< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 12 Mart 2017; 14:31:48 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 12 Mart 2017; 14:31:48 > |
Şurada ortalama 5.000 tl ye kadar tv bakan kitleye sharp panel anlatmanın kişisel ego tatmininden başka hiç bir açıklaması olamaz. Herkes yaptığı işte ortalamanın üstünde yetkinliğe sahip olabilir. Ve bu yetkinliği çeşitli ortamlarda insanların faydalanabilmesi amaçlı kitlelere sunabilir. Ama ihtiyaç beklenti ve ekonomi üçgeninde optimum faydayı sağlayabilecek ürün sunulmayıp anlaşılması güç terimlerle ve süslü cümlelerle sunum yapılıyorsa bu evet ego tatminidir. O zaman bende forumda bir bankacı olarak (pozisyonumu belirtmeyeceğim ama yetkili bir abiyim) gireyim bireysel kredi kullanmak isteyen arkadaşlara ticari kredi süreç ve oranlarını anlatayım!! Ne kadar mantıklı değil mi :)
Hocam biz burda akşam evimize gelip oturduğumuzda 2 film izleyebileceğimiz veya bi ps de bi oyun atabileceğimiz (bu sayfa için konuşuyorum) ambilight lı bir tv arıyoruz. Panel firmalarının tarihi kökeni ve organizasyon şemalarını değil! Kimsenin bilgisine tecrübesine veya sektör geçmişine lafım yok. Olamaz da zaten. Ama ortalığı bulandırıp kafaları karıştırıyorsan üst düzey bilgilerinle yazma arkadaşım. Birisi çıkıp okumayın demiş. Yazanın kafa bulandıranın hiç mi suçu yok peki? *bu yazı hakarete varan saçma yazılara bir savunma değildir! Kimsenin teknik bilgisi ve özellikle tecrübesi bunalık olarak nitelendirilemez..ayıptır..!! |
Eee sonuç ne.. kim ne anlandı bu yazinla.. Kendinizimi tatmin ediyorsunuz..
Sayın üstad. Gel madde madde yaz. Philips başladın toshiba sharp derken neyle bitti ...??? Albsni üstad ya sen yaşlanıyorsun yada ben. Eskiden yazdıklarını okuysbiliyordum. Baktım bir sonuca gitmiyor okumuyorum. FİKİR UCUSMALARIN BAŞLAMIŞ. . yspma lütfen. . |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightythor -- 18 Ocak 2016; 18:29:12 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ckmz17 -- 19 Ocak 2016; 3:51:00 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|