Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
117.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    DÜN İNTERNETTE GEZERKEN VATAN BİLGİSAYARIN İNTERNET SAYFASINDA %8 İNDİRİM KODUNUZ VARDIR DİYE MESAJ GELDİM NORMALDE FİYAT SENİN DEDİĞİN GİBİ. DEMEKKİ SADECE BANAMI ÖZEL GELMİŞ İNDİRİM KODU ANLAMADIM BAK ŞİMDİ BEN GENEL BİR İNDİRİM VAR SANIYORUDM.
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    SORMA KARDEŞİM OKUDUKÇA DAHADA İNSAN NE ALACAĞINA KARAR VEREMEZ OLUYOR . PHİLİPS HAKKINDA ÇOK YORUMLAR OKUDUM SIKINTILI YANLARI VAR GERÇİ HANGİ TVDE YOK AMA. ÖNEMLİ OLAN VERDİĞİN PARANIN KARŞILIĞINI ALABİLECEKMİYİZ. ŞİMDİ BİDE Grundig 55 vlx 8586 MODELİNİ ÖNERDİ Bİ ARKADAŞIM ONU İNCİLEYORUM
    SAMSUNG 55KU7000
    PHİLİPS 55PUS6581
    Grundig 55vlx8586
    3 DEN BİRİNİ ALICAM ARTIK GINA GELDİ OKUYA OKUYAAA. BAKALIM GÖRÜCEZ
  • Merhaba Arkadaşlar; Dün ki vatanbilgisayar indirimden 55pus6581 modelini 3311TL ye almış bulunmaktayım. Haftaiçi kargo elime ulaşır diye düşünüyorum. Gelelim bundan sonraki aşamalara. Tv ile beraber ne gibi kontrolleri yapmam gerekiyor. Malum kurulum için gelenler genelde bir an önce kurup kaçma peşinde oluyorlar. Tecrübelerinize ve tavsiyelerinize şiddetle ihtiyacım olacak.
  • Bu cevaba ve tavsiyelere benim de ihtiyacim var gerçekten..

Tv nin ilk kurulumu nasıl yapilmalı,?

Bu kurulumu yapacak olan servis, muhtemelen hızlı kurulum tarzı bişey yapacaktir ve eksik bi kurulum olacagindan tvde ekstra bi sorun çıkması muhtemeldir bence..

"Tv yi kullanmadan önce Adım adım kurulum nasil yapilir" gibi bi başlığı çok arastirdim ama tam olarak bi yanit bulamadim.

Bu konuda da bilinçlenmeye ihtiyaç var değerli üyelerin deneyimleri ve bilgileri tarafindan mümkünse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asus n550

Bu cevaba ve tavsiyelere benim de ihtiyacim var gerçekten..

Tv nin ilk kurulumu nasıl yapilmalı,?

Bu kurulumu yapacak olan servis, muhtemelen hızlı kurulum tarzı bişey yapacaktir ve eksik bi kurulum olacagindan tvde ekstra bi sorun çıkması muhtemeldir bence..

"Tv yi kullanmadan önce Adım adım kurulum nasil yapilir" gibi bi başlığı çok arastirdim ama tam olarak bi yanit bulamadim.

Bu konuda da bilinçlenmeye ihtiyaç var değerli üyelerin deneyimleri ve bilgileri tarafindan mümkünse..

Sıfırdan kurulum yapıp Philips smart tv kaydını yapmak lazım.
    Kurulum yaparken geçiyorlar.
    Uydu kurulumunda TKGS seçilince tüm kanalları 1 dk içinde yüklüyor zaten.
    Kurulumu sıfırlama işlemi Ayarlar'dan yapılıyor zor bir işlem değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: fullmox

Merhaba Arkadaşlar; Dün ki vatanbilgisayar indirimden 55pus6581 modelini 3311TL ye almış bulunmaktayım. Haftaiçi kargo elime ulaşır diye düşünüyorum. Gelelim bundan sonraki aşamalara. Tv ile beraber ne gibi kontrolleri yapmam gerekiyor. Malum kurulum için gelenler genelde bir an önce kurup kaçma peşinde oluyorlar. Tecrübelerinize ve tavsiyelerinize şiddetle ihtiyacım olacak.

Ölü pixel testi yapın.
    Banding ve ışık sızmasına da bakın. Bunlar muhtemelen az yada çok çıkacak ama sizi rahatsız eder mi o ayrı konu.
    Servisler genelde bu ikisini sorun kabul etmiyorlar.
    Eğer gece kapalı ışıkta film izleyen biriyseniz ışık sızması rahatsız edebilir.
    Banding ise maç izlemedikçe anlaşılmıyor bizim tv'de.
  • arkadaşlar selamlar bende 65 inch pus 6121 modeline bakıyorum mediamarkt da doğum gününe özel 3.999 sizce nasıldır bu televizyon satıcı gercek 100 hz dedi ancak bırcok yerde bu bilgi yok ve 50 hertz yazıyor internetten kullanım amacı gündelik tv blu-ray film ve ps4 , özellikle ps4 pro performansı nasıldır acaba? daha önce hiç philips kullanmadım eski tv samsung du panel arızası verdi yenisini alıcam şimdi bilgi verirseniz sevinirim
    ya bu tv yi veya sony KD55XD85 modelini alıcam. açıkçası 65 inch olması cezbeddi benni philipsin
  • asus n550 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bi tecrubem yok tv yi alan kuran arkadaslar yardimci olsun :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaslar.

