Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
117.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene hiçbir tv alınmaz 2016 modellerin hepsi sorunlu aydınlatma hataları var. 2010 model 9705 bende var 2016 modellerin hepsine basar yıllar içinde kalite iyice düşmüş. Halihazırda tvniz varsa idare edin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1887706/4a8ac501-d16a-43cc-a9e4-37cfc90991b0.jpg[ kutusunda uhd logosu varsa 4k gösterir logoyu kafasına göre basamaz firmalar
  • 2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV
  • 49 pus 7101 trt 4k yı açar
  • 2016 tv ler alınır veya alınmaz oda ayrı bi konu fakat philips va panel olan 8000 serilerini gözüm kapalı alırım philips neden ıps ekran kullanıyor anlam veremiyorum siyahlar çok kötü.bir sürü ıvır zıvır özellik koymuşlar dimming gibi hani o vadedilen muhteşem siyahlar daha göremedik.bence philips paneli samsung dan alsın.ıps ekranların her acıdan net gösterir tuzagınada düşmeyin sanki tv sıfırdan izleniyor karşısına gecer bakarsın dikdörtgen kutunun.banding denilen tv nin katarakt olmuş hali uçuşan birsürü gölgeler aldıgım tv nin her yerinde.farklı özellikleride tv iade etmemi engelliyor arada kaldım muhtemelen stocholm sendromuna tutuldum.

• 43PUS6501 modelini aldım, genel anlamda gayet memnunum ancak şöyle bir durum mevcut ;
    USB üzerinden harddisk taktığımda açılan video uygulamasında altyazılar çok ufak geliyor. Bunları yükseltmek için bir yöntem var mı ?
    Bir diğer konu ise yukarıdaki durumu çözemediğim için VLC player yükledim, ancak belli bir süre sonra VLC player yanıt vermeyi kesti uyarısı alıyorum, TV belli bir süre sapıtıyor VLC'yi kapatınca düzeliyor.

Bu durumu yaşayan oldu mu ?

Teşekkürler.
  • acayip derecede bandıng var bu tv de degiştirsek bile yeni gelicek olanda böyle bir sorunla karşılama ihtimalim yüksek ne yapmalıyım ?6500 kullanan arkadaşlar panelinde bandıng olmayan varmı? yoksa bizemi denk geldi.seyir zevki diye bişey kalmadı.
  • Merhabalar

43PUS6501/12

4K da yani 2160p de
    60 Hz de 4:4:4 Chroma subsampling verebiliyor mu?
  • Valla ben düz izleyiciyim crone pinding 4k yok banding vs :) siz neler yapıyorsunuz arkadaşlar bu tv ler ile :)))) ben izliyorum maşallah rahatsız edecek bir sıkıntı da olmadı. 2500 tl civarı olan tv den de çok üstün performans beklemiyorum zaten . Youtube ,4k , ve tv izlemek yetiyor he birde amblight ve şık kasa yeter daha oyun yükleyip oynamadım bile .
    Samsung 5000 tl ye bir modeli vardı onu alacaktım modelini unuttum şimdi ciddi çok iyi görüntüsü vardı onu alsam belki bende bu testleri yapardım belki bilmiyorum ama yarı fiyatına cazip geldi bu.He belki arkadaşlar da ciddi sıkıntı vardır bilemem ama önceki tv lg panel idi beş para etmezdi , samsung un ucuz modelleri de ışık sızması vs dediler soğuttular .Allah kolaylık versin , üniversite tercihinde bu kadar uğraşmamıştım sonra dan çokta değmezmiş dedim kafa yormaya , iş görüyor mu ? fiyatına göre fazlasıyla görüyor çokta kafa patlatmamak lazımmış bence :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Bu sene hiçbir tv alınmaz 2016 modellerin hepsi sorunlu aydınlatma hataları var. 2010 model 9705 bende var 2016 modellerin hepsine basar yıllar içinde kalite iyice düşmüş. Halihazırda tvniz varsa idare edin derim.

