Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
117.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gturedi

bildigim kadarıyla 2016 model uhd philps tv lerinde 3d ve curved yok, 7101 de buna dahil

Arkadaş curved sormamış zaten eğer bunu kastetiyseniz. 3 taraflı amblight sormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gturedi

bildigim kadarıyla 2016 model uhd philps tv lerinde 3d ve curved yok, 7101 de buna dahil

2015 tvleri için ne tavsiye edersiniz

• oguz707 O kullanıcısına yanıt
    ben 55pus8700 alacak gibiyim benim de cok bilgim yok. gordugum kadarıyla philips ve lg 2016 tv'lerinde 3d ve curved'ı kaldırıyor ve daha alt serilere hdr ozelligi ekliyor sanırım cok talep olmadı bu 2 ozellige. ben biraz takıntılıyım bu 2 ozellige; eski olmasına ragmen uygun kampanya ile alacak gibiyim
  • arkadaslar teknosadan su philips hue diye 16m renk olan akilli telefondan kontrol edilen lambalar var ya 377tl ye baslangic paketinden aldim onun...icinde 3 adet lamba, guc aparati ve baglanti aparati falan olandan..diger sitelerde 600-700tl bilginiz olsun insallah stok durumundan falan kaynakli iptal etmezler cunku anasayfada gozukmuyor su an..neyse ucuza aldigim yetmemis gibi bir de ambilight tvlerde 15 gun icinde kullanilmak uzere 250tl hediye ceki verdi tv alacak birine verebiliyorsam vermek isterim zebil olmasin indirim

• tv hediye cekini kullanmak uzere verirmisniz bilmiyorum ama ben ambilight tv alicam ?
  • Raistlin1907 R kullanıcısına yanıt
    dostum siteden kaldirmislar urunu stokta da yok diyip duruyorlar hatta sistemde gorunmuyor vs dediler iyice canimi sktılar ben simdi paramin pesine dustum resmen...pazartesi herkes mesaideyken genel merkezi yine arayacagimeger urunu alabiliyorsam sorun yok eger yok diyorlarsa parami geri almaya calisacagim..pz-sali belli olur herhalde durum..sadece kendiniz kullanabilirsiniz diyor hediye ceki icin ama bi ayar cekilir herhalde bakariz istanbuldayim ben gerekirse benim hesaptan senin karttan aliriz fatura ismini falan da seni seceriz alinacak magazayi oldugumuz yeri seceriz yardimci olabilirim bi sekilde bilmiyorum once su aleti bi aliyim da..

• Raistlin1907 R kullanıcısına yanıt
    akasya avmdeki teknosada buldum philips hue baslangic setini aldim icinden 3 ampul cikti ve baglanti aparati falan... internetten satin aldigimi da iptal etmeyecegim onu da teslim almak icin bekliyorum on numara birsey hayran kaldim tavsiye ederim siddetle...apple ve d&r da falan 699tl gozukuyor ben 377tl ye aldim akilli telefonunuzdan yoneterek isik siddeti rengi hareketli rastgele otomatik oynatma zamanlayici vs bi suru ozellik var. ambilight tv alan arkadaslar tv ile baglayabiliyormussunuz senkronize calisabiliyormus haberiniz olsun...tam ambilight deneyimi icin denemek isteyen olursa bilgi vermis olayim. Rasitlin hocam bi sekilde urun gelecek herhalde teslim aliyim ondan sonra istersen bemim teknosa hesabimi veriyim satin alacaksan tv oradan al 250tl indirimi kullan...ya da isranbuldaysan bulusabiliriz bi teknosada magazada hallediriz 15 gun icinde alacaksan...ozelden yazabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 25 Haziran 2016; 21:11:45 >
  • cicia kullanıcısına yanıt
    Genel olarak çok olumlu yorumlar var. Ancak forumda okudum bazı yorumlar aklımı karıştırdı. Fakat gerek sizin gerekse diğer yaptığım araştırma sonucunda ben de pus6501 yana karar kıldım alacam nasipse. Çok teşekkür ederim açıklama ve ilginiz için.
  • VUSLATSIZ V kullanıcısına yanıt
    Rica ederim dostum. Son olarak git mağazada güzelce incele. O zaman kesin kararını verirsin zaten :D
  • CUMARTESİ ELİME FLAŞI ALDIM İÇİNE VERTİCAL BANDİNG TEST VİDEOSUNU ATTIM GİTTİM FORUMA, TEKNOSADAKİ ARKADAŞLAR İLGİLENDİ SAĞOLSUNLAR (YANLIZ FİYAT KONUSUNDA ACAYİP PALAVRACILAR) 6501 E 7101 E VE UH 850 YE TAKTIM. EN İYİSİ 7101 Dİ. EN KÖTÜ UH850 GELDİ BANA. ZATEN ÇOK KARARSIZDIM İKİ SENEDİRDE YORUMLARIMI OKUYANLAR BİLİRLER. İŞİN MADDİ BOYUTUDA BENİM FİKİRLERİMİ ETKİLİYOR. BANA PERFORMANSLARI TATMİN EDİCİ GELMEDİ. ÜST MODELLERDEN BEĞENEMEZSEM ALT MODEL Bİ TANE ALIP İDARE ETMEK VARDI AKLIMDA. Bİ MAĞAZADA, PUK4900 Ü ORDAKİ ARKADAŞIN USB DEN AÇTIĞI 4K VE 1080P VİDEOLARLA İNCELEDİM. FİYATINA GÖRE TATMİN EDİCİ GELDİ. ZATİ BEN PC MONİTÖRÜ GİBİ KULLANICAĞIM İÇİN SMART UYDU TRT4K VS ARAMIYORUM.

