Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
45
Favori
166.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

Orijinalden alıntı: orhancub

Şu ekranda banding sorunu olmasa benim tv de bende iyi derdim ama çok fazla rahatsız ediyor ben genelde maç izlerim ps4 ile yine futbol oyunları oynuyorum siyah dikey şekilde çıkan çizgileri gördükçe sinirim bozluyor kapatıyorum hemen birde bu duruma standart deyip değişim iade kabul etmiyorlar neyse mahkemeye verdik bekliyoruz bilir kişi gelecek bakalım.

banding nedir bilmem.
    siyah dikey nedir bilmem. video kaydı alıp youtube yayınlama şanşın varmı ? bende öğrenmiş olayım..

Çıplak gözle görebilirsin videoda tam anlaşılmıyor bu olay,ekranın sanki tozlu kirli gibi görüntü oluşuyor dikey gölgelenme bulutlanma gibi oluyor, yayın hareket edince sağa sola belli ediyor kendini,sabit görüntüde sorun yok ama temiz internette aratın videoları youtube`da var zaten görürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tv yi alalı 2 hafta oldu. İlk geldiğinde TRT 4K sorunsuz izlenebiliyordu. Şimdi sinyal yok hatası alıyorum. Tv ye iki defa güncelleme ve 1 defa sıfırdan kurulum yaptım. Bu duruma hangisinin sebep olduğunu bilmiyorum. Kanal listesi güncellememe rağmen bir değişiklik olmadı. Tekrar TRT 4K izleyebilmek için yardımcı olabilecek birileri var mı ?

Saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Şu ekranda banding sorunu olmasa benim tv de bende iyi derdim ama çok fazla rahatsız ediyor ben genelde maç izlerim ps4 ile yine futbol oyunları oynuyorum siyah dikey şekilde çıkan çizgileri gördükçe sinirim bozluyor kapatıyorum hemen birde bu duruma standart deyip değişim iade kabul etmiyorlar neyse mahkemeye verdik bekliyoruz bilir kişi gelecek bakalım.

banding nedir bilmem.
    siyah dikey nedir bilmem. video kaydı alıp youtube yayınlama şanşın varmı ? bende öğrenmiş olayım..

Çıplak gözle görebilirsin videoda tam anlaşılmıyor bu olay,ekranın sanki tozlu kirli gibi görüntü oluşuyor dikey gölgelenme bulutlanma gibi oluyor, yayın hareket edince sağa sola belli ediyor kendini,sabit görüntüde sorun yok ama temiz internette aratın videoları youtube`da var zaten görürsünüz.

iyide o kadar yanında bakarsan o kadarı olucak tabi.. hem o tv ile alakası yokki. kamera öyle kaydetmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: abbet

Tv yi alalı 2 hafta oldu. İlk geldiğinde TRT 4K sorunsuz izlenebiliyordu. Şimdi sinyal yok hatası alıyorum. Tv ye iki defa güncelleme ve 1 defa sıfırdan kurulum yaptım. Bu duruma hangisinin sebep olduğunu bilmiyorum. Kanal listesi güncellememe rağmen bir değişiklik olmadı. Tekrar TRT 4K izleyebilmek için yardımcı olabilecek birileri var mı ?

Saygılar.

bende TRT4K izleyemiyorum
    101 kanaldaydı yok oldu..
  • tv güncelliyemedim ben
    güncelledinzmi?
  • Tkgs de gözükmüyor yeni frekansına geçtiğinden beri. Tekrar uydu kurulumu yapıp, Tkgs yerine Türksat seçerseniz TRT 4K ya kavuşabilirsiniz, ama liste karman çorman

• TV güncellemesi yapamadım. altta verdiğim videodaki gibi hata veriyor. yeniden indirip bu akşam deneyeceğim.. youtubeye yayınlamış olduğum video kendi videomdur.

https://youtu.be/ue-Ey-37sBk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 22 Temmuz 2016; 11:10:54 >
  • ayko A kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Televizyonum bozuldu, ben de dün 43pus6501 ( ambilight ve 4k'ya kanarak ) modelini aldım Bimeks'ten, henüz teslim edilmedi. Uzun süredir ambilight istiyordum şimdi çocuk gibi sabırsızlanıyorum Paylaşımlarınız da çok etkili oldu çok teşekkürler

Bir kaç sorum olacak:

-Bu perfect natural motion özelliği tüm girişlerde çalışıyor mu? (eski philips ve samsung tvlerimde örneğin PC, oyun modunda veya blurayde 1080p de aktif olmuyordu-gerçi çok demode bi soru da olabilir kusura bakmayın bahsettiğim tv ler 2007 filan )

-Dahili oyunlar için bluetoothlu basit bi gamepad alsam mı? (Hepsini tanıyor mu, vs?)

-Genel olarak Android TV nasıl?

-İlk alındığında sanırım güncelleme yapmak gerekiyormuş, sizce TV üzerinden mi yapayım yoksa bilgisayara indirip flash bellek üzerinden yapabiliyor muyuz?

