Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
117.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: logizoom

55pus7101

sende durum kötüymüş birader. bende 49pus7101 aldım. PC, PS4 bağlı bir de dsmart CI kart takılı. ambilight olduğu için odada ışık yakmıyorum. PC açılırken falan mavi ekran hiç böyle görünmüyor bende. al bu resmi phlipsin uluslar arası kısmında ilgili bireye mail at. dönüş sağlatırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cübbesiz Ömer

quote:

Orijinalden alıntı: logizoom

55pus7101

sende durum kötüymüş birader. bende 49pus7101 aldım. PC, PS4 bağlı bir de dsmart CI kart takılı. ambilight olduğu için odada ışık yakmıyorum. PC açılırken falan mavi ekran hiç böyle görünmüyor bende. al bu resmi phlipsin uluslar arası kısmında ilgili bireye mail at. dönüş sağlatırlar

Sattım kurtuldum hocam. İade almazlarsa almasınlar :) 3200 e almıştım bimeksten 3450 ye bugun sattım kurtuldum. Bidaha kapısının önünden geçmem philipsinde bimeksinde :)
  • logizoom L kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışınız :) Bende 43pus6501 modelini bimeksten almayı düşünüyorum ama şimdi sizin yazdıklarınızı görünce ne yapsam bilemedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VUSLATSIZ

İyi yapmışınız :) Bende 43pus6501 modelini bimeksten almayı düşünüyorum ama şimdi sizin yazdıklarınızı görünce ne yapsam bilemedim :)

tavsiyem bulaşmayın ama siz bilirsiniz
    Bimeksten şikayetiniz nedir peki?
    geçmiş olsun. sorunun bimeksle alakalı olduğunu sanmıyorum ama bişey de diyemem fazla. hiç alış veriş yaptığım biryer değil.
    3200 e 32 takla at sen :) 3400 şu an vatanda. teknosa 3900 hala
    yeni aldığında sorun olmaz umarım. vertical banding var mı yazarsan sevinirim. taktım ona
  • fatden1 kullanıcısına yanıt
    Videoyu açtıktan sonra kumanda da bulunan + tuşuna bastığınızda seçeneklerden dil ve altyazı seçenekleri çıkıyor herhangi bir program indirmenize gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips e gectikten sonra technisat connax modulum calismaz oldu, baska bir technisat modul, slot, abone karti testleri sonrasinda sorunun modulde oldugu kesinlesti.,,

• Technisat Conax modul ile Philips TV ler de ve ozellikle psu7600 da sorun yasayan var midir?

• Teledunya icin Philips TVlerde kullanmak icin onereceginiz bir CONAX modul var midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: us_b_72

Philips e gectikten sonra technisat connax modulum calismaz oldu, baska bir technisat modul, slot, abone karti testleri sonrasinda sorunun modulde oldugu kesinlesti.,,

• Technisat Conax modul ile Philips TV ler de ve ozellikle psu7600 da sorun yasayan var midir?

• Teledunya icin Philips TVlerde kullanmak icin onereceginiz bir CONAX modul var midir?

Bunun için teledünya foruma bakabilirsiniz.

Neta 'nın Conax modülü en ucuz ve uygun seçenek gibi gözüküyor du daha yeni tartışılmıştı. Hepsiburada da satılıyor sanırım ama Philips Pus 7600 ile olan uyumunu bşrebir birileri test etmeden söylemek zor diye düşünüyorum. saygılar.

Teledünya konusunda serdarayberk nickli hocamız üstaddır çok sıkışırsanız kendisine sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cübbesiz Ömer

geçmiş olsun. sorunun bimeksle alakalı olduğunu sanmıyorum ama bişey de diyemem fazla. hiç alış veriş yaptığım biryer değil.
    3200 e 32 takla at sen :) 3400 şu an vatanda. teknosa 3900 hala
    yeni aldığında sorun olmaz umarım. vertical banding var mı yazarsan sevinirim. taktım ona

Vertical banding yoktu sadece bulutlanma resimlerdeki gibi.
  • pus7600 ile kullandiginiz, onerdiginiz bir soundbar var mi? TV nin kumandasindan baska bir kumanda olmadan kullanabilmek tercihimdir.
  • Pus 6501 ve vertical banding problemiyle birlikte aranıza katıldık bugün, yarın servisi arayıp baktıracağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: In_ceron

Pus 6501 ve vertical banding problemiyle birlikte aranıza katıldık bugün, yarın servisi arayıp baktıracağız

Hocam tv boyutu nedir?

