Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
45
Favori
166.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende 43pus6501 kullanıyorum 2 aydır. Gayet memnunum üründen fakat benim urunu ben kendim kurdum O yuzden kanal sıralamasını yapmak uzun sürüyor baya elinde servisin kurduğu kanal sıralamasını atabilecek arkadaş varsa cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRT 4k yı hala bulamadım yardım edin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: kafasız24

TRT 4k yı hala bulamadım yardım edin lütfen

Trt 4 k olarak var menüde 583 . Kanal yad yakınında tek tek bakın o civarlara

• quote:

Orijinalden alıntı: zarovich

Arkadaşlar 43pus6501 cihazım geldi, yazılım güncellemesini USB üzerinden yapmaya çalıştım ama olmadı, ben de TV'nin kendi menüsünden yaptım. Yaklaşık 10-15 dk sürdü. İnternete Wi-Fi ile bağlı, arada kopmalar oluyor. Oyun vs yükledim, ilk tıkladığımda hata verebiliyor (neredeyse her zaman) ama 2. kez denediğimde yükledi. Youtube 2. videoya geçmiyor otomatik olarak, her defasında bağlantı yok tekrar deneyin diyor. (Nasıl çözerim?)

Digiturk kullanıyorum HD ler zaten çok iyi SD yayınlarsa gayet tatmin edici.

Bu arada Macbook Pro 13" retina kullanıyorum, TV'ye kablosuz bağlamak için illa Apple TV mi gerekiyor, var mı kullanan/bilen?

Marketten tvnizehttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.ionitech.airscreen uygulamasını kurun.Airplayden kablosuz görüntü aktarabilirsiniz sonrasında.

• Beyler Samsung cihazı tv ye nasıl aktarırım bîr türlü beceremedim ?

• Arkadaşar.
    55PUS6501 aldım arkadaşlar. Fakat kanal listesi favorilerde kanal sıralamasına giriyorum. Kanalı taşıyorum. Kayıt etmiyor.
    Eski yerine dönüyor.
    Ne yapmamız lazım? Kanal editörü v.s varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciyaezim

Arkadaşar.
    55PUS6501 aldım arkadaşlar. Fakat kanal listesi favorilerde kanal sıralamasına giriyorum. Kanalı taşıyorum. Kayıt etmiyor.
    Eski yerine dönüyor.

Kardeş bu iş çok karışık dı ama ben çözdüm. bu işlem yapmadan önce TV yi güncelle. yoksa sorun yaşarsın.
    kaldı ki kanal konusuna iyi oku
    Uydu Kanalları gir yeni favori kanal oluştur.
    radyo hariç TV Kanalları ekle sonra TV Kanalları diye kaydet
    bittikten sonra
    tekrar Uydu Kanalları gir (TV Kanalları diye kaydettiğimiz favoriden eklemicen)
    yeni favori oluşturup Radyoları ekle Radyo diye kaydet
    bu kadar basit.

ben bu şekilde yaptım. ben en iyisi kanalları kaydedip sana göndereyim.
    Turksat Uydu değil TKGS kullanıyorum.
    TRT4k TKGS de yok Turksatta. haberin olsun. önceden TKGS de yayın yapıyordu. TURKSAT a geçti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 2 Ağustos 2016; 15:24:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

Arkadaşar.
    Eski yerine dönüyor.

Kardeş bu iş çok karışık dı ama ben çözdüm. bu işlem yapmadan önce TV yi güncelle. yoksa sorun yaşarsın.
    kaldı ki kanal konusuna iyi oku
    Uydu Kanalları gir yeni favori kanal oluştur.
    radyo hariç TV Kanalları ekle sonra TV Kanalları diye kaydet
    bittikten sonra
    tekrar Uydu Kanalları gir (TV Kanalları diye kaydettiğimiz favoriden eklemicen)
    yeni favori oluşturup Radyoları ekle Radyo diye kaydet
    bu kadar basit.

ben bu şekilde yaptım. ben en iyisi kanalları kaydedip sana göndereyim.
    Turksat Uydu değil TKGS kullanıyorum.
    TRT4k TKGS de yok Turksatta. haberin olsun. önceden TKGS de yayın yapıyordu. TURKSAT a geçti..

TV yi güncelledim.
    Daha sonra FAVORİ oluşturdum.
    Favorinin içinde kanalları yeniden düzenle dedim.
    Kanaları OK ile işaretledim. taşıdım yeni yerine Tekrar OK a basınca, orda durması gerekirken, eski yerine kaçıyor :)

• yeniden düzenlemiceksin işte.. yeniden düzenliceksen kaydettikten sonra TV yi kapat fişi çek sonra aç tv yi yeniden düzenle. kaydettikten sonra 2 dk bekle. eski yerine kaçmıcak
  • ben de bu televizyonu yeni aldım. internete bağladım ama smart tv bağlantısını kuramıyorum. böyle bir sorun yaşayan var mı?

