Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
117.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 6551 buldum 55 inç mediamarktta 3400 diolar arkadaşlar ne diyorsunuz? Alınır mı bu fiyata?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dartagnan90 D kullanıcısına yanıt
    6551 2 taraflı ambilight diye biliyorum..6561 3 taraflıdır mesela..
  • poloko kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ama 2 taraf 3 taraf bana çok farketmez gibi geliyor. arkadaşımda 2 taraflı 6501 izledim o bile çok güzeldi.tecrübeli arkadaşlar daha bilgi sahibidir ama her tv den korkar olduk. artık en sonunda tutup grundig alıcam o olucak. philips konusunda çok şikayet göremedim o yüzden sordum. ambilight dışında 6561 yada 6581 den bir farkı yoksa 6551 i tercih edeceğim.
  • kötü samsung tecrübemden sonra 49 pus 6581 aldım kurulumu yapılınca fikir vermesi açısından tv hakkında deneyimlediklerimi paylaşacagım.

• vatan bilgisayarı günahım kadar sevmem ama kampanya varmış satıcı arkadaş abi 6501 alacagına 6581 al dedi aynı fiyatta indi kampanya iki gün falan dedi 2899 tl ye aldık inşallah iyi bi seçim olmuştur.
  • Xperia z2den televizyona aynı modeme bağlı oldukları zaman ekran yayınlaması yaptığımda 1 saniyeliğine görüntü gelip donuyor. Ama telefonumdan Hotspot açıp televizyonu da buna başladığımda gayet güzel çalışıyor. Çözüm önerisi var mı?

• Arkadaşlar 6581 tvnin kendi video oynatıcısondan film izlerken altyazı kodlamasından olsa gerek türkçe karakterler saçma bi şekilde çıkıyor.baktım kodlamayla alakalı bi ayar bulamadım. Vlc tarzı programlar bence kendi player ı kadar iyi oynatmıyor. Çözümünü bilen var mı

• 65Pus7101 ve 65puk7120 modellerini yan yana kumanda elimde test ettim ve kesin sonuç olarak puk7120 deki parlak ekran ve renklerin derinliği pus7101 den kesinlikle daha iyi, puk7120 parlak ekran pus7101 mat ekran olması sebebiyle bu fark çıktı ortaya, hızlı sahnelerde farkkı göremedim, sadece pus7101 parlaklık olarak az dha iyi

• ozandemir- kullanıcısına yanıt
    Videoyu açıp artı tuşuna bastıktan sonra altyazı dili gibi bi seçeneğin olması lazım, oradan türkçeyi seçin
  • lg ve samsung forumlarında genel bir mutsuzluk hakim. ışık sızmaları, bulutlanmalar, banding, ekran lekelenme problemleri konuları domine etmiş. bu forumu bir inceledim güllük-gülistanlık gibi geldi. kullanıcı sayısı daha az ondan mıdır bilmiyorum?

ayrıca bu markalarda orta segmentte 100 hz tv 43" tv aradım, yok! sene 2016 hala 100 ya da 120 hz paneller, minimum 49", 3500-4000 tl civarı fiyatlı, üst segmentin altı diyebileceğimiz modellerde var. örneğin şu aralar herkese kaktırdıkları samsung ku7000 serisi 50 hz panelli. ama burda 6501'den itibaren başlıyor ve bu orta sınıf tv'nin fiyatı gayet makul geldi.

ben de aslında philips kullanıcısıyım. 2013'te bir tv almıştım 6-7 ay sonra paneli bozulmuştu, 20 gün bekletip aynı serinin 2014 modelini vermişlerdi. şu anda halen onu kullanıyorum. ondan dolayı biraz soğumuştum ama tv alırken philips i de göz arda etmemek lazım sanırım.

6501 ilgilimi çekti ama ayakları koyacağım yere uygun değil gibi... gerçi farklı ayaklısı da varmış ama onda da 43 inch'i bulamamadım, hayırlısı bakalım. bir de 3d olmaması sıkıntılı geldi. bu arada input lag'leri nasıl bu tv'lerin? biraz olumsuz yorumlar okudum, bilgisi olan var mı? genelde oyun ve film amaçlı alacağım tv'yi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 15 Ağustos 2016; 14:41:30 >

• Vatan'da webe özel 49pus6581 şu anda 2800 tl. sizce bu fiyata alınır mı yoksa biraz daha beklemeli miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt RC

Vatan'da webe özel 49pus6581 şu anda 2800 tl. sizce bu fiyata alınır mı yoksa biraz daha beklemeli miyiz?

