Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
45
Favori
166.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşlar bu mesajıma bakan yok mu yoksa bu modeli kullanan mı yokkkkkkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: altan076

senin tv sorunlu. bende öyle birşey yok.
  • yeni güncelleme ile TV dahada iyileşti.
    foruma son veriyorum.
    hepinize iyi forumlar birdaha hiç girmicem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyas77

Bende bu tv yi almaya karar verdim ancak kullanıcısı az olduğu için pek biryerde konusunu görmedim. Kullananlar bilenler varsa buradan bilgilendirirlerse sevinirim. Bu arada LG tvde izlediğim 4K görüntünün aynısını bu tvde alabilirmiyim? Usb ye 4k demo video yükleyip bir Lg tv de birde bu tv de denemek lazım yada bilenler varsa bilgilendirsinler.

Hocam daha çıkalı bir kaç ay olan bir modelin 17 sayfası var sırf burda daha ne olsun ;) sadece bir model var burada Philips vb konu altlarında bir sürü bilgi bulabilirsiniz diğer forumlarda vs de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Size sorunlu model gelmiş ancak bu Samsung dada çok yaygın oluyor lg yi bilmiyorum ama oda öyledir sanırım şans işi biraz sanırım netten aldıysanız hemen değişim yapın

• 2 gün önce n11 den aldım 49pus6501 i. 2420tl ye geldi. Ben Vestel istiyordum yerli malı olsun diye eşim istemedi bunu begendi. Android olmasıydı tercih nedenim. Lg gibi ips ekran olduğunda renkler canlı, sinema moduna yakın bir ayarda doğal görüntü elde ettim. Kimine göre iyidir kime göre kötü ama görüntü benim için yeterli. Banding testi yaptım bir miktar var gibi takıntı yapmıyorum bu tip şeyleri. Maç izlemediğimden. Hareketli görüntülerde bir tuhaflık seziyorum bazen ama daha net anlamlandıramadım. Servis daha yazılım oturmadı 2 ay sonra güncelle dedi ama dayanamadım wifi dan güncelledim. Tablet yada telefon gibi kısa bir sürede güncelledi. Androidi kullanınca bir süre sonra 1-2 kez fişi çekmek zorunda kaldım ama android olması benim tercihimdi. İlerde düzeltip güncellerler zaten. Ortalama cep tel fiyatları 1000-1500 tl iken kocaman android cihaz benim için. Menüleri hoşuma gidiyor. Arkadaşlarda yazmış playstore uygulama az henüz smart tvler için yok gibi.

• En son güncellemeyi tv'nin kendisinden aratıyorum bulamıyor, bulunamadıda demiyor. Şuan piyasada fiyatına oranla alınabilcek tek tv bence. Panellerin %90nında ufak tefek sıkıntı bar bence kesin. Sorunsuz üretmeleri imkansız gibi bişey. Takılmamak lazım pek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntüde farkettiğim gariplik perfect motion mış. Hareketli görüntülerde kare sayısını arttırıp ve arka plandaki objeleri normal yayında bulanıkken daha keskin ve belirgin hale getiren özellikmiş. Görüntüye derinlik kattığını farkettim. Neredeyse 3 boyutu az miktar hissettiriyor. Minimum ve orta seviyeyi seçtiğimde gözümü biraz rahatsız etti maksimum yada tamamen kapalı olarak kullanacağım sanırım. Filmlerde açmayı düşünüyorum.
  • libertyx L kullanıcısına yanıt
    bende şimdi keşke diyorum. 49 inç 2.5 metreden izliyorum ama 55 inçte çok iyi olurmuş hani
    49 küçük mü asla değil ama fiyat farkı çok az arada
  • Arkadaşlar 43pus6501 cihazım geldi, yazılım güncellemesini USB üzerinden yapmaya çalıştım ama olmadı, ben de TV'nin kendi menüsünden yaptım. Yaklaşık 10-15 dk sürdü. İnternete Wi-Fi ile bağlı, arada kopmalar oluyor. Oyun vs yükledim, ilk tıkladığımda hata verebiliyor (neredeyse her zaman) ama 2. kez denediğimde yükledi. Youtube 2. videoya geçmiyor otomatik olarak, her defasında bağlantı yok tekrar deneyin diyor. (Nasıl çözerim?)

