Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
117.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • phılıps tv remote uygulamasını yüklüyorsun aynı ag üzerinden taratıyorsun uygulamadan sonra tv ekranında şifre çıkıyor telefona giriyorsun şifreyi bu kadar .yalnız uygulama stabil çalışmıyor.ben samsung telden yaptım başka telefonları bilmem nasıl ayarlanır.saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: guneyone

phılıps tv remote uygulamasını yüklüyorsun aynı ag üzerinden taratıyorsun uygulamadan sonra tv ekranında şifre çıkıyor telefona giriyorsun şifreyi bu kadar .yalnız uygulama stabil çalışmıyor.ben samsung telden yaptım başka telefonları bilmem nasıl ayarlanır.saygılar...

Cevabın için teşekkürler. Bende aynısını yaptım. Hem iphoneda hem tablette hemde samsung telefonda denedim ama hiçbir şekilde telefon tvyi görmüyor. Yan tarafta komşunun Samsung tvsini görüyor durmadan. Başka uygulamalarla da denedim bir türlü olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetozturk154 -- 30 Ağustos 2016; 15:19:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • guneyone kullanıcısına yanıt
    Merhaba,kullandığım puk7100 cihazda da banding var.Maç ve diğer yayınlarda görüntü hızlı sağa sola hareket ettimi belli oluyor.Araştırdığım kadarıyla servisler normal diyor tek seçenek mahkemeye vermek kalıyor ama cihaz değiştirilse bile yeni tv de bu sorunun olmayacağının garantisi yok hatta büyük ihtimal olacak :-) ben de mahkeme konusunda kararsız kaldım.Samsung-Va panelli cihazlarda sorun olmasa tamam da onlarda da olabiliyor .
  • Tv hiçbir şekilde usb diskleri görmüyor. 2-3 tane denedim yok. Fat32, ntfs hiçbirini görmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetozturk154

Arkadaşlar merhaba. 55Pus6581 aldım. Tvnin görüntü kalitesi gerçekten çok iyi.
    Sadece tablet yada telefondan akıllı kumanda uygulamaları ile bağlantı sağlayamadım. Aynı ağda olmamıza rağmen tvyi bulmuyor. Birçok farklı uygulama denedim yine olmadı.
    Bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba, bende pus6401 var ben bu uygulama sayesinde tlfndan kanal degisimini falan yapabiliyorum ve tlfndaki yada tabletteki medyalari tv de goruntuleyebiliyorum yalniz bahsedilen ozelliklerden birisi olan ve tv de izledigimiz goruntuyu tlf veya tablete aktarabilecegimizin ifade edildigi ozelligi kullanamadim. Bunu yapmak istedigimde cihazi gormuyor malesef.

Bu arada akilli kumanda ozelligini kullanabilmis olsamda pek kullanisli ve gerekli bir uygulama degil bence. Ugrasmaya degmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz07

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetozturk154

Arkadaşlar merhaba. 55Pus6581 aldım. Tvnin görüntü kalitesi gerçekten çok iyi.
    Sadece tablet yada telefondan akıllı kumanda uygulamaları ile bağlantı sağlayamadım. Aynı ağda olmamıza rağmen tvyi bulmuyor. Birçok farklı uygulama denedim yine olmadı.
    Bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba, bende pus6401 var ben bu uygulama sayesinde tlfndan kanal degisimini falan yapabiliyorum ve tlfndaki yada tabletteki medyalari tv de goruntuleyebiliyorum yalniz bahsedilen ozelliklerden birisi olan ve tv de izledigimiz goruntuyu tlf veya tablete aktarabilecegimizin ifade edildigi ozelligi kullanamadim. Bunu yapmak istedigimde cihazi gormuyor malesef.

Bu arada akilli kumanda ozelligini kullanabilmis olsamda pek kullanisli ve gerekli bir uygulama degil bence. Ugrasmaya degmez.

Onu bende artık geçtim ama usblerin hiçbiri çalışmıyor. Denedim ama olmadı. Teknik servis çağıracağım mecburen.

