Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
117.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 43pus6501 hepsiburadadan almayı düşünüyorum ama philips türkiye garantilidir yazmıyor. philips tvlerinde paralel ithalat olma gibi bir durumu var mıdır ?
  • mesaj 2 kere atılmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BakimsizTarzan -- 15 Haziran 2016; 22:14:03 >
  • 7101'i Bugün Bimeks'ten 3304 TL'ye aldım.. Kampanya bugune ozelmiş magazadaki elemanın soyledigine gore. +3 yıllık ta garanti paketi satın aldım.

İlgilenenler için;http://www.bimeks.com.tr/urun/150994/philips-49pus7101-124-ekran-4k-ultra-ince-led-tv.aspx

daha servisi cagırmadım. Televizyon kurulmadı.. Umarım doğru bir marka ve model seçimi yapmışımdır.
  • smyrnapr S kullanıcısına yanıt
    Hocam 3899 olan tvyi nasil 3300 gibi bi fiyata aliyosunuz ? Bi parayi felanmi dusuyosunuz ? Nasil bi kampanyamis o direk fiyati aldiginiz fiyatami cekmisler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dune özel kdv kadar indirim bipara degil direk o fiyat maalesef kacirdik yetisemedik

• Yook illa TV olsun diye sıkıntım yoksa sinek küçük tur ama miğde bulandırır misali sorunu düzelteyim dedim. TV deki tüm ne kadar dil ayarı Vs. Türkçe yaptım ama olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ckmz17

Hocam 3899 olan tvyi nasil 3300 gibi bi fiyata aliyosunuz ? Bi parayi felanmi dusuyosunuz ? Nasil bi kampanyamis o direk fiyati aldiginiz fiyatami cekmisler ?

Hayır, "bi para" degil.. Düne özel bir günlük indirimmiş..İnternette gezinirken denk geldi.. Gittim hemen.. 33 TL de bi para verdiler.Ayrıca Paraf Card'ın da kampanyası var.. Bimeks,Teknosa,Vatan'da 19 Haziran'a kadar 3.000 TL. ve üzeri alışveriş yaparsan 150 TL de Paraf Para yüklüyorlar hemen.
  • 7101 alamayan arkadaşlar ben ce hiç bir şey kaçırmadınız.
    Tv yi 3. gün önce aldım. Kuruldu. Öncelikle HDMİ bağlantılarında sıkıntı yaşadık. Digütürk uydu alıcımı görmedi. Servis gittikten sonra uzun uğraşlar sonucu deneme yanılma yolu ile Tv bu Digitürk ve Ps4 ün tümünü çalıştıracak bir kombin bulabildim.
    Tv yi ambilight ve android olması sebebi ile tercih etmiştim. Ama Ambilight hiç de öyle görüntüyü genişletiyor havası falan vermiyor. Tabi bu zevk meselesi tv nin yanında yanıp sönen renk değiştiren ışıklar kiminin hoşuna gidebilir. Benim için çok anlamlı olmadı. Android ise tam bir hayal kırıklığı idi. Mutfakta WEbos 2 LG var. Uygulama zenginliği açısından zırnık üstün değil Philips.
    Ağda 2. Tv olunca interneti düzgün çalışmadı. Anca Lg nin fişini çekince internete bağlanabildim. İnternet hızı fena değil. Ancak Youtube den 4k video seyrederken takılmalar oldu. Üstelik Evde 16mb internetim var. Kumanda ise rezalet. Klavye çokta işe yaramıyor. Sesle kontrol yok. Maus özelliği yok. Bunları bilerek aldık ama klavye özelliği telafi eder düşüncem vardı. Fakat hiç te telafi etmedi. Görüntü kalitesi ise fena değil. Yalnız evdeki 5 yıllık Full HD TV den çok mu iyi hayır gözle görülür bir farkta yok. Tüm bu deneyimlerden sonra bu tv yi almazdım. Daha düşük bütçeli bir tv alıp geçerdim. Çünkü kullanım zevki kalitesi hiç te fark edilir boyutta değil.
    Tv de henüz kanalları kurmadım. O yüzden kendi uydu alıcısı ve TRT 4K hakkında yorum yazamıyorum.
    Haa birde ilgilenenler için Smartında Digitürk Play yok.(yada ben bulamadım.) Çakılı gelen digitürk play de sadece eski videolar var. Üyeliğiniz olsa bile Lig Tv Film dizi falan seyredemezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tevfik6464

