Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
117.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cicia

Bende de trt hd ler yok. Bir türlü bulamadım.

Var hocam hepsi trt World bile trt 4 k Turksat 4k diye yazıyor vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warnin00

quote:

Orijinalden alıntı: abidig

quote:

Tek sıkıntım tv8 hd ve star hd bulamıyorum kanal listemde diğer tüm kanalların hdsi var

Onlar bende var hocam iyi arayın baya kanal var

Televizyonu kurmaya geldiklerinde flashtan kanal yükledi teknisyesler Favori listede onlar var 347 tane kanal... STAR HD VE tv 8 hd yok. ayrıca nerden çıkarabilirim.

O gelenler hiç birşey den anlamıyor güncel liste değildir o , siz güncelleme leri yapın Philips çağrı merkezini arayarak beraber sorunları söyleyin fabrika ayarı güncelleme kanal listesi hepsini tarif edip çıkarıyorlar

• abidig kullanıcısına yanıt
    Hepsi geldi hocam sağolasın. Benim antende sıkıntı varmış oynadım biraz geldi hepsi. Kaç gündür maçları izleyemiyorum boş yere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicia -- 17 Haziran 2016; 9:38:37 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tek sıkıntım tv8 hd ve star hd bulamıyorum kanal listemde diğer tüm kanalların hdsi var

Televizyonu kurmaya geldiklerinde flashtan kanal yükledi teknisyesler Favori listede onlar var 347 tane kanal... STAR HD VE tv 8 hd yok. ayrıca nerden çıkarabilirim.

O gelenler hiç birşey den anlamıyor güncel liste değildir o , siz güncelleme leri yapın Philips çağrı merkezini arayarak beraber sorunları söyleyin fabrika ayarı güncelleme kanal listesi hepsini tarif edip çıkarıyorlar

Dostum Favori Kanal Listeni Flasha atıp Upload edip buraya atarmsıın ? Bizde onu yüklesek 6501 kullanıyorum eğer sende 6501 kullanıyorsan..

• http://www.hepsiburada.com/philips-43pus6501-43-109-ekran-4k-uydu-alicili-smart-led-tv-p-EVTVPHI43PUS6401 şu linkte 6501 görünen ürün 6401miş satıcı bu yönde bilgi verdi. hepsiburadayı bilgilendirmişler ama hala düzeltilmediğini söyledi.

şu anda 49pus6501 modeli en uygun n11 de 2877 lira. chip para yada %5 elektronik kampanyası olsa direk alırdım fiyat güzel aslında.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum Favori Kanal Listeni Flasha atıp Upload edip buraya atarmsıın ? Bizde onu yüklesek 6501 kullanıyorum eğer sende 6501 kullanıyorsan..

O kadar uğraşacak vaktim yok ne yazık ki telefondan yazıyorum surekli zaten , siz araştırın vardır nette , yada Philips çağrı merkezi arayın

• Raistlin1907 R kullanıcısına yanıt
    http://www.displayspecifications.com/en/brand/3750b burda tüm modellerin aralarındaki farkları direct ledmi edge ledmi hepsini öğrenebilirsin
  • Arkadaslar direct led mi daha iyidir edge led teknolojisimi ? bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raistlin1907

Arkadaslar direct led mi daha iyidir edge led teknolojisimi ? bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim.

Direct

ustalar d-led daha iyi diyor ...
  • Kendim 49puk7150 kullanıyorum. Bi tanıdık tv yi çok beğendi. Bugün puk6561 aldırdım. Yanındaki puk7101 den daha iyi görüntü kalitesi vardı. Promotore sordum. 6561 için va panel bu ondan daha kalitelidir dedi. Yorumları okuyayım dedim tvden haberi olan yok. Zaten sadece teknosada var. Beğendik aldık umarım pişman olmayız. 3300tl fiyatı var 1 yıl garanti+kasko ve braun traş makinesi hediyesi var. 3 taraflı ambilighta sahip. Vatanda da bazı modellerde xbox one hediyesi var göz gezdirmeniz tavsiye edilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Kendim 49puk7150 kullanıyorum. Bi tanıdık tv yi çok beğendi. Bugün puk6561 aldırdım. Yanındaki puk7101 den daha iyi görüntü kalitesi vardı. Promotore sordum. 6561 için va panel bu ondan daha kalitelidir dedi. Yorumları okuyayım dedim tvden haberi olan yok. Zaten sadece teknosada var. Beğendik aldık umarım pişman olmayız. 3300tl fiyatı var 1 yıl garanti+kasko ve braun traş makinesi hediyesi var. 3 taraflı ambilighta sahip. Vatanda da bazı modellerde xbox one hediyesi var göz gezdirmeniz tavsiye edilir.

