekten herkeste var mı?
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    şu videoyu bu tvde aç izle kardeşim banding şölenini göreceksin:)
    https://www.youtube.com/watch?v=zRGUkxrwdeU
  • enverkahraman E kullanıcısına yanıt
    ben toki binasında merkezi yayın kullanıyorum sizin sistem farklı mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamoldar

şu videoyu bu tvde aç izle kardeşim banding şölenini göreceksin:)
    https://www.youtube.com/watch?v=zRGUkxrwdeU

Hocam baktım bir sorun göremedim nasıl olursa banding olmuş oluyor?

• Tv den kaydedilen kayıtları pcden nasıl izlicez. Hdd'yi pc'ye takinca görmuyor.

• TV yi güncelleyen varmı önerirmisiniz? Banding diyenlere guluyorum. Banding diyenlere tek sözüm. Bu TV de banding yok

• Bu güncellemeyi nasıl yapacağız acaba? Direk tvden görünmüyor. Philipsin sitesinde görülüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.