Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
45
Favori
166.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar trt 4k bende gitti yine , son güncellemeyi yapıp 4k yı bulmuş eklemiştim ama gitmiş şimdi yayın mı yok başka bir yol mu var
  • 55pus6581 aldım gecen ay. Maalesef vertical banding kurbanlarından biriyim. Servis çağırdım klasik olarak standart dedi. Bu hafta yasal işlemleri başlatmayı düşünüyorum. Takmamaya çalışıyorum ama olmuyor , futbol maçları işkenceye dönüşüyor. O kadar paralar verip ekran bantlanmasına standart cevabı almak hiç hoş olmadı.
  • Arkadaşlar merhaba

pus6501 tv şuan en güncel halinde ve internete ethernet kablosuyla bağladim önceden wifi ile bagliydi. Sorun şu ki kabloyla bağlamama rağmen hic bir internet sayfasina girmiyor. Arayuz yukleniyor gpzukuyor yarim saat donuyor ama hicbir zaman acmiyor. Fisi cektim bi iki kere girdi sonra tekrar ayni sey. sizde de böylemi yoksa benm tv mi bozuk?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruminasyon kullanıcısına yanıt
    bende de aynı durum var. sanırım modemden kaynaklanıyor. bi de modemi değiştirip öyle denemeyi düşünüyorum, bakalım işe yarar umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: ruminasyon

Arkadaşlar merhaba

pus6501 tv şuan en güncel halinde ve internete ethernet kablosuyla bağladim önceden wifi ile bagliydi. Sorun şu ki kabloyla bağlamama rağmen hic bir internet sayfasina girmiyor. Arayuz yukleniyor gpzukuyor yarim saat donuyor ama hicbir zaman acmiyor. Fisi cektim bi iki kere girdi sonra tekrar ayni sey. sizde de böylemi yoksa benm tv mi bozuk?

Televizyon güncelleştirdikten sonra TV fabrika ayarlarına getirdinmi ?

1 Temmuz'da PHILIPS 49PUS6561 ürünü ben 3400 TL den TEKNOSA'dan aldım şimdi baya ucuzladı ama yapacak birşey yok :) olan oldu yani :D

televizyon aldığım günden bugüne kadar hiç ethernet takmadım.
    Wi-Fi ile 7/24 bağlı. televizyonumda hiç bir sorunum yok.
    ne internete giriyorum nede youtube giriyorum günde en az 20 30 video izliyorum. hatta youtubeden bugüne kadar 5 6 kere film izledim. 1080p de olsun 4k da olsun
    hiç bir sorunum yok.

ama sizinki niye böyle bilmiyorum.. kullanıcı hatası mı elektronik hatası mı hiç bilmiyorum..
    teknosadan aldıysan iade ile ilgili yazılar için TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 8 Ağustos 2016; 11:41:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Arkadaşlar trt 4k bende gitti yine , son güncellemeyi yapıp 4k yı bulmuş eklemiştim ama gitmiş şimdi yayın mı yok başka bir yol mu var

TRT4K kanal durumu hakkında bilgi almak istiyorsanhttps://www.facebook.com/TRT4K/ buna tıkla.
    ben dahil şuan kimse izleyemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: posthumus

55pus6581 aldım gecen ay. Maalesef vertical banding kurbanlarından biriyim. Servis çağırdım klasik olarak standart dedi. Bu hafta yasal işlemleri başlatmayı düşünüyorum. Takmamaya çalışıyorum ama olmuyor , futbol maçları işkenceye dönüşüyor. O kadar paralar verip ekran bantlanmasına standart cevabı almak hiç hoş olmadı.

video çek gönder bakalım vertical banding mi ?
    bende niye böyle birşey yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

55pus6581 aldım gecen ay. Maalesef vertical banding kurbanlarından biriyim. Servis çağırdım klasik olarak standart dedi. Bu hafta yasal işlemleri başlatmayı düşünüyorum. Takmamaya çalışıyorum ama olmuyor , futbol maçları işkenceye dönüşüyor. O kadar paralar verip ekran bantlanmasına standart cevabı almak hiç hoş olmadı.

bende var ,test ettim ve kendim gördüm. Sende niye yok onu bilemem, cihazı ben üretmedim.
  • quote:

quote:

quote:

bende var ,test ettim ve kendim gördüm. Sende niye yok onu bilemem, cihazı ben üretmedim.

bende test ettim hiç birşey yok. video bekliyorum.
    geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 8 Ağustos 2016; 13:09:58 >

• Ben televizyonu çok beğendim de peki bunda 4k film izlicek birşey bulmak lazım işte... Görüntü kalitesi 4k destekleyen bir cep ile çektim.

https://www.youtube.com/watch?v=sZrFW5lhwZk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dijitalevren

Ben televizyonu çok beğendim de peki bunda 4k film izlicek birşey bulmak lazım işte... Görüntü kalitesi 4k destekleyen bir cep ile çektim.

https://www.youtube.com/watch?v=sZrFW5lhwZk

o videoları izlemek lazım. yok banding testi yok iğrenç görüntü testi yok maç yayınlarında çok kötü. bunların hepsi boş. kamera öyle çektiğini kim anlıcak ? millet bunu anlamıyor.
    beğenmeyen android tv yi kullanamayan tv yi iade etsinler diyorum..

• banding görüntü içeriğiyle ne alakası var hatalı paneldir kirli ekran oluşturur,
    hareketli olmayan sabit bir görüntüde de belli olur, hareketli görüntüde daha belirgin olur.

