Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
117.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    clear cld açık kalabilir.
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    ASIL SATILAN MODELLERİ VA YAPMIYOLAR ÇAKALLAR. ŞİMDİ ORTA SEVİYE OLAN 7101 6501 VA OLSA, ZATİ 100 HZ, KAPIŞ KAPIŞ GİDER. BİRTEK SAMSUNGTA VAR ONLARDA 50 HZ.
  • ŞİMDİ ARKADAŞLAR KONUNUN İLK SAYFASINDA AZAZEL KARDEŞİMİZİN PAYLAŞTIĞI ŞEMALARDA, 6501 8 BİT+HFR DİYOR, 7101 İÇİN 10 BİT YAZIYOR. ŞİMDİ 3500 CİVARI GERÇEK 10 BİT OLABİLİR Mİ. BİR ÇELİŞKİ VAR AMA ÇÖZEMEDİM. EĞER GERÇEKTEN 10 BİT SE 3300 LİRAYA VAR BU TV HEMEN ALALIM O ZAMAN. LG DE UH950V GERÇEK 10 BİT BİLDİĞİM KADARIYLA ODA NE KADAR PARA BİLİYOSUNUZ.

http://www.displayspecifications.com/en/model/966f410

ŞU SAYFADA BAKIYORUM 7101 İN KAÇ BİT PANEL OLDUĞU YAZMIYOR.

BU KONUDA YORUMLARINIZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANBABA34 -- 23 Haziran 2016; 10:49:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANBABA34

ASIL SATILAN MODELLERİ VA YAPMIYOLAR ÇAKALLAR. ŞİMDİ ORTA SEVİYE OLAN 7101 6501 VA OLSA, ZATİ 100 HZ, KAPIŞ KAPIŞ GİDER. BİRTEK SAMSUNGTA VAR ONLARDA 50 HZ.

Va ve ips farkı nedir dostum ips daha iyi diye biliyoruz görüntü kalitesi olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CANBABA34 C kullanıcısına yanıt
    philips va panel bu yıl azaldı

• Arkadaslar 6561 turuncu indirime girmis teknosada bolge bolge degisiyomu bilmiyorum ama hafta sonuna kadar 3099 tl bence iyi fiyat 6501 de 2999 tl idi
    3 ambilight isteyenler icin kacmaz

• Samsung 65ju7500 iade edince yeniden macera başladı.. Bu konuda okuduklarımdan Philips 65pus6521 ve 65pus7101 öne çıktı. Samsung gibi parlak görüntüsü varmıdır acaba. Mağazada evdeki gibi belli olmuyor. Samsung u 1 hafta kullandım çok hoşuma gitti. Arıza olunca iade ettik. Kapalı kutu bulunmuyor.

• patapon_00 kullanıcısına yanıt
    benim anladığım kadarıyla görüntü, renk, izleme açısı, sağlamlık vs ips.
    siyah seviyesi ve hız konusun da da VA .
    VA hiç deneyemedim. ama tahminim doğruysa benim gibi dikkatli gözler için VA panel hem oyunlarda hem filmlerde daha iyi olur.
  • Bana tam uhd 60p destek veren Philips modeli acil söyler misiniz

• Bimeks te 65pus7101 6400 civarına geliyor. Bunun paneli va mı acaba

• saheemr kullanıcısına yanıt
    65PUS7101/12 TPT650UA-QVN04.U S400A NH TPV VA panel - 100hz
    55PUS7101/12 TPT550U2-EQLSHA.G S1E NH TPV İPS panel - 100hz
    49PUS7101/12 TPT490U2-EQLSHA.G SC2C NH TPV İPS panel - 100hz

paneller böyle mağazada ekrana dokunarak va panel olduğunu söyleyebilirim sizde mağazada inceleyin isterseniz.
    şuanlık 7101 de 55inç ips hariç inceleme çıkmadı.

burada lg reklamı yapılıyor ama böyle bakıyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=w8LvRXioXgw
  • cicia kullanıcısına yanıt
    Hocam bende pus6501 almayı düşünüyorum. Olumlu ve olumsuz yönlerini yazabilirmisiniz? Kullanıcısı olarak sizin görüşleriniz benim için çok değerli olacak.Alıp almamaya sizin görüşlerinizin çok etkisi olacak. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

65PUS7101/12 TPT650UA-QVN04.U S400A NH TPV VA panel - 100hz
    55PUS7101/12 TPT550U2-EQLSHA.G S1E NH TPV İPS panel - 100hz
    49PUS7101/12 TPT490U2-EQLSHA.G SC2C NH TPV İPS panel - 100hz

paneller böyle mağazada ekrana dokunarak va panel olduğunu söyleyebilirim sizde mağazada inceleyin isterseniz.
    şuanlık 7101 de 55inç ips hariç inceleme çıkmadı.

burada lg reklamı yapılıyor ama böyle bakıyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=w8LvRXioXgw

Acaba 65pus7101 va panel olması samsung ju7500 gibi parlak görüntü alabilirmiyim. Samsung direct led philips edge mi acaba

• VUSLATSIZ V kullanıcısına yanıt
    Dostum şimdilik Allah nazarlardan korusun hiçbir problem yok. İnan burda yazılanları hayretlerle okuyorum. Titreme banding kesinlikle yok tv de. Perfect natural motionu ortada kullanıyorum. Kapatınca izlenmez hale geliyor tv zaten. Yazılım olarak çok iyi iş çıkarmışlar diyebilirim. Mağazada zaten aynı fiyattaki diğer tvlerle kaeşılaştırınca dediğimi anlarsın. Onun dışında smartının internet tarayıcısı kullanışsız. Bu kumandayla çok zor. Ekstra fare ile gayet kolay kullanabilirsin. Bende 5 liralık dandik bir fare vardı. Onu takınca görüyor direk. Youtubeda hiç takılma yok. 4k video izliyorum netimin elverdiğince. Lol maçları izliyorum arka arkaya gram takılma kasma donma atma vs olmuyor. En çok da twitch uygulamasını kullanıyorum. Çok iyi olmuş play store da olduğu :)

va olunca parlak olmaz o samsungun aşırı parlaklığı kristal bilmem ne bana yapay geliyor ...
    philips görüntü daha iyi oluyor
    iki markada da upscale nasıldır bilmiyorum.
    samsung direct led
    philips 65 ve 75 inç bilgim yok 55ler edge.
  • Bimekste 65pus7101 inceledim fakat samsung ju7500 gibi tat vermedi bana. Demekki ben yapay görüntüden hoşlanıyorum.. 😝

• Arkadaşlar tekrar rica etsem 3 taraflı amblight uhd Philips 3d tv tavsiye ederr misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 24 Haziran 2016; 20:45:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz707

Arkadaşlar tekrar rica etsem 3 taraflı amblight uhd Philips 3d tv tavsiye ederr misiniz

7101-6521 serisi

bildigim kadarıyla 2016 model uhd philps tv lerinde 3d ve curved yok, 7101 de buna dahil
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.