Hocam 6581 modelini arkadaşlar forumda baya önerdi. Ben de yine vatanda 55 inc 3500 a buldum almaya gidicem şimdi. 49 inc in fiyatını artık siz hesap edin uygun mu değil mi ? daha uyguna düşer mi bilmiyorum ama şu an için iyi bir fiyat. arkadaşım yaklaşık 1 ay önce 6501 49 inç olanı 3000 e almış mediamarkttan. istediğim boyut 49 inc olsaydı ben 2800 e direk alırdım.

• 6581 bugün kurulumu yapıldı genel olarak dogal görüntüsü var 4k da takılma falan yok 6501 den tek farkı kumandanın akıllı olması sesli komut veriliyo olması birde üç tarafının led lambalı olması fakat hareketli görüntülerde insanların etrafında flulaşma var bu hemen her philips tv de gördügüm bi durum çözümü varmı bakıcam renler cok dogal ama insan o canlı renleri aramıyo degil artık rengi artırıp bu sorunuda çözeriz siyah seviyesi orta bence canlı renkler sevenler samsung alsınlar önceki tv js 7200 samsung da kırmızılar yeşiller bagırıyordu o panel va idi bu ıps.

• quote:

Orijinalden alıntı: guneyone

6581 bugün kurulumu yapıldı genel olarak dogal görüntüsü var 4k da takılma falan yok 6501 den tek farkı kumandanın akıllı olması sesli komut veriliyo olması birde üç tarafının led lambalı olması fakat hareketli görüntülerde insanların etrafında flulaşma var bu hemen her philips tv de gördügüm bi durum çözümü varmı bakıcam renler cok dogal ama insan o canlı renleri aramıyo degil artık rengi artırıp bu sorunuda çözeriz siyah seviyesi orta bence canlı renkler sevenler samsung alsınlar önceki tv js 7200 samsung da kırmızılar yeşiller bagırıyordu o panel va idi bu ıps.

öncelikle tv için hayırlı olsun.
    tv ile tv dışındaki dolapların rengine baktim nerdeyse aynı.
    sanırım telefondandır.

6501 6561 6581 arasında fark var
    6501 2 taraf ambilight HDR yok enerji tüketimi B
    6561 3 taraf ambilight, HDR Plus ve enerji tüketimi B
    6581 3 taraf ambilight HDR yok enerji tüketimi A

ben 6561 kullanıyorum. çok canlı renkleri var.. HDR plus danmi bilmem

• Hocam bilmiyorsunuz, araştırmıyorsunuz; bari insanları yanlış yönlendirmeyin. Bahsettiğiniz üç seride de hdr+ var. Aralarında ufak tefek farklar var sadece, kaç taraflı ambilight var, ya da akıllı kumanda var mı yok mu gibi.

Siz sadece cihazınıza fazla aşık olmuşsunuz. İnsanların aklını karıştırmaya son verin.

• In_ceron kullanıcısına yanıt
    In_ceron ortalık karıştırıcı mısın ?

kendim yayınladığım videomu izle. takıldığın konuyu buraya yaz tamammı ?

https://www.youtube.com/watch?v=NuOLkO4tPqg
  • Videonuzu izleme gereği duymuyorum, insanlara verdiğiniz yanlış bilgiyi düzelttim
    "Hadi bana iyi forumlar"

• quote:

Orijinalden alıntı: In_ceron

Videonuzu izleme gereği duymuyorum, insanlara verdiğiniz yanlış bilgiyi düzelttim
    "Hadi bana iyi forumlar"

sen şimdi klavyeyi yavaşca yere bırak internet explorer sayfasınıda kapat. hade
  • tv hdr var!!!! HDR varmı yokmu diye tartışmaya gerek yok . 3 modelde küçük farklılıklar olmasa hepsinin model numarası aynı olurdu.bunlara takılmamak lazım bende 2008 yılında alınmış philips 8404 lcd var hala cam gibi gösteriyor sonraki dönemde lg ld 750 tv almıştım .panelin köşeleride siyah lekerler oluştu zaman içine philips tv lerin işçiliklerinin bu korelilerden iyi oldugu düşüncesi oluştu zaman içinde tabi bu benim fikrim.kesinlikle gözünüze hoş gelen tv alın takılmayın.içindekilere.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.