Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
45
Favori
166.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zamoldar

yeni frekanstan sonra trt 4k bi ara gitti ama şu an sinyal var

yeni frekans için görüşmeler yapıyor.

Kaynak :https://www.facebook.com/TRT4K
  • physicist_35 P kullanıcısına yanıt
    Arkadasim dosya adi ile altyazi srt uzantili dosya ayni isimde olmali. Ornek: man_in_black_2.avi
    man_in_black_2.srt gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica etsem bu tv'ye sahip olan arkadaşlar sadece ekranın genişlik ve yüksekligini ölçüp söyleyebilir mi ? yanlız standı ölçmeyecek sadece tv'nın en dış kısmından diger tarafına kadar olan kısmı lazım.

hatta arka bölümün resmini komple çekebilecek olan varsa süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 12 Ağustos 2016; 17:24:14 >
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    Hocam kaynak tv nin kendi sayfası olmak üzere boyut tablosu aşağıdaki gibi:

Boyutlar

Kutu derinliği 133 mm
    Kutu yüksekliği 669 mm
    Kutu genişliği 1054 mm
    Set Derinliği 77 mm
    Set Yüksekliği 573 mm
    Set Genişliği 968 mm
    Set derinliği (stand ile) 201 mm
    Set yüksekliği (stand ile) 622 mm
    Set genişliği (stand ile) 968 mm
    Ürün ağırlığı 9,9 kg
    Ürün ağırlığı (+stand) 10,4 kg
    Ambalajla birlikte Ağırlık 13 kg
    VESA duvara monte edilmeye uygun 200 x 200 mm

Geçen çarşamba günü 2300 TL ye idealnokta.com'dan satın alarak aranıza katılmış nulunuyorum. TV hala yolda, Pazartesi elime ulaşır inş.

• Ckmz17 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.
  • Merhaba arkadaslar,

49pus6501 aldim bende tv ünitesinde uydu bağlantı kablosu hazır olmadığından servis tv yi kurup gitti şimdi de ben bağlantı yaptığımda uydu ara diyorum sat 0 diye bişey çıkıyor ve sadece meltem tv kadirga tv gibi 4-5 kanal buluyor. Eve usta çağırdım kablolari küçük bi cihaziyla kontrol etti herşey tüm Kanallar calisiyor ama tv de bulamıyorum.

Eve net de nakil edilmedi. Cildirmak üzereyim bilgi verebilir misiniz bana? Ne yapmam gerekir?

• arkadaşlar TRT4K kanal TKGS de 101 sırada..

geri geldi turksata geçmişti TKGS ye geçti..
  • Xperia z2den televizyona aynı modeme bağlı oldukları zaman ekran yayınlaması yaptığımda 1 saniyeliğine görüntü gelip donuyor. Ama telefonumdan Hotspot açıp televizyonu da buna başladığımda gayet güzel çalışıyor. Çözüm önerisi var mı?

• Bugün Teknosa da flash dan bi video izledim video da yatay resimler geçiyor fakat geçerken beyaz arka zeminde hafif siyah bulutlanma hissettim . Baska 2 3 philips te de benzer durum vardi. Sizler de böyle bişey farkeden oldu mu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: trlux

Bugün Teknosa da flash dan bi video izledim video da yatay resimler geçiyor fakat geçerken beyaz arka zeminde hafif siyah bulutlanma hissettim . Baska 2 3 philips te de benzer durum vardi. Sizler de böyle bişey farkeden oldu mu acaba ?

Banding sorunu o dediğiniz maalesef bu seride çok var benim tv de var dediğiniz gibi hareketli sağdan sola yayınlarda ekranda dikey bulutlanma oluyor kirli bir görüntü oluşuyor özellikle açık renklerde yeşil beyaz açık mavi gibi değişimde yapmıyorlar belli bir seviyeye kadar standart kabul ediliyor özellikle futbol maçları ve konsolda futbol oyunları oynuyorsanız kesinlikle uzak durun philips markanın bu serilerinden tavsiye etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: orhancub

quote:

Bugün Teknosa da flash dan bi video izledim video da yatay resimler geçiyor fakat geçerken beyaz arka zeminde hafif siyah bulutlanma hissettim . Baska 2 3 philips te de benzer durum vardi. Sizler de böyle bişey farkeden oldu mu acaba ?

