Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
117.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Görüntü ayarlarından motion ayarı PMR (Perfect motion rate)sanırım onu düşük ayara getirin clear lcd açık kalsın.Düşük olarak ayarlasanız bile o bahsettiğiniz buğulanmalar olabiliyor.Hiç olmasın derseniz tamamen kapatın fakat bu kez titreme oluyor ben sevmem kapalı kullanmam tercih meselesi tabi.Anlatmaya çalıştığınız durum hızlı aksiyon sahnelerde ve kamera yakın çekimlerde oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, 49pus6581 kullanıyorum bugün internetten yazılıp güncellemesi indirdikten sonra usb ile tvye aktardım güncelleme bittikten sonra tv kanallarını göstermemeye başladı. Yeniden kurulum denedim fabrika ayarlarına dön denedim sonuç alamadım. Harici bir uydu kullanmıyorum oturduğum apartmanın duvarındaki kabloyu bağlamıştım tvye ordan izliyordum, trt4k falan vardı. Şimdi kurulumda neyi seçmem gerekiyor? Uydu kurulumu? Anten kablo kurulumu? Lnb diseq mini? Somebody help me :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ztreptococ -- 18 Eylül 2016; 22:14:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametali

Görüntü ayarlarından motion ayarı PMR (Perfect motion rate)sanırım onu düşük ayara getirin clear lcd açık kalsın.Düşük olarak ayarlasanız bile o bahsettiğiniz buğulanmalar olabiliyor.Hiç olmasın derseniz tamamen kapatın fakat bu kez titreme oluyor ben sevmem kapalı kullanmam tercih meselesi tabi.Anlatmaya çalıştığınız durum hızlı aksiyon sahnelerde ve kamera yakın çekimlerde oluyor.

Bunu engelleme imkanı yok mu yani siz nasıl kullaniyorsunuz

• Flulaşmayi perfect natural motion kapatirsaniz engellersiniz.ben sadece bluray gibi kaynaktan gelen görüntülerde hepsini maksimumda calistiriyorum o zaman motion güzel çalışıyor.bence çok önemsemeyin.dikey gölgelenme banding varmi ona bakın daha büyük bi problem .bütün philips tv lerde eski lcd lerde buna dahil hepsinde bu flulaşma var.

• quote:

Orijinalden alıntı: guneyone

Flulaşmayi perfect natural motion kapatirsaniz engellersiniz.ben sadece bluray gibi kaynaktan gelen görüntülerde hepsini maksimumda calistiriyorum o zaman motion güzel çalışıyor.bence çok önemsemeyin.dikey gölgelenme banding varmi ona bakın daha büyük bi problem .bütün philips tv lerde eski lcd lerde buna dahil hepsinde bu flulaşma var.

Eski tv mde bunun tillahi vardı şimdiki çok iyi sorun yok maşallah

• guneyone kullanıcısına yanıt
    Flulaşma sorun değil de özellikle maç esnasında bu parmaklık arkasından izler gibi oluşan görüntüden nasıl kurtulacağız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Beyler 49PUS6501 ile 6551 arasında ne fark var? 6551 Mediamarkt'ta 2799 TL etiketli. Hangisini tercih edersiniz?

Bildigim kadariyla teknik ozelliklerinde bir fark yok. 6551 de stand ayagi ortada sanirim birde cerceve farkli olabilir. Gorsellerine bakin isterseniz.

• arkadaşlar acil biraz 55pus7600 alnır mı. yani bu 4k hvec60p sorunları halloldu mu
  • Yukarı

• parmaklıktan izler gibi görüntü izlemek maç yayınlarında çok belli oluyor kurtulmak imkansız çözüm yok banding bu ..bide 55 pus 7600 4k sorunu olmasına şaşırdım bendeki altmodel 6581 4k aldıgım günden beri sorunsuz bi şekilde izliyorum birkere bile yayının gittigini görmedim.pus 7600 almayı düşünen arkadaşlar bence güzel bi tv almış olurlar en azından ıps panel degil bu model va dedikleri clear panel kontras siyahlar falan çok iyi bu panelde fiyat çok pahallı geldiginden alamamıştım yalnız bu androıd tam bir hikaye ve tüm sistem androıde göre çalışıyor bi şekide phılıps androıd tv almış arkadaşlar tv uyumsuz uygulamalarla doldurmayın tv kasıyor ben ıvır zıvır tüm uygulamaları silip kaldırdım.
  • guneyone kullanıcısına yanıt
    Peki bu banding iade sebebi olabilir mi maç yayınları çok sinir bozucu

