Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
117.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf Ambilight için Philips TV almayı düşünüyorum tabi o da 4 taraflı olsun istiyorum yıllardır 2 taraflı kullanıyorum zaten. 4 Taraflı da çok pahalı görünüyor. Lanet olası Ambilight diğer TV'lere bakamıyorum bile
  • us_b_72 U kullanıcısına yanıt
    ikinci technisat modul de calismaz oldu pus7600 e takili iken.. ayni testleri tekrarladim ve modul sorunlu... Arka arka iki modulde calismaz hala gelince TV den de suphe eder oldum. Simdi farkli bir marka modul ile devam ediyoruz.

Hic Philips TV ye takili iken calismaz hale gelen conax module rastladıniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: us_b_72

ikinci technisat modul de calismaz oldu pus7600 e takili iken.. ayni testleri tekrarladim ve modul sorunlu... Arka arka iki modulde calismaz hala gelince TV den de suphe eder oldum. Simdi farkli bir marka modul ile devam ediyoruz.

Hic Philips TV ye takili iken calismaz hale gelen conax module rastladıniz mi?

modülü sık çıkarıp takıyor musunuz? ben yıllardır aynı technisat modülü LG'de kullaıyorum. herhangi bir arıza yaşamadım. slotta sorun varmış gibi gözüküyor. belki de şanssızlık ikisini de sorunlu üretimdi. Philips'e modül alanlar da oldu sizin gibi bir problemle karşılaşana rastlamadım.
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Modulleri yeni TV geldiginde aktardim daha sonra cikartip degisiklik yapmadim..

Pus7600 CI+ desteliyor bendeki Technisat modullerin model no: 0007/4536 (technicrypt CX) ve bulabildigim kadari ile bunlar CI destekliyor:https://www.amazon.de/Elektronik-Foto/s?ie=UTF8&page=1&rh=n%3A562066%2Ck%3ATechnisat%20TechniCrypt%20CX%20CI-Modul%200007%2F4536%5Cc%20Conax

https://en.wikipedia.org/wiki/Common_Interface sayfasinda ise CI+ daha yeni bir standart ve eskiye dogru CI destekler diye belirtilmis.. CI+ TV ye CI modul takilir ve CI+ ile sifrelenmis yayinlar disindakiler seyredilebilir der...

https://www.technisat.com/en_XX/CAM's/352-1674/

sayfasinda da CI ve CI+ urunleri ayri ayri listelenmis...

PUS7600 da iki modul slotu var ikisinin de ayni anda sorun cikarmasi pek olasi degil diye dusunuyorum..

Philips teknik servis ile de takip edecegim..

• us_b_72 U kullanıcısına yanıt
    Teledünya ilettiği yayınları Conax ile şifreleme yapıyor. Cl Conax şifrelemeyi çözen modül yeterlidir. Cl+ irdeto şifrelemeyi de çözüyormuş. Onu almaya gerek yok. Aldığınız modül doğru. Ya aldığınız yerde bir sıkıntı var. Sorunlu modülleri satıyor. Ya da slottan olmasa da televizyona ilşikin bir sorun var. Modülleri bozuyor. Çıkarmayınca modüllerin bu kadar çabuk bozulması normal değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: truelove

Arkadaşlar 2016 model 55pus6501 için ekli videolarda görüleceği üzerine çok rahatsız edici bir şekilde ekran titremesi oluyor. Geçen hafta servise gidip 3 gün süren (ne yaptıklarını bilmediğim sözde yazılım yüklemişler) bakımdan sonra daha beter duruma getirmeyi başardığı için bugün teknik servisi tebrik ettim. Tekrar göndereceğim ama bir çözüm olacağını zannetmiyorum. Güzelim televizyondan bu nedenle vazgececeğim gibi. Konu hakkında bilgisi olan yada başına gelen bir arkadaş görüşlerini yazarsa sevinirim.

https://youtu.be/CzLWjXNfkv4
    https://youtu.be/DDgf7DUO3d4

Yetkili servis çözüm bulamadığı için yenisi ile değiştirilecek.

• Arkadaşlar bende 55pus6501 ile aranıza katıldım burdaki yorumlar sayesinde. Sorum şu harici harddiskten veya usb den filmde altyazı acmak icin Kumanda dan subtitilesa tıklıyorum altyazı açık seciyorum ama altyazi dosyalarini hic görmüyor bile televizyon. Sizde de böyle bir problem var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruminasyon kullanıcısına yanıt
    Genelde tv lerde altyazi otomatik olarak açılır. Altyazinin dosya ismi ve filmin dosya ismi ayni olmasi gerekir. Philips tvlerde de boyledir diye dusunuyorum. Farkliysa tabi bilen bir arkadas yazsin yine

• Arkadaşlar arkaplandaki açık uygulamaları nasıl kapatıyoruz bilen var mı? (43pus6501 2016 android TV)

Android ayarlarından çalışan uygulmalar'a gelip durmaya zorla diyorum, ya da TV'nin fişini çekip takıyorum

Kısayolu vs varsa süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarovich -- 29 Temmuz 2016; 15:04:39 >
  • Var elbette fakat bunu videoya cekip anlatmam lazim yoksa yazmakla olmaz

• Arkadaşlar Merhaba,
    PUS6501 ile 6401 arasında ki fark nedir ? Aralarında 400 TL oynuyor.