Son bir hafta içinde vatan ve mediamarkt'ta sony(8505), samsung(ku7500), philips (7100) ve lg (uh850-uh600 ve bir oled modeli) denedim, yavas hareketli gri geçişli bir sahnede denediğim 4k tvler titremeyi önleyebiliyor (uh600 hariç) ama ciddi takılmalar oluyor.
    motion ve genel görüntü kalitesi olarak kalitesi olarak evimdeki 7-8 yıllık philips 8894 modeline yaklaşabilecek bir tv görmedim. (oledin siyah ve contrast performansı hariç)
    Philipste 100 hz ve üzeri pasif 3d'li televizyon bulamadım, forumlar ve philips ürün sayfaları şikayetlerle dolu iken firmanın tüketicisine minicik de olsa saygı duyup bir kere cevap verdiğini görmedim.

• pus7601 ne zaman gelecek bilgisi olan?
  • PHILIPS 49PUS6561 Televizyonuma yeni güncelleştirme geldi. Güncelleyen varmı değişiklikleri merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 27 Ağustos 2016; 10:43:27 >
  • 1500-2000 arası 42-43 inç Phips Led Tv önerisi olan var mı arkadaşlar?
    Çok özellikten ziyade fiyat/performans ürünü ve görüntünün netliği önemli..
    Teşekkürler.
  • ışık sızması ve vertıcal bandıng servis tarafından normal kabul edildi.2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV
  • ülkede istedigi gibi at koşturup 3.dünya ülkesiymişiz gibi kırpılmış ürünlerini bu ülkenini insanlarına satmaya çalışan firmalara verilecek en güzel cevap yasal yollardan hak aramak.yabancı firmaların sıfır risk ve yüksek karlarla şatış yaptığı ülkemde kusurları standart degerlerde görebilmek ayrı bi beceri gerektirir.üretimi yapan firmalar sorsan hepsi kendi çapında 1 numaradır.1 numara oldukları tekşey var oda dansözlük....
  • quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

1500-2000 arası 42-43 inç Phips Led Tv önerisi olan var mı arkadaşlar?
    Teşekkürler.

43PUS6401 2000 TL Civarinda alabilirsin. 4k (uydu alicisi da 4k yayinlari destekliyor) ve ambilight ozelligide mevcut

200-300 TL daha koyabilirsen uzerine 6501 de alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz07

quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

1500-2000 arası 42-43 inç Phips Led Tv önerisi olan var mı arkadaşlar?
    Teşekkürler.

43PUS6401 2000 TL Civarinda alabilirsin. 4k (uydu alicisi da 4k yayinlari destekliyor) ve ambilight ozelligide mevcut

200-300 TL daha koyabilirsen uzerine 6501 de alabilirsin.

Teşekkürler.
    Aklımda zaten pus ve galiba 2015 puk serileri vardı.
    Ama bunlar içerisinde standart ev kullanıcısı babında görüntü anlamında hangisi fiyat/performans ürünüdür onu merak ediyordum.
    Dediğiniz modelleri dikkate alacağım.
    Sağolun.

• guneyone kullanıcısına yanıt
    bana da aynı sorundan dolayı üçüncü parti yazılımlarla cihazı test edemezsiniz diye mesaj atmışlar, gülermisin ağlarmısın, bu cihazı yeni alacak olan varsa kesinlikle almasın seri komple sorunlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamoldar -- 30 Ağustos 2016; 9:31:17 >
  • tv haksızlık etmek istemem bluray filmlerde cam gibi net görüntü veriyor ufak tefek kusurları mide bulandırıyor maç yayını izlemiyorum kafesden bakıyormuşşun hissi veriyor servis bunu nasıl göremiyor anlam veremiyorum.soruna bi çözümleri olmadıgından müşteriyi başından savmak en kolay yol.mahkeme yoluyla paramı geri alırım sorunyok.. amacım bagcıyı dövmek degil üzüm yemek.sorunu çözsünler tv geri alırım ama bu tv de sorun yok siz gerizakılısınız biz göremedik siz nasıl gördünüz gibilerinden tavırlar daha tahrik edici oluyor.
  • Arkadaşlar merhaba. 55Pus6581 aldım. Tvnin görüntü kalitesi gerçekten çok iyi.
    Sadece tablet yada telefondan akıllı kumanda uygulamaları ile bağlantı sağlayamadım. Aynı ağda olmamıza rağmen tvyi bulmuyor. Birçok farklı uygulama denedim yine olmadı.
    Bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetozturk154 -- 30 Ağustos 2016; 14:46:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.