Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
117.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şuan aynı durumdayım gidip birazdan bir daha test edicem bu sorun bariz rahatsızlık veriyorsa vazgeçerim bu sevdadan.yoksa sipariş ederim.valla tv almak zor bu zamanda.hepsi hata dolu paneller.en az hatalı olanlar oledler onlarında fiyat olarak yanına yaklaşılmıyor.
  • awesomeone A kullanıcısına yanıt
    yok kesinlikle rahatsız edici değil ve altyazı tanımadada kesinlikle sorun yok şöyle filmle altyazı aynı isim olacak ve hangi markayı alırsanız alın hepsinde illaki bi sorun çıkıyor ışık sızması,banding,ölü piksel bunların olmaması imkasız gibi bişey belki oledlerde yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Haklisiniz ama bu motion olayi hareketli sahnelerde bildiginiz bozuyo ve rahatsiz edici herseyi gectim dunya para veriyosun 3000 tl vericeksin ve pixellesme olucak

• türkçe karakter desteği var kendi oynatıcısında. film izlerken + tuşuna basıp dil kodlamasını seçince olay çözülüyor. valla 2017 de elektroniğe zamn gelicek dolar euro kurundan onu da düşünün derim.
  • ozandemir- kullanıcısına yanıt
    evet bugün gidip tekrar tv yi test ettim fiyat olarak bana mantıklı geldi Philips 55PUS6561 3150 tl ye aldım.istanbul forum marmara avm de alışveriş yapanlara +100 tl de karta yükleme hediyesi var 3050 tl ye bana gelmiş oldu.bu sancılı tv alma sürecini bitirmiş oldum
    Güzel fiyata almışsınız hayırlı uğurlu olsun bende 2900-3000 arasına yakalarsam netten alıcam. 6551 6561 6581 den birini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ckmz17

Hocam bariz motion hatasi var tvlerinde ama soyle soyleyim bi arkadasim burada yazana kadar fark etmemistim burda okuyunca gittim kontrol ettim ve gercekten fark ettim gozunuz hassas ise farkediliyo hareketli sahnelerde yani size kalmis bi olay gozden goze fark var motionu kapatinca nasil oluyo bilmiyorum ama mac yayini izledim motionu kapattirip hic bir problem yoktu tv motionsuz izleniyo ve titreme felan yok goruntu cok iyi

Motion hatası 480p ve altı görüntülerde çok oluyor.
    Yani bozuk görüntüyü iyileştireceğim derken daha çok bozuyor. Bulanıklaşma oluyor.
    Ama şu da var ki sabit içerikli görüntülerde motion ayarı görüntüyü iyileştiriyor biraz.
    O bozulma da motion yazılımının görüntü hızına yetişememesinden oluyor.
    Panel 100 hz olduğu için herşey kapatılıp öyle de izlenebilir aslında.
    Çok bozacağını sanmam. Zaten oyun modunda da kapanıyor hepsi.

• Quattro kullanıcısına yanıt
    Evet o bitane oyun demosu var izlettikleri mesela hic falso vermiyo onda haklisiniz.ama phlilsin kendi demosu olan kosan kiz videosu 4k ve kosarken ayaklarinda bozulmalar olusuyo ayni video 7600 serisindede bozuluyo gecen seneki modellerdede ayni problem olabilir ama hic duymadim kimseden boyle bi sikayet fakat 7600 de yeni serilere gore daha az nerdeyse yari yariya diyebilirim.

• Ckmz17 kullanıcısına yanıt
    evet haklısın sen söyledikten sonra dikkat ettim bariz bozuluyo o videoda sonra bende Quantum of Solace filmi vardı onu taktırdım ilk açılış sahnesi zaten full aksiyon.orda da bozulmalar oldu sonra bu özelliği kapattırdım denedim daha düzgün bi görüntü aldım fakat yine de mükemmel değildi.ama daha da bekleyemedim bunları gözardı ettim.aynı filmi birçok panalde denedim hepsinde başka bir falso vardı.yine de fiyat/performans olarak bakarsak en parlak canlı rengi philipste aldım.inş. daha iyilerini alırız teknoloji geliştikçe ve abartı fiyatlar olmadan
  • Arkadaslar şu üzerinde içi boş naylonu olan benim satin aldigim ve magazada beklettigim tv.6501

Naylonun içinin boş olmasi acaba iade alinmis bir ürün olduğu anlamina gelir mi?

Ya da baska bir olumsuzlugu ifade eder mi sizce?

• motion ayarını orta yapıp bide o şekilde deneyin belki daha tolare edilebilir bir görüntü alırsınız
    Arkadasim teknoloji diye birsey yok teknolojinin acilimi daha az maliyete daha cok uretim adamlar ordan caliyo burdan caliyo bize yeni teknoloji diye satiyolar halbuki yaptiklari tek sey maliyetten kacmak

• asus n550 kullanıcısına yanıt
    Kutu açılmamış görünüyor. O poşet bir şey ifade etmez bence.

• HD Ready 32' tv bozulunca arayış içerisinde Philips 43PUS6101 modele rasladım ve bimekste 2000 tl ve 300 tl bipara kapanyalı.

Lütfen bu modeli alıp kullanan varsa veya bilgi sahibi olan,bir aydınlatırsa sevinirim.
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Herşeyi kapatıp izleme konusunda çok haklısınız panel 100 Hz olduğundan dolayı
    ben herşeyi kapadım çünkü açık oldumu saçmalıyor görüntü kapalı iken hiç sorun yok.
  • Arkadaşlar bu televizyonları kullanan arkadaşlara soruyorum chrome cast özelliğini kullanan var mı, varsa tunnein uygulamasını telefondan aktarabilen var mı?
    ben çalışan bütün uygulamaları yansıtabildim ama Tunnein de hata veriyor. Televizyon 55pus7101
  • VATAN 'da 55PUS6581 3399TL aldık.
    Diğer TV'lerde interrnet fiyatlarının çok altında.
  • Philips 55pus6581'de banding peoblemi var. Philips görüntünün normal olduğunu iddia ediyor.

• 49PUS7181 yeni gelen bu tv yi almayı düşünüyorum biraz pahalı gibi indirim gelmesini bekleyeceğim. Panel olarak alt seriler ile farkı varmıdır bu fiyat farkını ödemeye değer mi ?
  • civilianie C kullanıcısına yanıt
    panel kalitesi olarak arada dağlar kadar fark yok kardeşim ben de almadan önce çok inceledim o televizyonu.arada soundbar farkı var bir de panelin ön çerçevesi belki biraz daha şık o kadar.sonra indirim yakaladım pus6561 aldım şimdilik memnunum bir sıkıntı çıkartmadı.görüntü kalitesi güzel.eğer maddi olarak sıkıntın yoksa al pus7181 i. ses konusunda çok takıntılı değilsen değmez o kadar fark vermeye
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.