Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
45
Favori
166.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turksat otomatik frekans girerek arama nasıl yapılıyor? tv nin kendi aramsı ile az kanal çıkıyor?
  • tigerito T kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de vardı, çanağı hafif oynattım düzeldi

çanağın sinyal kalitesini artırırsanız frekans girmeye gerek kalmaz, trt4k yı referans alın,

çanağı çok çok hafif oynatarak sinyal kalitesini %100 seviyeye çıkarmaya çalışın
  • arkadaşlar bu ürün ile lg49uh770v arasında kaldım lg nin webos 3.0 arayüzü genel olarak çok övülüyor. Ancak bu cihazın panelinden gelen görüntünün lg den daha iyi olduğunu söyleyenlerde var. Buradaki 8 sayfayıda okudum. Banding ve smart arayüzdeki takılma ve donmalar cidden can sıkıcı. Güncel yazılım bu sıkıntıların çözümü oldu mu acaba?
  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    Yok daha gelmedi kargocular alacakmis bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Hocam nete dse efect yaz dikine sari beyaz bi video var onda cok net cikiyo.

• ceycey11 kullanıcısına yanıt
    kişisel görüşüm ;

web ve internet ağırlıklı kullanılacaksa lg derim. zira philips android. donması kilitlenmesi çok olacaktır, bu sizi sıkmazsa sorun yok.

philipsin sunduğu android yazılım çok çok kısıtlı, sürekli apk yüklemek gerek, hepside stabil çalışmıyor tabi.

ama yazılım bir iki sene güncellemeye devam ederse philips de fena olmaz.

tv için philips biraz önde olabilir. amblight çok kişiyi mest ediyor.
    çok teşekkür ederim bende sizin gibi düşünüyorum. aradaki fiyat farkı olmasa daha kolay karar verebileceğim ancak yerine göre sitelerde iki tv arasında 400-600 tl fark var lg49uh770v fiyarına 55pus6501 alınabiliyor. bu da beni daha çok çıkmaza sokuyor.
  • ceycey11 kullanıcısına yanıt
    lg 49uh650 var çok büyük fark yok,
  • zamoldar kullanıcısına yanıt
    çok mantıklı gelmedi bana. bir arama yapıyorum hiç bulmuyor, bir arama yapıyorum 100 tane buluyor, bir daha aratıyorum 30 tane daha ekliyor. anlamadım giti.
    olay sadece çanak çevirme olayı değil. benim anladığım eğer kendi uydu alıcısını kullanacaksanız, philips ler çanak ve sinyal seçiyor.
    hocam beşpara etmez tv, güncel yazılımı mutlaka yükleyin sıfırdan kurun kanalları, bulamadıklarını frekansla halledin, güncelleme yapmayın! yada eniyisi iade edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerito

lg 49uh650 var çok büyük fark yok,

fiyat olarak söylüyorsanız hocam 650 yi çıkardım çünkü 650v'nin piksel dizilimi RGBW olduğundan bazı kaynaklara göre gerçek 4k değil aslında 3k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey11 -- 3 Eylül 2016; 9:54:14 >
  • tv yi ne amacla kullanacağınıza bağlı. ben kesinlikle lg alacaktım ama android sistemi oğlum oyun oynar diye aldım.

tekrar söylüyorum; android in "maalesef.zart, durdu, zurt durdu" uyarılarına alışıksanız sorun değil, phlips iyidir.
  • quote:

tv yi ne amacla kullanacağınıza bağlı. ben kesinlikle lg alacaktım ama android sistemi oğlum oyun oynar diye aldım.

tekrar söylüyorum; android in "maalesef.zart, durdu, zurt durdu" uyarılarına alışıksanız sorun değil, phlips iyidir.

bende öyle birşey yok. cahil cahil kullanıyorum diyorsanız philips iyidir.
  • sen plug n play kullanıyorsun belli, cehalet işte.
  • Kodi'nin android'de olması multimedia açısından çok büyük bir artı, diğer arkadaşlar kodi kullanmasını bilmiyor sanırım. Her ne kadar android; telefon ya da tabletteki kadar stabil çalışmasa bile, gelecek yeni güncellemelerle daha iyi bi optimizesinin olacağını düşünüyorum. Bu işletim sistemi televizyonda diğer sistemlere göre daha yeni ne de olsa
  • quote:

sen plug n play kullanıyorsun belli, cehalet işte.

gerçekten öyle mi ? :( neyse philips i kötüleyebilirsin.
    inşallah o aldığınız TV ler çin malı değildir.. veya yan sanayi değildir.
    Bende şuana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.
  • kanal listesi atabilen var mı dosyadan?
  • Burada yazanlar diğer marka forumlarına bakmıyor mu ordada bir çok marka şikayet ediliyor tv den bir çok şey bekler olduk önemli olan goruntu ise ona gore smart ise ona gore vs vs şeklinde dar butcelilerin seçim yapması gerekir bence 2000-2500 vererek 5-6 bin lik tv kalitesi bekliyor insanlar lg de Samsung ta Philips te 2000 civarı olan bütün modellerde farklı sıkıntılar var kesinlikle , o fiyata kusursuz model varsa soyleyin insanlar onu alsin , kimisinde goruntu çok kötü , kimisinde smart kimisinde başka özellikler , iyi bir tv için Samsung 5000 bin tl civarı olan ust serileri iyidir onun dışında bu fiyat bandında hepsi aynı . Bir çok inceleme dergisi ve sitesi bu modelleri incelemiş açıp oralardan bakın uzman kişiler sonuçta , Philips iyi puanlarda almis , bendeki modelde çok iyi bir sıkıntı yaşamadım maşallah , android de olan bir çok oyunda var başta bulamamıştim ama şimdi buldum modern combat , asphalt vs oynuyor arada sonuçta PlayStation beklemiyoruz bu paraya haksızlık etmemek lazım

• abidig kullanıcısına yanıt
    Bu tv ile aynı fiyat aralığında olanlar
    lg 49uh650v
    Samsung 50ku7000
    Sony 50w807c... Vs
    Ben genel olarak hepsini inceledim aralarında Philips bir adım önde 300tl fark ile lg49uh770v alsam mı diye tereddüt oldu onunla da öyle fark ettirecek bir durum göremedim bence elinizdekinin kıymetini bilin

• quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Bu tv ile aynı fiyat aralığında olanlar
    lg 49uh650v
    Samsung 50ku7000
    Sony 50w807c... Vs
    Ben genel olarak hepsini inceledim aralarında Philips bir adım önde 300tl fark ile lg49uh770v alsam mı diye tereddüt oldu onunla da öyle fark ettirecek bir durum göremedim bence elinizdekinin kıymetini bilin

Bende aynı şeyi diyorum hocam , varsa da aynı fiyatlara söyleyin daha iyisini insanlar gitsin onu alsin yapılandırıcı olalım insanlarda faydalansin diyorum bence de fiyatına gore yeterli bir tv ben cok memnunum maşallah

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.