• Bendeki tv servise gitti onlarda gördüler philips merkeze mail yoluyla ilettiler banding i fakat bu standartmış geri getirdiler tv yi bende tüketici heyetine evrakrarla fatura servis raporuyla verdim dava sonuçlanincaya kadar tv bende baska sorunlarda var kitlenmeler takilmalar vs.vs.maç yayini izlenmiyor çok belli oluyor benim tek zevkim bluray film izlemek ondada farkediliyor ama belli belirsiz.büyük ihtimal tv geri iade edip parami alicam bu vatan bil... ı ikinci dava edişim ilkinin parasini alip bu tv yi aldım bilebile lades benimkisi mahkemeye gidin kazaniyorsunuz bi sekilde öyle söyledikleri gibi 6 ay 8 ay falan sürmüyor her ayın 15 inde toplanip heyet inceliyo dosyalari savunma istiyor firmalardan.normalde sizinle muhattap olmayan firmalarda sizinle iletisime gecmek zorunda kalıyorlar.sonra ne talep ediyorsaniź söyleyin.edevlet üzerinden sikayeti yapip takip edebiliyorsunuz .sonucta görüntüsü icin aldigimiz paneli kusurlariyla kabul etmek zorunda degiliz.tüm tv yapan firmalar için söylüyorum hem kırpılmıs model alıcaz hem yüksek vergiler bizden cikacak hemde tüm kusurlari kabul edicez.yok öyle bi dünya ...

• Arkadaşlar bir sorum olacaktı. 49pus6581 kullanıyorum. Bugünlerde çok durduruldu hatası vermeye başladı durduruldu diye hata verip tıkandığı bile oldu Bu durumu nasıl düzeltebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guneyone

Bendeki tv servise gitti onlarda gördüler philips merkeze mail yoluyla ilettiler banding i fakat bu standartmış geri getirdiler tv yi bende tüketici heyetine evrakrarla fatura servis raporuyla verdim dava sonuçlanincaya kadar tv bende baska sorunlarda var kitlenmeler takilmalar vs.vs.maç yayini izlenmiyor çok belli oluyor benim tek zevkim bluray film izlemek ondada farkediliyor ama belli belirsiz.büyük ihtimal tv geri iade edip parami alicam bu vatan bil... ı ikinci dava edişim ilkinin parasini alip bu tv yi aldım bilebile lades benimkisi mahkemeye gidin kazaniyorsunuz bi sekilde öyle söyledikleri gibi 6 ay 8 ay falan sürmüyor her ayın 15 inde toplanip heyet inceliyo dosyalari savunma istiyor firmalardan.normalde sizinle muhattap olmayan firmalarda sizinle iletisime gecmek zorunda kalıyorlar.sonra ne talep ediyorsaniź söyleyin.edevlet üzerinden sikayeti yapip takip edebiliyorsunuz .sonucta görüntüsü icin aldigimiz paneli kusurlariyla kabul etmek zorunda degiliz.tüm tv yapan firmalar için söylüyorum hem kırpılmıs model alıcaz hem yüksek vergiler bizden cikacak hemde tüm kusurlari kabul edicez.yok öyle bi dünya ...

banding sorunu ise bir resim veya video yapıp paylaşabilir misiniz?
    birdahaki Android TV alışında kıyaslayacağım.

• birebir tv kendiniz görmeniz lazım yoksa video veya resimle görülmüyor .ben video cekip servise gönderdim adamlar bunda hiçbişey yok dedi bende baktım gercekten yok.sonra anladıkki videoyu gönderirken telefon çözünürlügü düşürüp göndermiş tüm detay kaybolup gitmiş olay şu,; maç yayını açın uzak çekim sahnelerde kamera saga sola hızlıca hareket ettiğinde yukarıdan assagıya dogru 5cm aralıklarla gölge şeklinde çizgiler yerleri sabit degişmiyor.tüm yayınlarda oluyor fakat en çok spor karşılaşmaları.başkası sorun etmeyebilir benim gözüme takıldı bi kere sürekli görüyorum eski televizyonum philips 8000 serisi o tv de hiçbişey yok. Aradan geçen zaman içinde kalitesi düşmüş philps in eski tv referans alıp gittim bunu aldım .hata etmişim androıd zaten çinden gelen tabletler kalitesinde takılmalar donmalara sebep kesin içindeki uyduruk mtk (mediatek) işlemçiden bana göre ..ya arkadaş firma olarak git bi tane kaliteli çok çekirdekli bi androıd box yaptır kutu olarak tv yi alana ver bagımsız bi şekilde kullansın tv nin içine bir sürü zımbırtı koymuşlar denemeyi bizle yapıyorlar kaldırmıyor tv güzelim görüntüde bu sebeple arka planda kalıyor.sürekli güncellemeyle olacak iş degil.bu arada philips in görüntü kalitesi ne samsung ne lg de var.kullanmadıgım bi sony kaldı onlardada fhd tv ler bile 3000 tl kardeşim.aynı androıd saçmalıgı var bide .deneye deneye dogruyu bulacagız.