Digiturk kullanıyorum HD ler zaten çok iyi SD yayınlarsa gayet tatmin edici.

Bu arada Macbook Pro 13" retina kullanıyorum, TV'ye kablosuz bağlamak için illa Apple TV mi gerekiyor, var mı kullanan/bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarovich

Arkadaşlar 43pus6501 cihazım geldi, yazılım güncellemesini USB üzerinden yapmaya çalıştım ama olmadı, ben de TV'nin kendi menüsünden yaptım. Yaklaşık 10-15 dk sürdü. İnternete Wi-Fi ile bağlı, arada kopmalar oluyor. Oyun vs yükledim, ilk tıkladığımda hata verebiliyor (neredeyse her zaman) ama 2. kez denediğimde yükledi. Youtube 2. videoya geçmiyor otomatik olarak, her defasında bağlantı yok tekrar deneyin diyor. (Nasıl çözerim?)

Digiturk kullanıyorum HD ler zaten çok iyi SD yayınlarsa gayet tatmin edici.

Bu arada Macbook Pro 13" retina kullanıyorum, TV'ye kablosuz bağlamak için illa Apple TV mi gerekiyor, var mı kullanan/bilen?

Mutlaka kablolu bağlanın philips müşteri hizmetlerini arayıp sorunu anlatıp yeniden kurulum yapın sıfırdan çünkü servisler genelde eksik yada yanlış yapıyor.İnternet üzerinden son güncellemeyi mutlaka kurun sorun kalmaz.Apple tv bu işler için vardı sanırım zaten

• yoğun istek üzerine hazırladım.

49PUS6561 kullanımı video halinde youtubeye yayınladım.

izlemek isteyenler alttaki verdiğim Link(bağlantı) tıklayabilir.

]PHILIPS 49PUS6561 kullanımı youtube linki

IP TV nedir bilmem. bir arkadaş özel mesajdan yüklememi istedi. buyurun buda bağlantısı

PHILIPS 49PUS6561 IPTV youtube linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 27 Temmuz 2016; 0:33:51 >

• HDR plus özelliğini biri açıklayabilir mi?

49PUS 6561 modelinde HDR plus var, 6501 modelinde yok. Aralarında yaklaşık 400 TL kadar fark var.

Görüntü kalitesinde fark yaratıyor mu? Kısacası 400 TL fark için değer mi bu özellik onu merak ediyorum, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

senin tv sorunlu. bende öyle birşey yok.

tsk kardeşim resim atabilirmisiniz gelen servise göstermek için çünkü normal diyecekler bunun için
  • usb den kanal listesi atabilecek varmı?
  • Bimeks web sitesinden aldığım bu yazılımı beş para etmeyen tv yi aldım, ancak 1 haftadır para iadesi yapılmadı.
    sözde 3 günde iade ediliyordu. Bimeksede güvenmeyin!
  • yeni güncellemeyle tv adama benzedi. ilk aldığımda youtube falan takılıyordu programlara girmeye çalıştığımda internet bağlı değil diyordu bu sorunu m. hizmetleri ile çözdüm. şimdi yeni yazılımı yükledim 15 dk siyah ekranda kaldı bende fişi çekip 1 dk sonra açtım tv yazılımı güncelledi. şu anda çok hızlı herhangi bir takılma yok . görüntü ayarlarında gündüz ayarı var onu seçin temiz bir görüntü oluyor. parlaklığı falan istediğiniz gibi ayarlayın. şu anda sorunsuz kullanıyorum en ufak takılma yok.
  • TRT 4k yok bende ya

• quote:

Orijinalden alıntı: kafasız24

TRT 4k yok bende ya

TKGS de yok turksata geçti. uydu ayarını yaparsan gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

Orijinalden alıntı: kafasız24

TRT 4k yok bende ya

TKGS de yok turksata geçti. uydu ayarını yaparsan gelir.

Nasıl yapacağım söyleyebilir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.