Sizce hangisini tercih etmeliyim ?

Yardım lütfen
  • Merhaba arkadaşlar bende 43pus6501 kullanıyorum 2 aydır. Gayet memnunum üründen fakat benim urunu ben kendim kurdum O yuzden kanal sıralamasını yapmak uzun sürüyor baya. Elinde servisin kurduğu kanal sıralamasını atabilecek arkadaş varsa cok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yankee33

Merhaba arkadaşlar bende 43pus6501 kullanıyorum 2 aydır. Gayet memnunum üründen fakat benim urunu ben kendim kurdum O yuzden kanal sıralamasını yapmak uzun sürüyor baya. Elinde servisin kurduğu kanal sıralamasını atabilecek arkadaş varsa cok sevinirim.

Valla hocam herkes birşey sorar bazıları hep yardım eder ama çoğunluk sadece okuyucu , ben daha soru sorupta yardim aldığım %20dir oda en fazla , Diger konularda aynı sırf bu degil , birde tvden al buraya at pek kimse ugraşacagini sanmıyorum hocam siz elinizle yapın ben 1 saatte yaptım ama tv yanımda değil malesef atamayacagim buraya

• abidig kullanıcısına yanıt
    Daha once ayarladim kanalları yaklasik 1,5 saatimi aldı. TRT 4k yi tekrar ayarlayayim derken hepsi gitti o yuzden açıkçası çok zor geliyor tekrar kanal düzenlemek. O yuzden rica ettim.

• Arkadaslar beni de daha 10 gün önce 2016 versiyon ambilight uhd Philips aldım. Teledünya ile kullanıyorum. Şöyle bir sıkıntım var, televizyonu kapatma düğmesine basıyorum, kapanıyor fakat bir süre sonra kendiliğinden yeniden açılıyor. Nasıl kapanıyor anlamadım bu televizyon, suan kapattıktan sonra fişini çekerek kullanıyorum. Ayrıca bazen açtıktan sonra kapanıp baştan açılıyor. Bunlar android kaynaklı hatalar mı yoksa ben mi kullanmayı bilmiyorum? Eğer televizyon kaynaklı ise Samsung tizen tv ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Ayrıca kutuda safety kitapçığı var fakat kullanım kılavuzu bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yankee33

Daha once ayarladim kanalları yaklasik 1,5 saatimi aldı. TRT 4k yi tekrar ayarlayayim derken hepsi gitti o yuzden açıkçası çok zor geliyor tekrar kanal düzenlemek. O yuzden rica ettim.

Doğru diyorsunuzda durum bu şimdi güncelleme ile daha pratik olmuş 1 saatte yaptım 100-150 kanal aldım favoriye hepsine gerek yok zaten

• selamlar.
    pus 6501 de diğer kanalların düzenine dokunmadan, sıfırdan kurmadan nasıl trt 4kyı tekrar ekleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: | OMG! |

Arkadaslar beni de daha 10 gün önce 2016 versiyon ambilight uhd Philips aldım. Teledünya ile kullanıyorum. Şöyle bir sıkıntım var, televizyonu kapatma düğmesine basıyorum, kapanıyor fakat bir süre sonra kendiliğinden yeniden açılıyor. Nasıl kapanıyor anlamadım bu televizyon, suan kapattıktan sonra fişini çekerek kullanıyorum. Ayrıca bazen açtıktan sonra kapanıp baştan açılıyor. Bunlar android kaynaklı hatalar mı yoksa ben mi kullanmayı bilmiyorum? Eğer televizyon kaynaklı ise Samsung tizen tv ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Ayrıca kutuda safety kitapçığı var fakat kullanım kılavuzu bulamadım.

up
  • teknosa'daki %10 hediye çeki ile alınmalı mı sizce? ne yapmak gerekiyor? ay sonuna kadar beklemek mi gerek?
  • Arkadaşlar.
    55pus6501 son versiyona güncelledim.
    Kanal sıralamasına favorilerden giriyorum. Kanalı tutuyorum yukarı götüyorum OKey e basıyorum. Kanal oraya gitmiyor. Eski yerind ekalıyor.
    Çözebilen varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.