• Arkadaslar ben tv almak istiyorm ama iki model arasında kaldım philipis 43pus6101 modelimi yoksa lg43uf7787 mi media marketteki arkadaş kafamı karıştırdı lg 43uf7787 1400 hz olduğu halde görüntüde ve alt yazılarda takılmalar oldugunu söyledi ama philipis 43pus6101 800 hz olduğu halde görüntüde ve alt yazılarda takılmalar olmadıgını söyledi ve paneli lg paneli oldugunu sadece panel olarak lg cok iyi oldugunu ve tv bir bütün olarak iyi olmadıgını söyledilütfen yardımcı olun

• 43 ku 7000 alın tizen isletim sistemini kullandım gayet stabil çalışiyor cok uygulama yok ama hangisinde var.android felaket ben suan kullaniyorum ku 7000 siyahlar iyi 4k uydu alicisida iyi calisiyor hizli youtube videolarinida 4k için söylüyorum takilmadan oynatiyor wifi 11ac destekliyor bence degerlendirin philips alicaksanizda 2016 model almanizi tavsiye ederim eski philips lerin 4k lari problemli sadece panel 4k destekliyor uydu alici 1080p.lg için hiç bi bilgim yok ama ben lg lcd kullandim acayip vertical banding vardi led tv içinde ayni sorunun devam ettigi birsürü sikayetler var lg forumlarina bakin.philips tv lerin alt modelleride ips panel bunlarda kontras oranlari düsük.tercih sizin gözünüze hangisi güzel geliyorsa onu alın.zevk sizin para sizin. bütceniz 2000 tl nin altındaysa samsung 6470 modelini kullanan arkadaslarim var memnunlar.samsung tv alacaksanizda birşeye dikkat etmek lazim ölü pixel çok cıkiyo.

• İki tv arasında kaldım lg 1400 hz ama 1400 tam vermiyor diyor media markette ki arkadas sizce doğrumudur bide sizin dediğİn 43 ku 7000 kaç hz dir sizce lg 43 uf 7787 mi yada philps 43pus6101

• 666azazel kullanıcısına yanıt
    Arkadasım ben tv almak istiyorm ama iki model arasında kaldım philipis 43pus6101 modelimi yoksa lg43uf7787 mi media marketteki arkadaş kafamı karıştırdı lg 43uf7787 1400 hz olduğu halde görüntüde ve alt yazılarda takılmalar oldugunu söyledi ama philipis 43pus6101 800 hz olduğu halde görüntüde ve alt yazılarda takılmalar olmadıgını söyledi ve paneli lg paneli oldugunu sadece panel olarak lg cok iyi oldugunu ve tv bir bütün olarak iyi olmadıgını söyledilütfen yardımcı olun

• arkadaşım hz olayına çok takılmamak lazım bendeki philips 1800 hz ama gel gör bazen horon tepiyor gercek hz degeri 100hz bunlar hep yazılımla ayarlanmıs rakamlar ku 7000 50 hz.gerçek degeri.lg için bilgim yok sadece tv dizi,haber falan izlerim dersen al.. lg.. yi androıd sistemli phıl almanı önermiyorum benim tv sabah sabah iki kez kitlendi sadece tv izlerken hiç bir işlem yapmadıgım halde philips in görüntüsü çok güzel ama kullanamadıktan sonra ne işe yarar.senin baktıgın modelde ambilight bileyok...inan bende eski 100 hz tüplü crt tv vardı bu kayar yazılara baktım inan ordada bu yazılar titriyor .bu ölçü degil.1400 hz degeri tamamen yalan kullanırken işe yaramadıgını göreceksin. vestelin 40 ua 9300 4k tv si önerebilirim paneli samsung olması lazım 3d var fiyatıda uygun.bence bu modeli bi incele
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.