17 GÜNLÜK TEŞHİRDE OLAN 49PUK4900 Ü 1.700 LİRAYA ALDIM ARKADAŞLAR. VA PANEL OLMASI VE DİREK LED OLMASI USB 3.0 VE HDMİ 2.0 BARINDIRMASI KAFAMDA ARTILARIYDI. ORDA İNDİRDİK RAFTAN İYİCE BAKTIM ARKADAŞLA TEMİZ ÇİZİK MİZİK YOK. ELEMANLAR DEDİ ABİ SEN KUR YİNEDE GARANTİYİ ONAYLAR SERVİS DEDİ. ARABAY LA EVE GETİRİP KURDUM. SERVİSİ ARADIK GELMELERİNE BİLE GEREK OLMADIĞINI YANLIZCA FATURAYLA GARANTİ BELGESİNİ KAYBETMEMİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER. O ŞEKİL BENDE KULLANDIM. O GÜN GELEN MİSAFİR ARKADAŞIN YANINDA Kİ FLAŞTA DA 4K YA ÇEVRİLMİŞ AVATAR FİLMİ VARDI TAKTIM DİREK TV NİN 3.0 GİRİŞİNE.
    4K YA ÇEVİRME FİLM OLMASINA RAĞMEN FİYATINA GÖRE TAM KARAR FİLM PERFORMANSI ARKADAŞLAR. TRUMOTİON OLMADIĞI İÇİN TABİKİ GÖRÜNTÜ YAĞ GİBİ AKMIYO AMA BENİM LG42LM640 TANDA İYİ 4K OLMASINA RAĞMEN. HEMEN BENİ İLGİLENDİREN KISMA BAKTIM PC Yİ ARC YAZAN HDMİ GİRİŞİNE TAKTIM AÇTIM. TV MENÜSÜNDE 3 AKTİVİTE MODU VAR 1- TV, 2- OYUN, 3-PC. PC MODUNU SEÇİNCE DİĞER BAZI SEÇENEKLER KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR.

GTA 5 AÇTIM 2K OYNATTIM ONDA BİLE FARKETTİ MESELA BULANIK GÖZÜKEN PLAKALAR NET OLARAK OKUNUYOR. GELELİM ZURNANIN BENİM İÇİN ZIRT DEDİĞİ YERE, BATTLEFİELD 3 OYUNU ONLİNE OLARAK AÇTIM. BİR İKİ KİŞİNİN DEDİĞİ GİBİ İNPUT LAG FİLAN YOK (ONLAR KESİN PC MODUNA ALMAMIŞLARDIR YADA BİR ŞEYİ YANLIŞ YAPMIŞLARDIR.) ŞIKIR ŞIKIR OYNADIM HATTA VA PANEL OLMASI SEBEBİYLE SİYAH VE GRİ DETAYLAR DAHA İYİ GÖRÜNÜYORDU BENİM ESKİ TV YE GÖRE. AYNI ŞEKİLDE VERTİCAL BANDİNG OLAYIDA ESKİ TV DEN DAHA İYİ.