6561 de IPS var benim bildiğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 19 Haziran 2016; 23:25:31 >
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    pus6561 ips panel pus7101 de ayni sekilde. 6561 in avantaji direct led olmasi...forumu takip etmeye basladigimdan beri saticilarin calisanlarin herseyi kicindan uydurdugu kulaktan dolma bos beles konustugunu daha iyi anladim...dostum guzel tv almissin bence hayirli olsun...android deneyimi bazi kullanicilari biraz yoruyor sorunlar ile umarim sende cok olmaz guncellemeri de yaparsin..philips 2016 tvleri ilgili basliga bakarsan faydali olabilir.

• o zaman 49pus7101 edge led mi 49pus6581 direct led mi hangisi tercih edilmeli farklardan biride 7101 çerceve daha ince ve aluminyum 6581 cerceve standart sizce hangisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, bilgimiz dahilinde en mantıklısı hangisiyse onu almaya çalıştık. Promotorun verdiği cevaplar zaten pek tatmin edici değildi kendim araştırmaya koyuldum. Ikisininde ips olduğunu bilmiyordum. Puk7150 hakkında bilginiz var mı? Birde bu direct led ile edge arasındaki fark nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 20 Haziran 2016; 1:51:15 >
    Direct led daha iyi
  • satıcılara inanmayın prim peşindeler

va-ips paneli anlamak kolay ekrana dokunun parmak izi gibi çıkarsa ips - sulu boya gibi olursa va panel . youtube dan görebilirsiniz.

görebildiğim kadarıyla va paneller

UHD

65PUS8901/12 TPT650LS-FJ01 SC1H XM TPV VA panel - 100hz

65PUS7101/12 TPT650UA-QVN04.U S400A NH TPV VA panel - 100hz

65PUS6521/12 TPT650UA-QVN04.U S400B NH TPV VA panel - 100hz

FHD

40PHK4201/12 VA panel - 50hz

48PFK4101/12 TPT480LS-HN08.S SG01A XM TPV VA panel - 50hz
    40PFK4101/12 TPT400LA-J6PE1.N SC2A NH TPV VA panel - 50hz

48PFK4100/12 TPT480LS-HN08.S SG01A XM TPV VA panel - 50hz
  • Merhaba arkadaşlar ben 7101 aldım ama 4k maç açtım usbden futbolcular hızlı hareketlerde donma oluyor perfect natural motion ve clear lcd açık ama hiçbir faydası yok bi yerden ayar falan mı var bu hız sorunu ama bunda olabileceği aklıma gelmezdi teknosa da LG düşük 4k da bile bu sorunu yaşamadım aynı video da

• quote:

Orijinalden alıntı: Castîel

Merhaba arkadaşlar ben 7101 aldım ama 4k maç açtım usbden futbolcular hızlı hareketlerde donma oluyor perfect natural motion ve clear lcd açık ama hiçbir faydası yok bi yerden ayar falan mı var bu hız sorunu ama bunda olabileceği aklıma gelmezdi teknosa da LG düşük 4k da bile bu sorunu yaşamadım aynı video da

öncelikle hayırlı olsun ... 6501 kullanıyorum hiç bir bahsettiğiniz sorun bulunmuyor. Size tavsiyem internetten 1-2 tane daha 4k futbol maçı inidirip izleyin. Aynı sorun varsa panelinizde bence sorun vardır.Sorun devam etmiyorsa ilk izlediğiniz video sıkıntılı
  • eroled kullanıcısına yanıt
    mesafem 3 metrede olsa alabilsem 65 alırım tabi. yani belki ben yanlış anladım ama sorunuz çok saçma geldi bana 2 katı fiyatı var alabilseler alırlardı herhalde 6521 i
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.