Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
117.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 55 PUS 6501 telefona sahibim İphone daki görüntüyü televizyona aktarma gibi bir şey varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1463996597 Bu linki daha önce de bir arkadaş paylaşmıştı ama ingilizce değildi sanırım.

Son cümlede diyor ki: 7101 son yıllarda test ettiğimiz en kötü Philips'ti.

Ayrıca linkteki testte 4K içeriğin çoğunu oynatamıyor. HDR ise tamamen yalan, "eğer bu tv.ye HDR dersek bütün tv.lere HDR dememiz lazım" demişler. Parlaklık ve kontrast
    kötü. Renkler ise hatalı bulunmuş Eee, ne kaldı zaten ?

Valla nerdeyse 7601 beklemekten sıkılıp 7101 alacaktım ama sırf renk değiştiren ışıkları var diye bu tv alınmaz. Gerçi klavyeli kumandasında hala gözüm kaldı ama neyse.

İlla android dersek ya biraz daha iyisi olan Sony XD85 falan alınır(5000 TL) . Ya da android ve kodiden vazgeçip oled'in büyülü dünyasına dalınır. Sahi konu başlığında oled android tv yazıyor, haber var mı philips oled'den?
    ... Vesselâm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroled -- 16 Kasım 2017; 20:0:59 >

• eroled kullanıcısına yanıt
    Ben tv alma tercihimi philips den yana kullanacağım. Dediğiniz gibi 6521 va panel ama 65". Herkes salonuna 65" koyamaz yerden dolayı. Bende mesela 55pus6561 veya 6581 takip ediyorum. 7101 i takip etmiyorum çünkü egde led. Birazda maddiyat meselesi tabi.

Benim tv den çok bi beklentim yok. Haftada 2-3 gün akşam gelim film izliyeyim yeter tarzı. Birde ortamı değiştiren ambilight olsun tabi bana yeterli.

2016 samsunglar dökülmeye başladılar çünkü. LG deseniz truemotion olmasına rağmen farklı sıkıntılarla yine baş göstermeye başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nibbleArt kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

Ben tv alma tercihimi philips den yana kullanacağım. Dediğiniz gibi 6521 va panel ama 65". Herkes salonuna 65" koyamaz yerden dolayı. Bende mesela 55pus6561 veya 6581 takip ediyorum. 7101 i takip etmiyorum çünkü egde led. Birazda maddiyat meselesi tabi.

Benim tv den çok bi beklentim yok. Haftada 2-3 gün akşam gelim film izliyeyim yeter tarzı. Birde ortamı değiştiren ambilight olsun tabi bana yeterli.

2016 samsunglar dökülmeye başladılar çünkü. LG deseniz truemotion olmasına rağmen farklı sıkıntılarla yine baş göstermeye başladı.

Selam hocam sana sormak istedigim bir konu var philips 7 serisi ortada fakat yeni piyasaya surulen ve sadece vatanda satisi olan 6 serileriyle ilgili;

49pus6501 bu cihazi alip kullananlar var 2 ambilight oldugu icin liste disi benim gozumde

49pus6561
    49pus6581 bu iki model arasinda ki fark ne neden bu kadar cesit var ? İslemci ram yazilim olarak farklari neler ?

Son olarak ozellikle merak ettigim bir husus gonlumde 3 tarafli ambilight olan philips tv almak var 49pus7101 ile 49pus6581 bu ikisi arasinda cok dazla bilgiye sahip olmamakla birlikte kararsizim biri bu konuya aciklik getirebilir mi lutfenn 😞

• quote:

Orijinalden alıntı: ImmorTaL-TurK

quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

Selam hocam sana sormak istedigim bir konu var philips 7 serisi ortada fakat yeni piyasaya surulen ve sadece vatanda satisi olan 6 serileriyle ilgili;

49pus6501 bu cihazi alip kullananlar var 2 ambilight oldugu icin liste disi benim gozumde

49pus6561
    49pus6581 bu iki model arasinda ki fark ne neden bu kadar cesit var ? İslemci ram yazilim olarak farklari neler ?