• st_emx kullanıcısına yanıt
    43 inch hocam, dün vatan bilgisayardan alındı

• Arkadaşlar 2016 model 55pus6501 için ekli videolarda görüleceği üzerine çok rahatsız edici bir şekilde ekran titremesi oluyor. Geçen hafta servise gidip 3 gün süren (ne yaptıklarını bilmediğim sözde yazılım yüklemişler) bakımdan sonra daha beter duruma getirmeyi başardığı için bugün teknik servisi tebrik ettim. Tekrar göndereceğim ama bir çözüm olacağını zannetmiyorum. Güzelim televizyondan bu nedenle vazgececeğim gibi. Konu hakkında bilgisi olan yada başına gelen bir arkadaş görüşlerini yazarsa sevinirim.

https://youtu.be/CzLWjXNfkv4
    https://youtu.be/DDgf7DUO3d4

• merhaba arkadaşlar trt4k yayınımı kesti açılmıyor herkeste durum böylemi_?
  • xcage2 X kullanıcısına yanıt
    Eski frekansta artık yayın yok. Tüm listeden kontrol edin. Diğer yayını bulun TRT 4K adıyla. Frekans bilgileri 12617 Mhz Yatay 12500 kS/s
  • Arkadaşlar philips tv almayı düşünenlere tavsiyem kesinlikle 2015 model olanları almayın. Bu tvlerin uygulamaları iyi çalışmıyor. Yabancı siteler bunu özellikle yazmış, hatta 2016 modeller için şöyle birşeyler söylüyorlar. "2015 model tvler deki hataları gidermiş"

Ben 2 aydır philips 43pus6501 modelini kullanıyorum. Ne TV görüntü kalitesinden nede internetten video film izleme yönünden hiç şikayetim yok. İnternette anında bağlanıyor ve 2 saatlik filmi izleyebiliyorsunuz. 4k harika çalışıyor pırıl pırıl bir görüntüsü var.
    Bence tek şikayet edilecek tarafı kanal geçişleri 1,5-2 saniye kadar sürüyor. Sanırım diğer marka tvler de aynı süreli kanal geçişleri.
    Philips alacaklar kesinlikle 2016 alsın. Hatta başka marka alacaklar da philips alsın 😀
    Bu yorumu benim TV nin bugüne kadar olan performansına göre yapıyorum. Ortaklığım yoktur☝

• karadenizli2834 K kullanıcısına yanıt
    ben tvyi ilk aldığımda da aynı muhabbet dönüyordu 2014 model phipsleri almayın sıkıntılı 2015 modellerde bu sıkıntılar giderilmiş diye çok yazı okudum. 2015 model tv yi alalı 10 ayı geçti. ne takılma ne donma ne kendi kendine reset atma hiç olmadı.

TRT 4K yayınınıda gösteriyor. KODİ yi kurdum netteki tüm filmleri kodi yardımıyla TV nin kendi kumandasıyla netteki reklamlar olmadan tam ekran problemi olmadan çok kolaylıkla izleyebiliyorum. zaten android tv alıp hala netten browser internet tarayıcısı ile film izlemeye çalışanlarıda anlamıyorum. ama tabi tercih meselesi...

kısacası bende TVden çok memnunum aldığıma hiç pişman olmadım.

şunuda unutmamak lazım elektronik işi birazda şans işidir.
  • beyler 40pfk6510 var bende son tv açıldıktan 10 dakika sonra kumandayı unutuyor tuşlara bastığımda philips logosunun altındaki ışık yanmıyor. pili değiştim yeniden tanıttım tv yi yeniden kurdum ama halen aynı fikri olan varmı acaba.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.