Servis menüsüne girmenin

Tv nin toplam çalışma süresini görebilmenin yolunu sormak istiyorum bilen varsa.

Kutudan çıkan tvnin teşhir ürünü olup olmadigindan ya da kullanılmamış oldugundan emin olmak istiyorum . PUS6501

Yoksa fazla paranoyaklıkmı yapıyorum bilmiyorum

Ama hicbirseye guvenemiyorum artik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asus n550

Selam arkadaslar.

Servis menüsüne girmenin

Tv nin toplam çalışma süresini görebilmenin yolunu sormak istiyorum bilen varsa.

Kutudan çıkan tvnin teşhir ürünü olup olmadigindan ya da kullanılmamış oldugundan emin olmak istiyorum . PUS6501

Yoksa fazla paranoyaklıkmı yapıyorum bilmiyorum

Ama hicbirseye guvenemiyorum artik :)

Aslında aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum

• Gerçekten önemli bi mevzu ve gerçekten servis ya da satin aldigim magaza tarafindan aptal yerine konmaya hic tahammulum yok

Okudugum onca olumsuz yorumlardan sonra ayni seylerin basima gelmesini hic istemem yani

Neler dönüyor yaa milletin basina gelenleri duydukca okudukca iyici sinirlerim bozuluyor yani yeni birseyler almaya cekinir oldum artik
  • Phılıps 43PUS6401 tv elektrik kesilip geldikten 25-30 sn sonra ses açılıyor,

görüntü ise kumandadan kapatıp açtıktan yada tv tuşuna basınca geliyor.

Tv yi yeniden kurarak, güncelleyerek, fişi çekip tekrardan açarak bütün denemeler çare olmadı.
  • 2500 TL ye kadar philips tv almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz acaba

başkan nasıl tv'den memnunmusun, yavaş filan diyenler vardı bizi philipsten soğutmak için, smartı iyimiki :) hayırlı olsun bu arada
  • Sağol kardesim ama benim durum baya bi komik..

Tv teknosa da haala magazada.. :) yeni eve geçicem diye şu an ki eve getirtmedim tv yi.

30 kasım da aldım zam gelcek diye

Duruyor oyle Çeyiz gibi:)

Oyle çok zam falan geldigi de yok yani

Bi telasa kapilip gittik aldik ama kullanmiyorum henuz :)

Sacma oldu yani
    :))))) Allah kavuşmayı nasip etsin diyelim o zaman yavrucakla
  • Kullananlar hiç yorum yapmıyor ne hikmetse özellikle ben onların yorumlarını çok merak ediyorum. Mesela netten herhangi bir film yada dizi izleme sitesinden play dediğimiz anda film dizi izleyebiliyormuyuz? Yoksa flash yüzünden açılmıyor mu? Androidinde gezerken bişey yüklerken silerken takılmalar oluyormu ?
  • Vatanda ana sayfada reklamı çıkan bu tv sizce nasıl, fiyatı uygun gibi geldi bana. Alıp kullanan varsa bi yorum yapabilirse sevinirim.

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-49pus7101-49-123-cm-fhd-ultra-slim-led-tv-dahili-uydu-alicili.html
  • Phılıps 43 PUS 6401 tv elektrik kesilip geldikten 25-30 sn sonra ses açılıyor,

görüntü ise kumandadan kapatıp açtıktan yada tv tuşuna basınca geliyor.

Tv yi yeniden kurarak, güncelleyerek, fişi çekip tekrardan açarak bütün denemeler çare olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptankaa06

Kullananlar hiç yorum yapmıyor ne hikmetse özellikle ben onların yorumlarını çok merak ediyorum. Mesela netten herhangi bir film yada dizi izleme sitesinden play dediğimiz anda film dizi izleyebiliyormuyuz? Yoksa flash yüzünden açılmıyor mu? Androidinde gezerken bişey yüklerken silerken takılmalar oluyormu ?

bende 55pus6581 var netten film dizi izleyebiliyorum. beğenmediğim bi kaç şey android yavaş bi sistem bende lg de var webos 3 kullanıyorum çok aşırı hızlı değil ama en azından stabil çalışıyo. bu tv bazen hata verebiliyo. belki yeni android sürümüyle düzeltirler. kendi video oynatıcısının altyazı boyut ayarı yok bence ufak ama önemli bi eksik. görüntü kalitesi bence çok iyi. ışık sızmasına denk gelmedim belki ben çok ince bakmıyorumdur. banding maçlarda biraz belli oluyor ama çok can sıkıcı değil diğer taraflardan tv bunu kapatıyor. merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.