Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
117.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yankee33

Merhaba arkadaşlar bende 43pus6501 kullanıyorum 2 aydır. Gayet memnunum üründen fakat benim urunu ben kendim kurdum O yuzden kanal sıralamasını yapmak uzun sürüyor baya. Elinde servisin kurduğu kanal sıralamasını atabilecek arkadaş varsa cok sevinirim.

Philips genelde kendi gelip kuruyor tvlerini o yüzden daha önceden kendisi kurulum yapmış biri yardımcı olabilir sanırım. Benimkini servis kurdu hiç kanal değiştirme vs ihtiyacı hissetmedim tivibudan bağlanınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciyaezim

Arkadaşlar.
    55pus6501 son versiyona güncelledim.
    Kanal sıralamasına favorilerden giriyorum. Kanalı tutuyorum yukarı götüyorum OKey e basıyorum. Kanal oraya gitmiyor. Eski yerind ekalıyor.
    Çözebilen varmı acaba?

aynı sorun bende var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExZaL

quote:

Orijinalden alıntı: ciyaezim

Arkadaşlar.
    55pus6501 son versiyona güncelledim.
    Kanal sıralamasına favorilerden giriyorum. Kanalı tutuyorum yukarı götüyorum OKey e basıyorum. Kanal oraya gitmiyor. Eski yerind ekalıyor.
    Çözebilen varmı acaba?

aynı sorun bende var

Ben bu sorunu soyle cozdum. Guncellemeden sonra. fabrika ayarlsrina.donup bastan kanallari yukleytim. daha sonra sorunsuz tasima oldu. tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: üç f

Sırf Ambilight için Philips TV almayı düşünüyorum tabi o da 4 taraflı olsun istiyorum yıllardır 2 taraflı kullanıyorum zaten. 4 Taraflı da çok pahalı görünüyor. Lanet olası Ambilight diğer TV'lere bakamıyorum bile

Artik AmbiLux'u takip etseniz daha iyi olacak gibi. Amblight eskisi gibi tat vermez bu saatten sonra.

Evet philips hakkinda bircok hakli elestri var ama hem amblight olsun hemde yeni gelistirdikleri ambilux teknolojisinin keyfini yakalayabileceginiz baska bir alternatif siz konusu degil. Ve bu konuda kesinlikle fark yaratiyorlar.

• ButWhoHan B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Manuel arama seceneginden gerekli frekans bilgilerini girerek ekleyebilirsiniz fakat bildigim kadari ile su an trt4k da sinyal yok ve arama yaptiginizda kanali bulamayabilirsiniz.

Bu arada manuel arama seceneginiz aktif degilse tkgs seceneklerine girerek ilgili ayarlarda esnek secenegini secmeniz gerekmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzzhhan

Arkadaşlar Merhaba,
    PUS6501 ile 6401 arasında ki fark nedir ? Aralarında 400 TL oynuyor.

Sizce hangisini tercih etmeliyim ?

Yardım lütfen

Benim gorebildigim sadece asagidaki iki ozellik, ben 6401 aldim

Ekran yenileme hizi
    6401 : 1000 Hz
    6501 : 1800 Hz
    (Bildigim kadariyla ikisininde gercek panel degeri 100 Hz)

Dahili depolama
    6401 : 8 Gb
    6501 : 16 Gb

Belki islemci hizlari fark ediyordur o konuda bilgim yok.

Elektrik tuketimi 6501 in daha yuksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: yankee33

Merhaba arkadaşlar bende 43pus6501 kullanıyorum 2 aydır. Gayet memnunum üründen fakat benim urunu ben kendim kurdum O yuzden kanal sıralamasını yapmak uzun sürüyor baya. Elinde servisin kurduğu kanal sıralamasını atabilecek arkadaş varsa cok sevinirim.

Bildigim kadari ile sadece favori kanal listesinde kanal siralamasi yapabiliyorsunuz. Once izlemek istediginiz kanallari favori listenize ekleyin ve sonra istediginiz gibi siralayin.

Bu arada uydu kurlumunu tkgs secenegi ile yaparsaniz nispeten daha iyi siralanmis bir kanal listesine kavusabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt RC

teknosa'daki %10 hediye çeki ile alınmalı mı sizce? ne yapmak gerekiyor? ay sonuna kadar beklemek mi gerek?