Banding sorunu o dediğiniz maalesef bu seride çok var benim tv de var dediğiniz gibi hareketli sağdan sola yayınlarda ekranda dikey bulutlanma oluyor kirli bir görüntü oluşuyor özellikle açık renklerde yeşil beyaz açık mavi gibi değişimde yapmıyorlar belli bir seviyeye kadar standart kabul ediliyor özellikle futbol maçları ve konsolda futbol oyunları oynuyorsanız kesinlikle uzak durun philips markanın bu serilerinden tavsiye etmiyorum

Arkadaş siz hangi dünyadan geldiniz? siz TV araştırmayı bilmiyosunuz daha..
    1cm den mi TV izliceksiniz? aklınızdaki sistem nasıl işliyor anlamadım gitti :(
    siz yorum yazmayın bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

quote:

Bence sen yorum yapma herkes senin düz kullanıcı değil adam kendi gözü ile görmüş test etmiş 1 tane de değil 3 tane birden hepsinde aynı sorun var diyor sen kalkmış burda philips`in savunuculuğunu yapıyorsun hayırdır ortağımı oldun firmanın.senin aldığın tv sana iyi gelebilir ama sorun yaşayan gören insanlara da saygı göstereceksin fanboyluk yapacaksın git başka yerde yap.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

quote:

Bence sen yorum yapma herkes senin düz kullanıcı değil adam kendi gözü ile görmüş test etmiş 1 tane de değil 3 tane birden hepsinde aynı sorun var diyor sen kalkmış burda philips`in savunuculuğunu yapıyorsun hayırdır ortağımı oldun firmanın.senin aldığın tv sana iyi gelebilir ama sorun yaşayan gören insanlara da saygı göstereceksin fanboyluk yapacaksın git başka yerde yap.

senin yazdığını ve benim yazdığımı 2 3 defa oku anlarsın umarım. olmadı
    dur açıkça yazayım.
    TV yi 1 metreden mi bakacaksın yoksa 7 metreden mi ?
    banding sorununa gelecek olursak senin videoların 4k değil. HD videodan denemişşin..
    hiç düşündünmü 4k ekran HD den 4 kat daha büyük. bunuda anlamadın.
    internet hızım yavaş diyorsan TRT4K kanalı aç ve dene gör.

git samsung al beğenmedin sony al onu da beğenmedin panasonic al bunu çok beğenir birde LG var onu daha çok beğenirsin. bir tanede PHILIPS var oda sana işe yaramaz.

iyi forumlar.

• Hocam mantığınızı ben de anlamış değilim ve yanlış olduğunu düşünüyorum. Banding hatası 4k televizyonda SD ve HD yayınlarda gerçekleşmez sadece. 4K yayınlarda da gayet bariz bi şekilde belli. Trt 4K'da da oluyor televizyonumda, eğer merak ettiğiniz şey buysa.

• quote:

Orijinalden alıntı: In_ceron

Hocam mantığınızı ben de anlamış değilim ve yanlış olduğunu düşünüyorum. Banding hatası 4k televizyonda SD ve HD yayınlarda gerçekleşmez sadece. 4K yayınlarda da gayet bariz bi şekilde belli. Trt 4K'da da oluyor televizyonumda, eğer merak ettiğiniz şey buysa.

o zaman o sizin sorununuz. TRT4k da herşey düzgün gösteriyor. HD ve SD kanallar her marka televizyon gösterdiği gibi philips dede gösteriyor.
    bunlara takılmayın yanında bakarsanız o kadarı olacak diye düşünüyorum. ama 4 5 metreden bakınca belli olmuyor. 1 metreden bakınca belli oluyor. bunlar normal şeyler.
  • sizin bahsetmiş olduğunuz banding sorunu
    https://www.youtube.com/watch?v=HfXWyas7ibU bu videodaki 0 ile 2 saniye arası gibi mi ? titriyor hani ?
    kesinlikle benim TV de böyle birşey olmadı..
  • Vertical banding hatası ile upscaling'i karıştırdığınızı ben söylemeyeceğim. İnsanlara bilgisizliklerinden dolayı foruma mesaj atmayı bırakmalı diyen "çok bilen" vatandaşımız kendisi araştırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In_ceron

Vertical banding hatası ile upscaling'i karıştırdığınızı ben söylemeyeceğim. İnsanlara bilgisizliklerinden dolayı foruma mesaj atmayı bırakmalı diyen "çok bilen" vatandaşımız kendisi araştırsın.

keşke vertical banding olduğunu başta yazsaydın. sonra da bana diyo bilgisizlikten bilmem ne ego tatmini.
    https://www.youtube.com/watch?v=Ny_3O8vKKfE bu videodaki gibi demek istedin. sana bozuk gelmesi sana iyi olmuş
    sana iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 16 Ağustos 2016; 11:41:56 >
  • Okuduğunuz şeyleri ilk seferinde anlamıyor olmanızdan dolayı yukarıdaki mesajları tekrar okumanızı tavsiye ediyorum, bakın bakalım banding demiş miyim dememiş miyim.
    Size de iyi forumlar
  • conkv C kullanıcısına yanıt
    bende aynı sorunu şu günlerde farketmeye başladım 1 ay oldu tvyi pek izlememiştim gelen birkaç misafirde aynı şeyleri söyledi hareketli hızlı sahnelerde geçişlerde özellikle tvnin ekranın orta kısmında pixelleşmeler oluyor bu bir sorunmu yoksa olağan bişimi anlayamadım
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.