Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
117.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Red Fox

http://www.philips.com.tr/c-p/55PUS6581_12/6000-series-guecuenue-android-tvtmden-alan-3-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezelligine-sahip-4k-ultra-ince-tv

Bu ürünü Vatan'dan 3500 TL'ye özel indirimle aldım, normal fiyatı 3900.

Yarın akşam ulaştıracaklar. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Hayırlı olsun hocam. Özel indirimle nasıl aldınız 3500 TL'ye. Bende almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gökhan44

quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

http://www.philips.com.tr/c-p/55PUS6581_12/6000-series-guecuenue-android-tvtmden-alan-3-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezelligine-sahip-4k-ultra-ince-tv

Bu ürünü Vatan'dan 3500 TL'ye özel indirimle aldım, normal fiyatı 3900.

Yarın akşam ulaştıracaklar. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Hayırlı olsun hocam. Özel indirimle nasıl aldınız 3500 TL'ye. Bende almayı düşünüyorum

Mağazada yaptılar sorunca. Teşekkür ederim,

• 43puk6501 i 40ku7000 ile kıyaslayan oldu mu hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali119

43puk6501 i 40ku7000 ile kıyaslayan oldu mu hiç?

ben şuan kullanıyorum 50ku7000 philips le kıyaslanacak tv bile degil bulutlanma titreme hepsi var gerçek model numarası ku 6300 yurdışı satış fiyatı 600 dolar 50 inç için konuşuyorum yaklaşık 2000 tl geliyor bu fiyata adam 43 inç satıyor türkiyede hdr falan hepsi hikaye ne yaptıysam o doğal görüntüyü yakalayamadım sony ve philips'den şaşma bence.ips paneli beğenmediğim için aldım pişmanım...
  • 65PUS7601 yalan oldu galiba. 2016 bitiyor hala ses yok

• barsoy kullanıcısına yanıt
    1 ay kadar önce Philips'e sormuştum, gelmeyecek demişlerdi.
  • oricalcus kullanıcısına yanıt
    İnceleme sitelerinde önerilen tek philips olmasına rağmen ve diğer 55pus7101vb gibi modellerden uzak durun diye açıkça yazmalarına rağmen neden satışa çıkmadı anlamadım. Hatta yurt dışında bile satışına rastlamadım google aramadında. Peki bu adamlar olmayan şeyi niye nasıl incelediler

• barsoy kullanıcısına yanıt
    Avrupa'daki belli başlı ülkelerde şu anda satışta. Almanya’da 2.500 - 3.000 euro civarındaydı. Türkiye’de fiyat katlanacağı için led tv açısından ölü bir atılım olur diye düşündüler sanırım. Yine de keşke bir kaç tane de olsa gelseydi, nokta atışı alırdık.

• Quattro kullanıcısına yanıt
    15.09.2015 tarihinde Vatan dan Philips 55Puk7150 modelini aldım.Servis geldi kurdu 15 ay sonra ekranın panelinde sorun çıktı , servis tv yi aldı ve 8 gün sonra değişim kararı verdiler , vatan bilgisayara gidip çekimi aldım , philips servis olarak gayet iyi hizmet verdi bana hatta sırf bu yüzden tekrar philips almayı düşünüyorum düşündüğüm model 55pus6581 modeli biraz daha inceleyip alacağım , tvnin kurulumu konusunda naçizane tavsiyem servisi beklemeniz olur , diğer türlü sorun çıkarabilirler.

Bu arada 6581 modelininden memnun musun ? Nasıl bir cihaz tavsiye edermisin ?.
  • babam naptıysa tv8i kaybetti tvde birden fazla tuşa bastı.şuan tv8 yok silindi galiba.nereden bulabiliriz.bu insanlar tv kullanmayı bilmiyor
  • Pus6501 yerine pus6581 i almanın tek artısı 3. Ambilight mı olur sizce yoksa yoksa goruntu kalitesi de farkli olabilir mi
    Magazada yan yana ikisini inceleyip izlerken 6581 daha canlı gosteriyordu sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: asus n550

Pus6501 yerine pus6581 i almanın tek artısı 3. Ambilight mı olur sizce yoksa yoksa goruntu kalitesi de farkli olabilir mi
    Magazada yan yana ikisini inceleyip izlerken 6581 daha canlı gosteriyordu sanki

Yerinde bir soru olmuş benimde kafama takılıyor aynı şey. Philips 65xx serisi almayı düşünüyorum ama farkları nelerdir anlatabilecek var mı ? Hangisini alsak bilemedim
  • srkn76 S kullanıcısına yanıt
    Neden tekrar 55Puk7150 almıyorsunuz. Memnun mu kalmadınız.
    Yoksa 6581 modelinin özllikleri dahamı iyi.
  • CARTEGENA kullanıcısına yanıt
    6581 özellik olarak daha iyi hem de 2016 model

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pus6501 çift ambilight, pus6581 3 ambilight.. tek fark bu bence.
    Cunku yenileme hizlari ayni 1800..
    Isik aydinlatma ikisi de ayni 400 cd/
    Fakat.. ikisini yanyana izledigimde şöyle bir durum gordum.
    6501 çok daha net ama soluk goruntu veriyor
    6581 de ise goruntu daha canli renklere sahip ama net degil insanlarin yuzleri puruzlu gorunuyor mesela net degil 6501 gibi..
    Teknosa kablo baglanti vs. Yuzunden olabilecegini soyledi
    Vatan ise ikisinin arasinda aydinlatma ve renk canliligi farki oldugunu soyleyerek 6581 i tavsiye etti

• 65xx serisinin hepsi ayni 6501 cift ambilight
    6561 tek farki 3 ambilight
    6581 de 3 ambilight + kumanda farki sesli komut var kumandasinda.

• Ckmz17 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ediyorum. Anladım farklarını alırken dikkate alıcam.
  • asus n550 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum cevap için madem ambilight için philips alıcaz o zaman 6581 alalım almışken tabi kampanya yakalarsak :))
  • 6581 de 43 inç yok galiba

• Pazar gunu vatanda 6581 3200 lira iken

6501 3500 liraydi mağazada. .

Hafta sonu icin indirim vardi belki aynidir haala fiyatlar.

Fakat teshir urunu fiyati da olabilir bu 3200lira

Ellerinde kapali kutu olmayabilir:(
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.