TV EVET GERÇEK TEN 4K YI VERİYOR AMA BENİM GİBİ DİKKATLİ GÖZLER İÇİN ANLAM İFADE EDER BU DİYE DÜŞÜNÜYORUM. 3 METREDEN GÜZEL BİR FHD İLE BİR FARKI OLMAZ. 4K OLAYI TAMAMEN BÜYÜKLÜKLE ALAKALI ONU ANLADIM Bİ KERE MUCİZE DEĞİL. NE KADAR BÜYÜK ALIRSAN O KADAR GÜZEL. HE ÜST SEVİYE LER HDR YOK KUANTUM DİSPLAY VS ONLARINDA ARTILARI YOK DEĞİL ONLARI DA MAKUL FİYATA ALAN ARKADAŞLAR PİŞMAN OLMASINLAR. BİRDE YORUMLARI DİKKATLİ OKUYUP ANLAYIN. BAZI İNSANLAR AYARLARI DÜZGÜN YAPMADAN YOK ÖLE OLMADI BÖYLE OLDU DİYE OLUMSUZ ŞEYLER YAZIYOLAR.

FİLM PERFORMANSI PARASI KADAR TV NİN ÖYLE UH850 LER GİBİ JAN JANLI KIMIL KIMIL DEĞİL. TAMAM ÇÖZÜNÜRLÜK GERÇEKTEN 4K AMA BU 4K CİLASI OLMADAN TEK BAŞINA UZAY FARKI YARATMAZ ÇOĞU KİŞİ İÇİN. ZATİ TAHMİNİMCE O YÜZDEN BU HDR OLAYLARINI ÇIKARDILAR. İLERLEYEN YILLARDA GERÇEK DONANIMSAL HDR İLE İŞTE NE BİLİYİM 1000 NİT PARLAKLIKLI VS VS TV LER DE ÇOK GÜZEL OLACAK 4K. GERÇİ ŞİMDİDE VAR AMA ÇOK GEREKSİZ PAHALI. E BİZİM ALACAĞIMIZ ORTA SEVİYELERDE PARASINA GÖRE ANCA UCUNDAN TATTIRIYO O ZEVKİ.

E ŞİMDİ BU DANDİK TV DE AÇIYORUM SONY NİN SAMSUNGUN 4K DEMOSUNU, FİYATINA GÖRE CANAVAR GİBİ. YANİ KAYNAK GÜZEL OLURSA BU TV BENİ BAYA İDARE EDECEK FİLM KONUSUNDA. EKRAN KARTIMIDA YÜKSELTİCEM İNŞALLAH HDMİ 2.0 OLAN GTX1070 GETİRTCEM AMERİKADAN. O ZAMAN PC DEN FİLMLERİ AÇICAM. PROGRAMLARDA MOTİON AYARLARIDA VAR. YANİ ÜST SEVİYE TV LER PARASINI GERÇEKTEN HAKEDENE KADAR BU TV BENİ İDARE EDECEK DİYE DÜŞÜNÜYORUM ARKADAŞLAR.

ÇOĞU KİŞİ BU TV Yİ BENİM GİBİ MONİTOR GİBİ KULLANMAK İÇİN DÜŞÜNÜYOR. ARKADAŞ LAR BENİM ALDIĞIM FİYATA ALABİLİRSENİZ ALIN. FAZLASI NI VERMEYİN BENCE.
    İNPUT LAG KESİNLİKLE YOK. MUCİZE DEĞİL TV, RENK KONUSUNDA VASAT PARLAKLIĞI DÜŞÜK. AMA GERÇEKTEN 4K YANİ. 1700 LİRAYA 49 İNÇ 4K MONİTÖRÜM OLDU İŞTE DİYORUM DAHA NE OLSUN.