• quote:

Beyler Samsung cihazı tv ye nasıl aktarırım bîr türlü beceremedim ?

Ayarlardan miracasti acacaksin.

Sonra bir kac ayar daha acacaksin. Goruntu aktarimi paylasimi gibi ayarlar .tam ismini hatirlamiyorum. Actiktan sonra goruntuyu aktarirsin

• edge led mi, direct led mi daha iyi? 7101 edge, 6581 ve 6561 direct. bu modeller arasında kararsız kaldım.
  • arkadaşlar merhaba. uh650 alacakken bu tv yi çok önerdiler ve araştırmaya başladım biraz yazdıklarınıza da göz attım. telefonum ve sound barım LG olduğundan uh650 ye sıcak bakıyordum ama bu modelide gayet güzel şık. sizler neler söyliyeceksiniz internettte youtube da ve kanal geçişlerinden çok şikayet okudum kasmalar donmalar can sıkıcıymış. Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

quote:

Sonra bir kac ayar daha acacaksin. Goruntu aktarimi paylasimi gibi ayarlar .tam ismini hatirlamiyorum. Actiktan sonra goruntuyu aktarirsin

ayarlarda miracastı göremedik.
    Tam olarak nasıl yapılır acaba?
    Şuanda sadece DLNA dan video foto paylaşıyoruz.
    Tam ekran görüntüsünü paylaşamadım.
  • quote:

quote:

quote:

Televizyon bende olsa soylerdim. Yapardin. Ayarlarda yaziyorda tam ismini bilmiyorum. Olmadi herseyi acik yap bluetooth haric

• quote:

quote:

quote:

quote:

Televizyon bende olsa soylerdim. Yapardin. Ayarlarda yaziyorda tam ismini bilmiyorum. Olmadi herseyi acik yap bluetooth haric

telefonuna google cast yükle. halledersin

• quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

quote:

quote:

quote:

telefonuna google cast yükle. halledersin

Teşekkürler oldu.

• Ben hala yapamadım ya sorun bende mi acaba ?

• djsalih24 D kullanıcısına yanıt
    eski bir phlips kulanıcısı olarak smart yönünden bende çok şikayetçiydim lakin tvyi birine hediye etim çok araştırmama rağmen bende 43 uh650v modelini almıştım samiimyetle söylüyorum 10 gün dayanabildim evde 3 adet HD uydu alıcısı var hediye verdiğimin tv yaklaşamdı HAAA görüntü kalitesi olarak<< uh 650v vebos 3 işletim sistemi kulanıyor evet smart yönü hızlı lakin eğer görüntü kalitesini arıyorsanı philips tek geçerim uh 650v 20gün kulanıp satım ertesi gün gidip 49 pus 6501 modelini aldım hiç bir görüntü ayarı yapmadan izliyorum evet arkadaşlara katılıyorum smart yönü iyi değil ama görüntü kalitesi ambiansı müthiş bir de eğer uh 650v karar kılarrsanız ben aldıktan sonra farketim tv açıken panele bir bakın sanki lg çift cam kulanıyor yakından panel köşelere bakın gçrüntü ön cam da değilde sanki arka camdan geliyor bakın zaten anlarsınız< neyse takdir silzlerin iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: niko68

eski bir phlips kulanıcısı olarak smart yönünden bende çok şikayetçiydim lakin tvyi birine hediye etim çok araştırmama rağmen bende 43 uh650v modelini almıştım samiimyetle söylüyorum 10 gün dayanabildim evde 3 adet HD uydu alıcısı var hediye verdiğimin tv yaklaşamdı HAAA görüntü kalitesi olarak<< uh 650v vebos 3 işletim sistemi kulanıyor evet smart yönü hızlı lakin eğer görüntü kalitesini arıyorsanı philips tek geçerim uh 650v 20gün kulanıp satım ertesi gün gidip 49 pus 6501 modelini aldım hiç bir görüntü ayarı yapmadan izliyorum evet arkadaşlara katılıyorum smart yönü iyi değil ama görüntü kalitesi ambiansı müthiş bir de eğer uh 650v karar kılarrsanız ben aldıktan sonra farketim tv açıken panele bir bakın sanki lg çift cam kulanıyor yakından panel köşelere bakın gçrüntü ön cam da değilde sanki arka camdan geliyor bakın zaten anlarsınız< neyse takdir silzlerin iyi forumlar

söart tv sunucusuna bağlanabildiniz mi peki? ben bir türlü bağlanamıyorum

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.