7101 alamayan arkadaşlar ben ce hiç bir şey kaçırmadınız.
    Tv yi 3. gün önce aldım. Kuruldu. Öncelikle HDMİ bağlantılarında sıkıntı yaşadık. Digütürk uydu alıcımı görmedi. Servis gittikten sonra uzun uğraşlar sonucu deneme yanılma yolu ile Tv bu Digitürk ve Ps4 ün tümünü çalıştıracak bir kombin bulabildim.
    Tv yi ambilight ve android olması sebebi ile tercih etmiştim. Ama Ambilight hiç de öyle görüntüyü genişletiyor havası falan vermiyor. Tabi bu zevk meselesi tv nin yanında yanıp sönen renk değiştiren ışıklar kiminin hoşuna gidebilir. Benim için çok anlamlı olmadı. Android ise tam bir hayal kırıklığı idi. Mutfakta WEbos 2 LG var. Uygulama zenginliği açısından zırnık üstün değil Philips.
    Ağda 2. Tv olunca interneti düzgün çalışmadı. Anca Lg nin fişini çekince internete bağlanabildim. İnternet hızı fena değil. Ancak Youtube den 4k video seyrederken takılmalar oldu. Üstelik Evde 16mb internetim var. Kumanda ise rezalet. Klavye çokta işe yaramıyor. Sesle kontrol yok. Maus özelliği yok. Bunları bilerek aldık ama klavye özelliği telafi eder düşüncem vardı. Fakat hiç te telafi etmedi. Görüntü kalitesi ise fena değil. Yalnız evdeki 5 yıllık Full HD TV den çok mu iyi hayır gözle görülür bir farkta yok. Tüm bu deneyimlerden sonra bu tv yi almazdım. Daha düşük bütçeli bir tv alıp geçerdim. Çünkü kullanım zevki kalitesi hiç te fark edilir boyutta değil.
    Tv de henüz kanalları kurmadım. O yüzden kendi uydu alıcısı ve TRT 4K hakkında yorum yazamıyorum.
    Haa birde ilgilenenler için Smartında Digitürk Play yok.(yada ben bulamadım.) Çakılı gelen digitürk play de sadece eski videolar var. Üyeliğiniz olsa bile Lig Tv Film dizi falan seyredemezsiniz.

pardon da tv yi çekilişle falan mı aldınız ? Bu kadar memnuniyetsizlikten önce hiç mi araştırmadınız mı yani ?

• Hayır araştırdım epeyce, 3 Tv vardı aklımda LG uh850, SAMSUNG ju7000, ve Pus 7101 Bimekste big para kampanyası olunca bunu aldım. Yazdıklarımda memnuniyesizlik değil kullanıcı deneyimidir. En azından Tv alacak arkadaşlara yardımı olur diyerek yazdım. Siz beğeniyorsanız alabilirsiniz. Ben bu deneyimden sonra almazdım. Malasef satın almadan önce bu denli deneme fırsatı olamıyor.
    Birde şunu söyleyeyim, biraz önce eksik kalmıştı. Android tablet ve İos telefon ile Tv ye bağlanmaya çalıştım. Tablete yada telefona Remote Proğramı kurmazsanız birbirlerini görmüyorlar. Bağlantı çokta başarılı değil. Yalnız evdeki LG ile kıyaslarsam farkta yok.
  • tevfik6464 T kullanıcısına yanıt
    Hocam bende pus6501 aldım ama dediğiniz sıkıntıların hiçbirini yaşamadım. Tv'yi yeni almışsınız iade yada değişim yapın vakit varken.