Bimeks kdv kadar indirim kampanyalarinda ki fiyatlari mutlaka takip etmenizi oneririm. Yalniz internetten bakip aldanmayin fiyatlara kampanyalari sadece magazalarda gecerli ve ugrama sansiniz yoksa da magazanin tlfnunu arayip sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: xcage2

merhaba arkadaşlar trt4k yayınımı kesti açılmıyor herkeste durum böylemi_?

Bildigim kadariyla 15 temmuz darbe gecesinden beri trt4k frekansinda sinyal yok.

• alcatraz07 A kullanıcısına yanıt
    haber ettiğiniz iyi oldu, teşekkürler. şu an fiyatları takipteyim. eylül'e kadar almayı planlıyorum.
  • Hocam 49pus6561 49pus6581 modelleri suan 3099 tl teknosada 300 tl hediye cekide hediye

• quote:

Orijinalden alıntı: Ckmz17

Hocam 49pus6561 49pus6581 modelleri suan 3099 tl teknosada 300 tl hediye cekide hediye

Teknosa hediye ceklerini, cek tutarinin uc kati tutardaki alisverislerde kullandiriyor yanlis bilmiyorsam. Bimeksin kdv kadar indirim kampanyalarini takip edip fiyat sormanizi oneririm ayrica vatan da da az da olsa pazarlik yapma imkani oluyor zaman zaman. İnternette yakaladiginiz uygun bir fiyati vatanda isteyebilirsiniz bazen uygun goruyorlar.

• selamlar..18/7/2016 tarihinde 55pus6561 modelini almış bulunmaktayım..Ekran Çözünürlüğü 3840x2160 olarak biliyorum..ama aida64 testinde 1920x1080 olarak çıkıyor..bilgisi olan yardımcı olabilir mi..teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: poloko

selamlar..18/7/2016 tarihinde 55pus6561 modelini almış bulunmaktayım..Ekran Çözünürlüğü 3840x2160 olarak biliyorum..ama aida64 testinde 1920x1080 olarak çıkıyor..bilgisi olan yardımcı olabilir mi..teşekkürler..

hocam aida64 dediğiniz test nedir nasıl yaptınız biraz daha bilgi verebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

quote:

Orijinalden alıntı: poloko

selamlar..18/7/2016 tarihinde 55pus6561 modelini almış bulunmaktayım..Ekran Çözünürlüğü 3840x2160 olarak biliyorum..ama aida64 testinde 1920x1080 olarak çıkıyor..bilgisi olan yardımcı olabilir mi..teşekkürler..

hocam aida64 dediğiniz test nedir nasıl yaptınız biraz daha bilgi verebilirmisiniz ?

Hocam o test bu tv de doğru ölçmüyor bir çok yerde yazmıştı
  • poloko kullanıcısına yanıt
    Hocam tv nin android isletim sistemi 1920 normal tv yayinlarinda 4k destekliyo ama android arayuzu 1920

• quote:

Orijinalden alıntı: Ckmz17

Hocam tv nin android isletim sistemi 1920 normal tv yayinlarinda 4k destekliyo ama android arayuzu 1920

tvde kodi kurulu..oradaki kodi yazılımı içerisinde sistem bilgisi kısmında da 1920x1080 yazıyor.. bu durumda o da android arayüzünü mü görüyor yani..anlamaya çalışıyorum bu durumu..
    peki bu tarz uygulamalar mevcut mu acaba tv ile ilgili içerik hakkında/teknik detay bilgisi veren..
    veyahut 55pus6561 modeline ait servis menüsü gibi detay konusunda yardımcı olunabilir mi..
    selamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poloko -- 11 Ağustos 2016; 11:25:23 >
  • poloko kullanıcısına yanıt
    Hocam kodide android arayuzunde calistigi icin uygulamalarinda arayuzu 1920 dir. Soyle ornek vereyim pc de oyun actiginizda nasil oyunun cozunurlugune gore ekrani degistiriyosa bunuda oyle dusun yayinlarda goruntude 4k yi veriyo fakat uygulama ve oyunlarda 1920 android oyunlarda bilgim bu kadar malesef .

• Yani sonuç olarak 4K yayın izlenebiliyor ama usb.den 4K film izlenemiyor(mu?)

• barsoy kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam usb dende hdmi dende 4k yayin izlenebiliyo

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.