örneğin panelde sadece mavi renk gösterdiğinizde tertemiz rengi alamazsınız, koyu tonda şeritleri veya kirleri göreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamoldar -- 9 Ağustos 2016; 16:25:09 >
  • abidig kullanıcısına yanıt
    yeni frekanstan sonra trt 4k bi ara gitti ama şu an sinyal var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamoldar -- 9 Ağustos 2016; 16:16:58 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba

1 Temmuz'da PHILIPS 49PUS6561 ürünü ben 3400 TL den TEKNOSA'dan aldım şimdi baya ucuzladı ama yapacak birşey yok :) olan oldu yani :D

ne internete giriyorum nede youtube giriyorum günde en az 20 30 video izliyorum. hatta youtubeden bugüne kadar 5 6 kere film izledim. 1080p de olsun 4k da olsun
    hiç bir sorunum yok.

ama sizinki niye böyle bilmiyorum.. kullanıcı hatası mı elektronik hatası mı hiç bilmiyorum..

Teknoloji o konuda hep aynı hissiyatı veriyor zaten kaçınılmaz durum malesef :) Tv şuan en güncel sürümünde hatta 2 3 günder bir güncelleme kontrol ediyorum şu sorun çözülür belki diye. Youtube ile ilgili hiç skıntım yok canavar gibi maşallah. Ancak webbrowser performansı içler acısı samsunga göre. Yada yazılımsal bir hata var youtube gibi güncelleme gelince oturacak yerine diye umut ediyorum. 2 sayfa 3 sayfa açmaya çalıştım mı hafıza doluyor sanki ve hiçbir siteyi açmıyor webbrowser sadece sürekli dönüyor. Tv yi kapatıp açmak bir işe yaramıyor prizden çıkarmak gerekiyor. Sanırım tvnin webbrowserini pek kullanan yok pc üzerinden bağlanıyor herkes genelde.

• philips smart tv sunucusuna bağlanamayan başka kimse yok mu? sadece ben miyim bağlanamayan?

• Uzun zamanndır Philips UHD cihazlarını araştırıyorum. Dikkatimi çeken ve bütçeme uygun iki model oldu. Philips Philips43pus6501 ile 49pus6501 cihazlarından birini almayı düşünüyorum. İki cihaz arasında Boyut dışında başka bir fark var mı?

49pus6501 almak daha cazip geliyor ve şu sıralar Evkur da karşılaştığım fiyat en cazip olanı gibi.. 2749 TL ne dersiniz?

http://www.evkur.com.tr/philips-123-cm-4k-uhd-ambilight-1800hz-android-16gb#horizontalTab2
  • trimurti T kullanıcısına yanıt
    43 ile 49 arasinda hic bir fark yok sadece boyut model numaralari ayni olan urunlerde degisiklik olmaz.

• Dün itibariyle 49pus6501'i bimeksten 2879 TL'ye aldım. 143 TL'de bi para hediyesi var. Bugün servis gelip kurulumu yaptılar. Kanal kurulumu ve android güncellemesi servis tarafından yapıldı. Tv'den gayet memnunum, kanal geçişleri biraz uzun sürüyor onun dışında göze çarpan bir eksiklik de yok. Yalnız usbden film izlerken altyazı dosyasını açamadım. Altyazı dosyam srt uzantılı olmasına rağmen tv altyazıyı okuyamadı. Bu konua yardıma ihtiyacım var. Kumandadan altyazı tuşunu tıklayıp altyazıyı açmama rağmen altyazı dosyası hala görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi physicist_35 -- 11 Ağustos 2016; 14:16:01 >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba

hiç bir sorunum yok.

Teknoloji o konuda hep aynı hissiyatı veriyor zaten kaçınılmaz durum malesef :) Tv şuan en güncel sürümünde hatta 2 3 günder bir güncelleme kontrol ediyorum şu sorun çözülür belki diye. Youtube ile ilgili hiç skıntım yok canavar gibi maşallah. Ancak webbrowser performansı içler acısı samsunga göre. Yada yazılımsal bir hata var youtube gibi güncelleme gelince oturacak yerine diye umut ediyorum. 2 sayfa 3 sayfa açmaya çalıştım mı hafıza doluyor sanki ve hiçbir siteyi açmıyor webbrowser sadece sürekli dönüyor. Tv yi kapatıp açmak bir işe yaramıyor prizden çıkarmak gerekiyor. Sanırım tvnin webbrowserini pek kullanan yok pc üzerinden bağlanıyor herkes genelde.

webbrowser de hiç sıkıntı yok ?
    google facebook herşey hızlı giriyorum. 5 6 kere webbrowserden film izledim.
    senin internet hızından kaynaklı diye düşündüm. bazı siteler reklamlı ama yapacak birşey yokki.

• quote:

Orijinalden alıntı: physicist_35

Dün itibariyle 49pus6501'i bimeksten 2879 TL'ye aldım. 143 TL'de bi para hediyesi var. Bugün servis gelip kurulumu yaptılar. Kanal kurulumu ve android güncellemesi servis tarafından yapıldı. Tv'den gayet memnunum, kanal geçişleri biraz uzun sürüyor onun dışında göze çarpan bir eksiklik de yok. Yalnız usbden film izlerken altyazı dosyasını açamadım. Altyazı dosyam srt uzantılı olmasına rağmen tv altyazıyı okuyamadı. Bu konua yardıma ihtiyacım var. Kumandadan altyazı tuşunu tıklayıp altyazıyı açmama rağmen altyazı dosyası hala görünmüyor.

kanal geçişleri şöyle diyebilirim.
    HD den 4K kanala geçiş süresi en fazla 3 - 4 sn. arası örnk: (TRT1HD kanal TRT4K kanala geçiş süresi)
    SD den HD en fazla 1.5 - 2 sn. arası
    SD den SD en fazla 1 sn.

gelelim alt yazı konusuna. denemediğim için birşey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 12 Ağustos 2016; 8:36:44 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.