Son olarak ozellikle merak ettigim bir husus gonlumde 3 tarafli ambilight olan philips tv almak var 49pus7101 ile 49pus6581 bu ikisi arasinda cok dazla bilgiye sahip olmamakla birlikte kararsizim biri bu konuya aciklik getirebilir mi lutfenn 😞

Benim gibisiniz aynı. Benimde gönlümde 3 taraflı ambilight var. Tek farkımız ben şu an için 7101 düşünmüyorum.

6561 ile 6581 arasındaki tek fark kumanda. 6581 in kumandası üzerinde sesli komut özelliği mevcut. İşlemci ram software panel herşey aynı. 6501 i bende 2 taraflı ambilight olduğu için eledim.
    7101 tercih etmemin sebebi ince ve edge led olması. Egde led yani alttan aydınlatmalı tvlerden oldum olası uzağım. Işık sozmalarından dolayı. Ama sızar ama sızmaz şanş işi bu. 7 serisinde ses biraz daha üstün. Diğer özelliklerinin de farkı çok yok diye biliyorum. İkiside 100hz panel. Bende 6561 ve 6581 in vatan veya teknosa dışında satışa çıkmasını bekliyorum. Çünkü 4000 den aşağıya rahat bulunabilir tvler bunlar.

• 49 inć 6581 ile 7101 arasindaki farklar neler hangisini almaliyiz

• mçl M kullanıcısına yanıt
    Panel islemci yazilim olarak ayni
    Birinde 20 w ses digerinde 30w hoparlor var
    Biri direct led digeri edge led
    Biri plastik kasa biraz kalin digeri ince ve aluminyum metal kasa

• eroled kullanıcısına yanıt
    7601 niye sadece 65" çıkıyor ki. Dediğiniz fiyat olursa tam rezillik Arada düzgün bir tek bu gözüme çarptı.
  • Arkadaşlar USB den izlediğim filmlerde Türkçe karakter sorunu oluyor TV üzerinde unicode ayarlara baktım fakat bulamadim, bunu nasıl çözüyoruZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 15 Haziran 2016; 9:59:22 >
  • LaNcEt kullanıcısına yanıt
    Dostum kodi yada mx player indir. Hem daha stabil hem altyazı sıkıntısı yok.

• Tamamdır hocam teşekkürler :)

• arkadaşlar 43pus6501 modeli hepsiburada ki satıcıda 2268 tl + 100 axess puan veriyor fiyat olarak iyi midir ?
  • BakimsizTarzan B kullanıcısına yanıt
    Satıcı güvenilirse çok iyi fiyat

• cicia kullanıcısına yanıt
    2 satıcıyıda tanımıyorum biri beymag diğeri aknteknoloji
  • BakimsizTarzan B kullanıcısına yanıt
    Satıcı yorumlarına bakabilirsiniz. Ayrıca şikayetvar' danda bakıp fikir sahibi olabilirsiniz.

• cicia kullanıcısına yanıt
    bugün gidip tvye bakayım canlı canlı. oğlan 42pfl6877 tvmin ekranını kırdı. mecbur alıcam bir tv. eski tvmin görüntüsünü seviyordum buda aynı kalitedeyse alıcam inşallah.
  • arkadaşlar acil yardım.

65puk7120 ile 65pus7101 arasında hangisini tercih edeyim. yukarda arkadaşın da söylediği gibi bimekste büyük bi indirim var. bir de 65'' ledler için ortalama oturma uzaklığı ne kadar olmalıdır ?
  • 2 seferdir pus6501 i kapatınca 3 5 saniye sonra kendi tekrar açılıyor. Görüntü değil sadece ses geliyo power tuşuna basınca görüntü geliyo tekrar kapatıyorum. Yüksek sesle açıldığından ilk seferinde bi sıçramaya sebep olmuştu nasıl düzeltebilirim sizce

• LaNcEt kullanıcısına yanıt
    İlla tv den izlicem uygulama indirmicem diyorsan ayarlarda altyazı seçeneklerinden alfabeyi seçebilirsin

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.