• Anladıgım Kadarıyla 7101 alanlar pişman 6501 Alanlar rahat :) (6501 sahibiyim yaklasık 3 hafta oluyor hiçbir sıkıntı yaşamadım zaman zaman youtuba girip ailemle komik videolar izliyoruz(5-10 dk) takılma olmuyor. Ben sadece Televizyon izlemek için aldım . En mantıklı seçimi yaptıgıma inanıyorum... 6501 2 ambilight olabilir ama 7101 a göre üstün bir televizyon (Direct led ) TRT 4K şahane birşey bazı saatlerde uzay belgeseli veriyor işte o zaman anlıyorsunuz kalitesini (anlık ışıklar yansımalar , yıldızlar titremiyor) Avrupa Futbol şampiyonasını izliyorum Daha önce lg televizyonum vardı Karıncadan inip ata binmiş gibi hissediyorum. Ambilight konusuna gelince benim televizyon arkası duvarım Kahverengi simli duvar ayarlardan arka plan rengini ayarladıktan sonra acayip bir renk cümbüşü oluyor...Salonum yaklasık 25 m2 55 inç tam uydu diyebilirim.Şeytan kulağına ... Şuana kadar ciddi bir sorun yaşamadım ... Sorun derken 1 sorunum oldu oda bağlanırken tv Evimin etrafında 5 adet kamera mevcut Çevirici olmadıgı için renkli gösteremiyor gündüzleri... Onuda kamera güvenlik sistemleri alandan almak gerek. televizyon hatası değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: tevfik6464

7101 alamayan arkadaşlar ben ce hiç bir şey kaçırmadınız.

Bende de 6501 var oda 2016 model bu saydığınız sıkıntıların hiç biri yok maşallah ,demek ki sizin aldığınız model sorunlu hemen değişim yapın derim ancak goruntu olarak bariz fark var emin olun özellikle kendi uydusunu kullanın , kendi kanalları ve trt 4k da tv nin goruntu kalitesini anliyorsunuz . Webos tan da uygulama olarak iyi bende başta bulamamıştım ama kurcalayinca bir çok oyun ve uygulama buldum ciddi anlamda oyun var android bence webos tan çeşit olarak cok iyi , kablolu bağlanırsa hız sorunu da yasamazsiniz ve you tube 4k videolar çok iyi.Guncellemeleri yapıp , servis ile telefonda yeniden kurulum yapıp bir daha deneyin alışması zor çünkü kullanımı karışık ama alışıp gerekli goruntu ve ambilight uygulamaları ni yapınca fiyatına gore çok çok iyi bir tv 2016 modeller , Euro 2016 için ambilight uygulaması. Evdeki ışıkları kontrol edebilme vs vs bir çok hoş özelliktr var

• Tek sıkıntım tv8 hd ve star hd bulamıyorum kanal listemde diğer tüm kanalların hdsi var

• quote:

Orijinalden alıntı: ButWhoHan

2 seferdir pus6501 i kapatınca 3 5 saniye sonra kendi tekrar açılıyor. Görüntü değil sadece ses geliyo power tuşuna basınca görüntü geliyo tekrar kapatıyorum. Yüksek sesle açıldığından ilk seferinde bi sıçramaya sebep olmuştu nasıl düzeltebilirim sizce

Buna bir çözüm var mıdır 2 defa daha tekrarladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Warnin00

Tek sıkıntım tv8 hd ve star hd bulamıyorum kanal listemde diğer tüm kanalların hdsi var

Onlar bende var hocam iyi arayın baya kanal var

• quote:

quote:

2 seferdir pus6501 i kapatınca 3 5 saniye sonra kendi tekrar açılıyor. Görüntü değil sadece ses geliyo power tuşuna basınca görüntü geliyo tekrar kapatıyorum. Yüksek sesle açıldığından ilk seferinde bi sıçramaya sebep olmuştu nasıl düzeltebilirim sizce

Buna bir çözüm var mıdır 2 defa daha tekrarladı

Philips servisi çağrı merkezini telefon ile aradiniz mi

• merhaba arkadaslar,

philips 55pus6581 ve 55pus7101 arasindaki fark nedir acaba ? ekranlari edge ledmi veya ne farki var ? hangisini tercih etmeliyiz ? anlayan arkadaslarin yardimini bekliyorum ?
  • Warnin00 W kullanıcısına yanıt
    Bende de trt hd ler yok. Bir türlü bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: abidig

quote:

Orijinalden alıntı: Warnin00

Tek sıkıntım tv8 hd ve star hd bulamıyorum kanal listemde diğer tüm kanalların hdsi var

Onlar bende var hocam iyi arayın baya kanal var

Televizyonu kurmaya geldiklerinde flashtan kanal yükledi teknisyesler Favori listede onlar var 347 tane kanal... STAR HD VE tv 8 hd yok. ayrıca nerden çıkarabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.