• Beyler çok rica edicem biri 5 dakikada olsa kanal geçişleri Sd-HD-Trt4K ve bi kaç film açıp 55pus7101 incelemesi yapabilir mi?(Özellikle ses kısmı önemli) Mağzalarda rahat bakamadım.Ya kumandayı alıyolar ya biri gelio başıma uydu zaten bağlı değil. Lütfen biri çekip linkini atsın Hediye çekim var bimekste Tv alamadım halen Şimdiden Teşekkür ederim
  • arkadaslar 43pus6501'de kanal listesi var mi? yani klasik uydu alicilar gibi ilgili kumanda tusuna basinca kanal listesi aciliyor mu? bi kac arkadas bazi tvlerde kanal listesi olmuyor dedi dogrulugu nedir?

birde guncelleme boyutlari ne civarda? ne siklikla guncelleme aliyor tv?

• quote:

Orijinalden alıntı: yalcines

Beyler çok rica edicem biri 5 dakikada olsa kanal geçişleri Sd-HD-Trt4K ve bi kaç film açıp 55pus7101 incelemesi yapabilir mi?(Özellikle ses kısmı önemli) Mağzalarda rahat bakamadım.Ya kumandayı alıyolar ya biri gelio başıma uydu zaten bağlı değil. Lütfen biri çekip linkini atsın Hediye çekim var bimekste Tv alamadım halen Şimdiden Teşekkür ederim

Cuma günü bimekste 65pus7101 inceledim. Uydu yoktu haliyle. Flash tan 4k içerik falan açtılar. Kısa süre 65ju7500 kullandığımdanmıdır bilemem pek hoşuma gitmedi. Trt 4k olmuş olsa idi direk tarafsız yorum yapabilirdim. Elimle ekrana dokundum 65 olan model va panel. Diğer modellerden renk olarak üstündü. Ama 55 olanı ips panel.. Dış kasası hoşuma gitmedi. 6501 ve 6521 daha kaliteli duruyor..

• saheemr kullanıcısına yanıt
    Tv alamiyorum resmen ya normalde 7 serisi 6 dan ustun olmak zorunda degil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: saheemr

quote:

Orijinalden alıntı: yalcines

Beyler çok rica edicem biri 5 dakikada olsa kanal geçişleri Sd-HD-Trt4K ve bi kaç film açıp 55pus7101 incelemesi yapabilir mi?(Özellikle ses kısmı önemli) Mağzalarda rahat bakamadım.Ya kumandayı alıyolar ya biri gelio başıma uydu zaten bağlı değil. Lütfen biri çekip linkini atsın Hediye çekim var bimekste Tv alamadım halen Şimdiden Teşekkür ederim

Cuma günü bimekste 65pus7101 inceledim. Uydu yoktu haliyle. Flash tan 4k içerik falan açtılar. Kısa süre 65ju7500 kullandığımdanmıdır bilemem pek hoşuma gitmedi. Trt 4k olmuş olsa idi direk tarafsız yorum yapabilirdim. Elimle ekrana dokundum 65 olan model va panel. Diğer modellerden renk olarak üstündü. Ama 55 olanı ips panel.. Dış kasası hoşuma gitmedi. 6501 ve 6521 daha kaliteli duruyor..

Bende 6501 ı daha kaliteli bulmuştum ve fiyatına gore diğer Samsung ve lg modellerinden goruntu olarak çok iyiydi özellikle trt 4k ve video soran arkadaş YouTube da bir suru video var özellikle 6501 için yabancı ve Türk izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abidig -- 28 Haziran 2016; 8:46:22 >

• Philips modele göre kalite sıralaması yapmıyor bazen falan yazmıştı biri ama emin değilim sonucta 7 serisi daha pahali ama 6 daha iyi gibi

• 6521 almaya bakın. Hem direc led hemde 10bit

• nightmare777 N kullanıcısına yanıt
    Evet kanal listesi mevcut ayrica favori kanallarina ayri liste yapabiliyoraun ayrica spor muzik belgesel gibi kendiside ayiriyor

• Benim de alasım va ama para harcamak istemiyorum Fiyat iyi. Bunun yeni modeli çıktı ama tek farkı ışık gücü biraz daha fazla.

• xcage2 X kullanıcısına yanıt
    anladim tesekkurler, guncelleme boyutlari ne civarda peki? bi kac gb'lik mi oluyor yoksa kucuk boyutlu mu?

android tvlerde nasil oluyor bu guncelleme olayi, android surumu mu guncelleniyor? sana zahmet bu konuda da bilgi verebilir misin?

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.