Son olarak tavsiyeleriniz varsa lütfen paylaşmaktan çekinmeyin

• Aynen kardeşim ben de keşke 55 alsaydım diyorum 300 tl bi far vardı sadece gözü yorar mı odaya büyük mü olur falan derken 49 aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarovich

Selamlar,

Televizyonum bozuldu, ben de dün 43pus6501 ( ambilight ve 4k'ya kanarak ) modelini aldım Bimeks'ten, henüz teslim edilmedi. Uzun süredir ambilight istiyordum şimdi çocuk gibi sabırsızlanıyorum Paylaşımlarınız da çok etkili oldu çok teşekkürler

Bir kaç sorum olacak:

-Bu perfect natural motion özelliği tüm girişlerde çalışıyor mu? (eski philips ve samsung tvlerimde örneğin PC, oyun modunda veya blurayde 1080p de aktif olmuyordu-gerçi çok demode bi soru da olabilir kusura bakmayın bahsettiğim tv ler 2007 filan )

-Dahili oyunlar için bluetoothlu basit bi gamepad alsam mı? (Hepsini tanıyor mu, vs?)

-Genel olarak Android TV nasıl?

-İlk alındığında sanırım güncelleme yapmak gerekiyormuş, sizce TV üzerinden mi yapayım yoksa bilgisayara indirip flash bellek üzerinden yapabiliyor muyuz?

Son olarak tavsiyeleriniz varsa lütfen paylaşmaktan çekinmeyin

Bütün soruların cevapları var aslında eski sayfalarda motion otomatik diye biliyorum açıp kapatma var sadece android bence çok iyi gamepad logitech olmalı 50-60 tl klavye mouse da o marka olmalı goruntu çok iyi

• TV nizi güncellediniz mi ? benimki yüklerken hata verdi. sizdede öyle mi ??

https://www.youtube.com/watch?v=ue-Ey-37sBk&feature=youtu.be
  • quote:

TV nizi güncellediniz mi ? benimki yüklerken hata verdi. sizdede öyle mi ??

https://www.youtube.com/watch?v=ue-Ey-37sBk&feature=youtu.be

valla ben denemedim daha bu hafta sonu bi kurcalarım artık
    Geçen hafta güncelleme arattım bulamadı. Kablosuz dan yükleyebilir miyim acaba bilmiyorum??

• arkadaslar bazı kanalların cıkmaması belki türksat ın bombalanmasıyla ilgili olabilir bazı alıcılar hasar aldı....
  • yeniden indirildi ve sorunsuz yüklendi. ancak tv yeniden başlattıktan sonra PHILIP LOGO da kaldı. açma kapama düğmesi ışığı yanıp sönüyor.

güncelleme süresi 7 dakika
    logoda kalma süresi saat 18:27 e göre 40 dakika sürdü. birşeye dokunmak istemiyorum.

normal mı sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 22 Temmuz 2016; 18:52:43 >
  • Televizyonunuzda başka bi flash bellek takılıysa o yüzden açılmıyor olabilir mi? Bende 1tb hdd takılıyken fişi çekip takarsam Philips logosunda takılı kalıyor. Bağlantıyı kestikten sonra tekrar fişi çekip takmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: In_ceron

Televizyonunuzda başka bi flash bellek takılıysa o yüzden açılmıyor olabilir mi? Bende 1tb hdd takılıyken fişi çekip takarsam Philips logosunda takılı kalıyor. Bağlantıyı kestikten sonra tekrar fişi çekip takmam gerekiyor

halen devam ediyor dediğin yöntemi denicem.

sadece usb belleğim takılı hiçbir ne internet kablosu nede hiç birşey takılı değil.

fişi çekecem sonra usb bellek çıkartacam sonra TV çalıştırıcam doğru mu ?
  • denedim malesef aynı sorun.
    önce fişi çektim sonra USB bellek çıkarttım. sonra ise 1 dk bekleyip TV açtım. halen Logo da kalıyor.. ne yapmam gerekiyor ?
  • Allaha şükür
    2 incidede Logoda kaldı
    3 üncüde tv fişi çektim geri taktım
    android yeni sürüme geçiriliyor dendi. sorunsuz açıldı
    arayüz çok hızlandı bilginize..
  • TV yi yeniden kuruyorum.. sonra ise fişini çekip takacağım..
  • smart TV de değişen hiçbirşey yok herşey aynı.
    sadece kanal değiştirme görünüşü değişti. çok hızlı oldu. (yorumum önceki görünüş daha çok şık duruyodu neyse olsun)
    android 5.0 dı 5.1 oldu (bundan emin olamadım)
    kumandadan settings tuşuna basıldığında önceden soldan gösteriyordu artık sağdan gösteriyor.

öncekine göre çok hızlı oldu diyebilirim.

NOT: USB den kurduktan sonra sistem güncelleniyor yazısı 7 dk sürdü.
    sonra otomatik yeniden başlatıyor. açınca PHILIPS LOGO da kalıyor. fişi çektim sonra USB bellek çıkardım.
    sonra tekrar aynı PHILIPS LOGO da kalıyor. bidaha fişi çektim taktım.
    sonra ise sonunda normal açılıyor. "android yeni sürüme geçiliyor" ekranı geldi.
    sonra tv yeniden kurdum. TV çok hızlı stabil çalışmaya başladı.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.