• daha önce samsung suhd 50'' js 7200 kullanıyordum bu gölgelenmelerin hiçbiri yoktu banding falan kesinlikle görmedim avrupa kupasını izledim hiç denk gelmedim gölgelenmeye .tv de ölü piksel başka arızalar vardı .renkler yapaydı canlı modda izlerken .para iadesi alıp philips aldım görüntü gerçekten tartışmasız çok iyi bluray filmlerde fark bariz belli oluyor tüm ayarlar acık motıon falan hepsi maximumda.. görüntü on numara bu havayı samsung vermiyordu .fakat bu gölgelenme gerçekten dikkat edilmese bile görülebilir.buda boşverelim izlemeye devam edelim gibi alışılabilecek bi durum degil.
  • 65pus7601 satısa cıktı mı en zaman cıkıcak ?
  • Arkadaşlar 49Pus6551 düşünüyorum. Kanal geçişlerinin yavaşlığını okumuştum Puk serileri için. Media Markt'da çalışan bu cihazların yeni versiyonlarında (Pus) artık böyle bir sorunun olmadığından bahsetti. Kullanan arkadaşlar cevap verebilirlerse sevinirim. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozoo1903 -- 5 Eylül 2016; 11:56:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoo1903

Arkadaşlar 49Pus6551 düşünüyorum. Kanal geçişlerinin yavaşlığını okumuştum Puk serileri için. Media Markt'da çalışan bu cihazların yeni versiyonlarında (Pus) artık böyle bir sorunun olmadığından bahsetti. Kullanan arkadaşlar cevap verebilirlerse sevinirim. Saygılarımla.

Benim icin yavas sayilmaz yani tv seciminizi etkileyek bir durum yaratacagini sanmam.

• valla hocam dün akşam bendeki philips 6581 iki kez dondu kumanda hiç tepki vermedi tv fişini çekip yeniden başlattım kısaca panel bandıng arada donmalar hiç bir androıd program yüklemesi olmamasına ragmen donmalar takılmalar siyah seviyeleri hiç bahsetmiyorum.bugün iade işlemi için tüketici mahkemesine başvurdum .insallah olumlu sonuçlanacak.sadece ambilight için bu tv alınmaz alınacaksada ıps panel alınmaz nacizane fikrim bu .ayrıca internet üzerinden 4 k videoları takılıyor androıd tam bi hikaye .1 aylık kullanımda başıma gelen bunlar..
  • Bu tv lerde niye altyazı boyutunu büyütemiyoruz. Sene 2016 olmuş küçücük altyazıyı takip etmeye uğraşıyorum. Yok mu bunun bi ayarı?

• ozandemir- kullanıcısına yanıt
    Google play'den harici bir uygulama olarak kodi'yi yükleyebilirsiniz. Dahili oynatıcısında öyle bi ayar yok
  • PUS serisi model kullanan arkadaslarda trt 4k yayininda sinyal alabilen yani yayini izleyebilen kimse var mi?

Trt 4k yayinlarinda turkiye genelinde bir sinyal sorunu var zaten ama bizim tv lerin uydu alici performanslarinida merak ediyorum.

• ben trt 4k hiç sorun yaşamadım gayet güzel gösteriyor çanak boyutum 60 lık ofset
  • bazı filmlerde oynatırken titreme yapıyor vlc tarzı programlar birde kodiyi deneyeyim saol. bir de bu tvnin kanal listesini bulamadım güncel hazır kanal listesi olan varmı? yada kanal editörü ?
  • anladıgım kadarıyla çoğunluk bu tv de internet üzerinden film izlemeye çalışıyor ben 159 tl aldıgım lg bd 450 bluray player dan izliyorum titreme falan yapmıyor gayet akıcı filmler görüntüler çok net motıon güzel çalışıyor bu kaynaktan izledigimde bide androıd uygulamalar ne kadar fazlaysa arka planda tv yoruyor açık kalıyor uygulamalar bunun için es dosya uygulamasını yükledim internet işim bitince tüm uygulamaları es den taratıp kapatıyorum.mx player yüklü bende vlc player telefonda bile düzgün çalışmıyor..
  • Arkadaslar 43pus6401 televizyonum var dijiturk playdan 550tl verip senelik paket alicam ama tv dn dijiplayi acinca ne bi giris die birsey yazio nede baska bisey bu ozelligi kullanan biri yardimci olabilirmi bosuna para ytrmalaylm

• Internet üzerinden digiturk play destegi yok tv nin.bende dsmart blu var izleyemiyorum.tavsiyem digiturk modul alip tv ye takman.varsa tabi .uygulama demo gibi orda duruyor.
  • Cok sacmaymis resmen sogudum suanda

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.